FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
11.12.18, 19:54

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä  (Read 339 times)
Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 160
Date Registered: 05.05.08

Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
« on: 01.02.17, 12:34 »

Hei
taas ilmeni uusi ongelma. Minulla on Aerosoftin Trafic 2010 CD ja latasin lentoliikenteen FSX:lle. Tähän asti kaikki on toiminut ihan moitteettomasti, mutta aivan yhtä äkkiä "ilman mitään häslinkiä", lentoliikenne hävisi kokonaan kentiltä. Eli vain oma lennettävä kone on kentällä, ihan sama mihin kentälle menen, kaikki kentät ovat ilman lentokoneita. Poistin ohjelman koneelta ja latasin uudelleen, mutta sama juttu! Mikähän tähän nyt on syynä, kun koneet eivät enää ilmesty kentille. Myöskään default koneet eivät ilmesty. En haluaisi taas kerran reinstallata FSX ja aloittaa kaikki lataaminen uudelleen!!! Olen senkin jo pari kertaa tehnyt!
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3998
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
« Reply #1 on: 01.02.17, 14:13 »

Oletko laittanut joitain varjoja päälle sceneryasetuksista?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 160
Date Registered: 05.05.08

Re: Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
« Reply #2 on: 01.02.17, 14:26 »

Hei
en oikein ymmärrä mitä tarkoitat varjolla? mutta en ole tehnyt mitään muutoksia...ilman mitään ihmeellistä tapahtumaa, kun avasin FSX, niin koneita ei vaan enää ollut!
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5391
Date Registered: 14.12.05

Re: Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
« Reply #3 on: 01.02.17, 15:59 »

Eihän sen itsestään pitäisi siirtyä, mutta eihän Traffic slideri vain ole mennyt jostain syystä nollille simun asetuksissa? Jos traffic-bgl-tiedostot eivät ole jossain scenery-kansiossa, liikenne ei näy (oletuspaikka on ...\Scenery\World\Scenery). Samoin jos koneet eivät ole siellä missä pitää (fsx.cfg-tiedostossa määritellyssä kansiossa). En tunne tuota AI-ohjelmaa joten osaan mainita vain noita perussyitä.

Edit: Nuo varjot tarkoittavat sitä, että jos simun asetuksista koneiden varjot ovat päällä AI-liikenne ei aina näy. Toinen syy AI-koneiden näkymättömyyteen (tämä on FSX:n ominaisuus) voi olla se, että simussa on sekä FSX- että FS2004-tyyppisiä traffic-bgl-tiedostoja. Sellainen ohjelma kuin AIFP2 tai uudempi AIFP3 löytävät vääränlaiset (eli FS2004-tyypiset). Yksikin väärä bgl saattaa aiheuttaa fsx-liikenteen kadon. Valitettavasti noita tulee joskus ilmaislisäosien mukana (esimerkiksi silloin, kun kentälle on määritelty staattisia koneita AI-koneina) ja asentuvat tietämättä, jos ei ole tarkkana.

Pekka
« Last Edit: 01.02.17, 16:13 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 160
Date Registered: 05.05.08

Re: Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä
« Reply #4 on: 01.02.17, 18:07 »

Jahas...taas menee uusix...ei auta mikään...eli taas kerran fsx poistoon ja uudellen asennukseen...hohhoijjaa Angry
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1