FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
10.12.19, 11:05

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 61 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 180606 times)
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1100 on: 07.02.19, 10:42 »

Saitte myytyä ajatuksen! Kiitos kaikille. Smiley

Ostin Aerosoftin Airbussin, joka on tehty P3D4:lle. Hinta Just Flightissä oli siedettävät 60 euroa. Konehan lentää erittäin hyvin. Ei heilu ylimääräistä ja muistuttaa huomattavan paljon Takeoff Simulationin Airbussin lento-ominaisuuksia sekä Finnairin aidonkin simun, jossa vierailin vuosia sitten.

Pari kysmystä alkuun. Olen testannut vain tunnin toistaiseksi.

Framet putosivat Megan EFHK:lla ensin 18-20 tasolle (freewarebussilla 30 tai 35 lukittuna) ja jonkin ajan kuluttua tuntuivat nouseen 22-25 tasolle. Tekeekö simu shadereita vai mitä? En muuttanut asetuksia. Kaipaisin hieman parempaa frameratea vaikak tuolla 35 jo tulee aika hyvin toimeen.

Mistä koneelle saa Finnanirin värityksen?

Kuinka autopilotin korkeus ym. säädöt saa toimimaan?




« Last Edit: 07.02.19, 12:53 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4676
Date Registered: 13.04.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #1101 on: 07.02.19, 10:56 »

Framet putosivat Megan EFHK:lla ensin 18-20 tasolle (freewarebussilla 30 tai 35 lukittuna) ja jonkin ajan kuluttua tuntuivat nouseen 22-25 tasolle. Tekeekö simushadereita vai mitä? En muuttanut asetuksia. Kaipaisin hieman parempaa frameratea vaikak tuolla 35 jo tulee aika hyvin toimeen.

No siinä on vähän enemmän generoitavaa kun jossain freeware bussissa, joten tuskin se fps siitä korkeammaksi nousee. Defu kentät sitten erikseen.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 491
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #1102 on: 07.02.19, 12:01 »

Kuinka autopilotin korkeus ym. säädöt saa toimimaan?

Suomeksi materiaalia ei taida juuri olla, mutta helpoin tapa mielestäni oppia noita järjestelmiä ja yleensäkin miten noilla lennetään ovat erilaiset videot youtubesta. Esim. blackbox711 youtube kanavalla on paljon hyvää materiaalia Airbussilla lentämiseen. Noita on hieman hankala selittää pelkästään kirjoittamalla tai pitäisi jotain kuviakin liittää mukaan selityksen tueksi.

Suosittelen myös harkitsemaan esim. Navigraphista navigaatiodatan ja karttojen hankkimista simuun, koska ilman niitä IFR-lentäminen on aika hankalaa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1103 on: 07.02.19, 12:50 »

Saitte myytyä ajatuksen! Kiitos kaikille. Smiley

Ostin Aerosoftin Airbussin, joka on tehty P3D4:lle. Hinta Just Flightissä oli siedettävät 60 euroa. Konehan lentää erittäin hyvin. Ei heilu ylimääräistä ja muistuttaa huomattavan paljon Takeoff Simulationin Airbussin lento-ominaisuuksia sekä Fionnairin aidonkin simun, jossa vierailin vuosia sitten.
Mistä koneelle saa Finanirin värityksen?

Kuinka autopilotin korkeus ym. säädöt saa toimimaan?

Varaudu jatkuviin päivityksiin!!! Älä päivitä mitään (Aerosoft updater) kautta ennen kun täällä on mainittu, että se oikeasti kannattaa...

Autopilottiin kannattaa tutustua manuaalien kautta ja MCDU:n toiminta täytyy ymmärtää jotta tietää mitä autopilotti tekee.

Liveryt löytyy täältä:

http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/category/110-aerosoft-airbus-a318a319-liveries/

http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/category/44-aerosoft-airbus-a320a321-liveries/

Asentamisessa on sitten tehtävä monia muutoksia (liveryt tehty vanhemmalle 32 bit -versiolle). Voin jakaa valmiit versiot sinulle, kunhan varmistun siitä ettei siitä ole kenellekään (tekijät) haittaa. Todennäköisesti voin ne jakaa kysymättä asiaa, mutta vain sinulle?

Palaan asiaan....


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1104 on: 07.02.19, 13:00 »

Laittaisin mielelläni Finnairin värit Airbussiini. Tutustun ohjeisiin ja harjoittelen lentoa.

Saatan laskea hieman simun maisema- ja muita asetuksia frameraten parantamiseksi. Se tietenkin harmittaa, että alkeellisemmat lentokoneet, kuten FSX:stä siirretyt Cessnat ja P3D4:n muut pienkoneet, eivät vähennä frameja 30-35 tasosta ollenkaan edes EFHK Megalla.

Onneksi P3D4-simuun voi tallentaa useammat asetukset. Minulla on nyt "Esan vakioasetukset" jotka ovat aika korkealla eli maisemat hienoja. Käytän tätä freeware- ja vakiopienkoneilla lennettäessä ja teen "Esan Airbus-asetukset", joita käytän Aerosoftin bussilla lennettäessä. Wink
« Last Edit: 07.02.19, 13:49 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1105 on: 07.02.19, 13:10 »

Aerosoftin bussit eivät ole sen raskaampia, kun P3D:n Carenadon vakio A36 Bonanza (tosin riippuu muista asioista ja tilanteesta esim. sää)

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1106 on: 07.02.19, 13:32 »

Laitoin sulle Esa Yv:llä tietoa liveryistä...

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1107 on: 07.02.19, 13:48 »

Aerosoftin bussit eivät ole sen raskaampia, kun P3D:n Carenadon vakio A36 Bonanza (tosin riippuu muista asioista ja tilanteesta esim. sää)
Huomasin että kun avaan simun Megan EFHK:lla rata 22L ja aloituksessa on uuden Aibussin 3D-ohjaamo, ovat framet vain noin 20. Kun sitten katson konetta ulkopuolelta (Mitä ne nyt olivatkaan: päältä, sivulta, edestä) ja palaan ohjaamonäkymään, nousevat framet tasolle 25-28. Kuitenkin lentoonlähdössä tulee stutteria juuri kun noustaan kiitoradalta ja frametkin siinä kohtaa putoavat hieman. Sama käännöksissä Helsingin yllä ja laskeutumisen tietyissä vaiheissa. Eli parannusta pitää saada, jotta lentäminen on todella jouhevaa ja realistista. Huom. en ollut vieläkään säätänyt asetuksia maiseman osalta tai muutenkaan pienemmiksi vielä!

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1108 on: 07.02.19, 14:51 »

Ei se ole sama asia FPS:n suhteen freewarella / kaupallisella. Järjestelmät ottavat omansa. Muistan sinun maininneen 5% nostosta CPUlle... Itselläni nostoa noin 35%. En edes ymmärrä miksi nostaa 5% CPU:n taajuutta, koska sillä ei saavuta yhtään mitään?

Tietty jos lukee joitain arvioita, ja perustaa asiansa siihen (5% =turvallista) ? ei kannata kellottaa ollenkaan.

25% vähintään + muut kellotukseen liittyvät asiat kuntoon, ja saa jo tulostakin aikaan. Itselläni EI ole rahaa ostaa uutta prosessoria, mutta otan silti riskin ja lennän lentoni sulavasti vs. Ei koskaan mitään...

Vertaukseni Bonanzaan pitää edelleen paikkansa (ja miksi sinulla ei olisi, kun on default?) mutta saataahan se johtua paljon muistakin säädöistä...


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14543
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #1109 on: 07.02.19, 16:31 »

Ei se ole sama asia FPS:n suhteen freewarella / kaupallisella. Järjestelmät ottavat omansa. Muistan sinun maininneen 5% nostosta CPUlle... Itselläni nostoa noin 35%. En edes ymmärrä miksi nostaa 5% CPU:n taajuutta, koska sillä ei saavuta yhtään mitään?

Tietty jos lukee joitain arvioita, ja perustaa asiansa siihen (5% =turvallista) ? ei kannata kellottaa ollenkaan.

25% vähintään + muut kellotukseen liittyvät asiat kuntoon, ja saa jo tulostakin aikaan. Itselläni EI ole rahaa ostaa uutta prosessoria, mutta otan silti riskin ja lennän lentoni sulavasti vs. Ei koskaan mitään...
Näköjään Esalla on i7 6700K, kellottuu kyllä helposti ja reilusti yli 4,5Ghz ja varmaan menisi 5Ghz:kin, en nyt muista kun siitä on aikaa kun itselläni oli tuo sama prossu. Tällähetkellä mulla on toisessa koneessa i7 8700K painettu 5,2Ghz ongelmitta, tosin korkattuna. Menisi varmasti enemmänkin jos jaksaisi hienosäätää. Varsinaisessa pelikoneessa sitten i9 9900K niinikään 5Ghz kaikilla ytimillä. Kyllä noissa varaa ja potkua riittää kunhan jäähdytys on kunnossa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4408
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1110 on: 07.02.19, 16:57 »

Näköjään Esalla on i7 6700K, kellottuu kyllä helposti ja reilusti yli 4,5Ghz ja varmaan menisi 5Ghz:kin, en nyt muista kun siitä on aikaa kun itselläni oli tuo sama prossu. Tällähetkellä mulla on toisessa koneessa i7 8700K painettu 5,2Ghz ongelmitta, tosin korkattuna. Menisi varmasti enemmänkin jos jaksaisi hienosäätää. Varsinaisessa pelikoneessa sitten i9 9900K niinikään 5Ghz kaikilla ytimillä. Kyllä noissa varaa ja potkua riittää kunhan jäähdytys on kunnossa.

Juuri näin jos on jäähdytys kunnossa. Mulla on Corsairin nestejäähy, mutten muista enää mikä tarkalleen 110? Never mind, mutta kunhan lämmöt pysyy kurissa, niin anti palaa vaan ja kellot tappiin jos haluaa saada suorituskykyä simuunsa...

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1111 on: 08.02.19, 20:58 »

Juuri näin jos on jäähdytys kunnossa. Mulla on Corsairin nestejäähy, mutten muista enää mikä tarkalleen 110? Never mind, mutta kunhan lämmöt pysyy kurissa, niin anti palaa vaan ja kellot tappiin jos haluaa saada suorituskykyä simuunsa...

Mulla on i5-3570k 3.4GHz @ 4,4GHz ja vieläkin olisi varaa nostaa. Tuulettimena Phanteksin jokin silloinen huippumalli.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1112 on: 08.02.19, 21:00 »

Huomasin että kun avaan simun Megan EFHK:lla rata 22L ja aloituksessa on uuden Aibussin 3D-ohjaamo, ovat framet vain noin 20. Kun sitten katson konetta ulkopuolelta (Mitä ne nyt olivatkaan: päältä, sivulta, edestä) ja palaan ohjaamonäkymään, nousevat framet tasolle 25-28. Kuitenkin lentoonlähdössä tulee stutteria juuri kun noustaan kiitoradalta ja frametkin siinä kohtaa putoavat hieman. Sama käännöksissä Helsingin yllä ja laskeutumisen tietyissä vaiheissa. Eli parannusta pitää saada, jotta lentäminen on todella jouhevaa ja realistista. Huom. en ollut vieläkään säätänyt asetuksia maiseman osalta tai muutenkaan pienemmiksi vielä!

Tässä nyt tullaan valitettavasti siihen, että kaikki se säätö mitä olet tehnyt simulle, jotta saat sen mahdollisimman sujuvaksi, muuttuu osittain turhaksi siinä vaiheessa, kun alat asentamaan kaupallisia lentokoneita  tai esim uusia textureita (REX/Envtex jne) ja säägeneraattoria, joka generoi useamman pilvikerroksen yms. Stutter ja suorituskykyongelmat palaavat välittömästi.
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1113 on: 08.02.19, 21:48 »

Tässä nyt tullaan valitettavasti siihen, että kaikki se säätö mitä olet tehnyt simulle, jotta saat sen mahdollisimman sujuvaksi, muuttuu osittain turhaksi siinä vaiheessa, kun alat asentamaan kaupallisia lentokoneita  tai esim uusia textureita (REX/Envtex jne) ja säägeneraattoria, joka generoi useamman pilvikerroksen yms. Stutter ja suorituskykyongelmat palaavat välittömästi.
Eivät säädöt turhaksi tule vaikka minulla on nyt YKSI kaupallinenkin lentokone. Jos en olisi panostanut säätöihin, olisi simu vielä tökkivämpää Aerosoftin bussilla kuin nyt. Muilla lentokoneilla simu toimii hyvin ja jouhevasti, framet rajoittimessa 30 tai 35 ja maisemat hienoja.

Kannattaa huomioida että ajan P3D4:ta 4k-näytöllä eli 3840 x 2160 resoluutiolla, joka asia huomioiden kaupallinen Airbuskin lentää aika hyvin (sain framet 28-30 tienoille Megan EFHK:lla), kun pidän AA säädön arvossa 2xSSAA ja annan objektien ja ai-lentokoneiden hieman vilkkua.

Kun lennän muilla koneilla (freeware, default) niin AA saa olla 4xSSAA jolloin simu ei vilku.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1114 on: 08.02.19, 22:00 »

Kannattaa huomioida että ajan P3D4:ta 4k-näytöllä eli 3840 x 2160 resoluutiolla

En ole voinut välttyä tältä huomiolta.
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1115 on: 09.02.19, 08:29 »

Jokainen voi mennä kauppaan ja ostaa 4k-television simumonitoriksi. Esim. hankkimani 43-tuumainen Sony on laadukas ja maksoi ainoastaan 800 euroa. Suosittelen!

Tänään ylikellotimme CPU:ta edelleen varovasti ja lämmöt huomioiden. Nyt prosessorin kellotaajuus on 4,4 GHz, kun vakio oli 4,0 GHz. Tämän kirjoitettuani panen simun käyntiiin ja katson, onko kellotuksella positiivista vaikutusta.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1116 on: 09.02.19, 11:34 »

Jokainen voi mennä kauppaan ja ostaa 4k-television simumonitoriksi. Esim. hankkimani 43-tuumainen Sony on laadukas ja maksoi ainoastaan 800 euroa. Suosittelen!

Tänään ylikellotimme CPU:ta edelleen varovasti ja lämmöt huomioiden. Nyt prosessorin kellotaajuus on 4,4 GHz, kun vakio oli 4,0 GHz. Tämän kirjoitettuani panen simun käyntiiin ja katson, onko kellotuksella positiivista vaikutusta.

Onko sulla intelin oma tuuletin prossussa vai oletko hankkinut siihen erillisen? Jos sulla on erillinen laadukas tuuletin niin i7 4GHz kellottuu varmasti ongelmitta sinne 4.8-5.0GHz tuntumaan. Muista pitää HyperThreading pois päältä, jos et sitä tarvitse. Simussa siitä ei ole juuri mitään hyötyä ja sulkemalla sen prossun lämpötila tippuu huomattavasti. Huomioi, että prossua kannattaa myös rasittaa täydellä kuormalla riittävästi, jotta se on varmasti vakaa. IntelBurnTest on loistava softa siihen. Jos kaatuu herkästi tai koko kone menee jumiin, pitää kellotusta tarkistaa, mm nostaa jännitettä. Muista, että jos kone hyytyy/menee tilttiin/kaatuu niin mitään ei mene rikki. Jos kone ei lopulta edes buuttaa biosiin asti niin emolevyltä pystyy biosin nollaamaan, mikäli se ei itse sitä tee.

Turhaanhan näitä kirjoittelen, kun sulla on perheessä ict-asiantuntija mutta pari huomionarvoista pointtia kuitenkin.
« Last Edit: 09.02.19, 11:39 by Joona Väisänen »
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1117 on: 09.02.19, 13:08 »

Et lainkaan kirjoittele turhaan vaan täyttä asiaa. Tuuletin on ihan se normaali, joka tuli prosessorin mukana. Täytyy tutustua tuohon mainitsemaasi testiin, etenkin jos kellotamme vielä lisää.
Simun osalta muutos jäi odotetusti pieneksi, noin pari frameä tuli lisää samoissa olosuhteissa Megan EFHK:lla ja Aerosoftin Airbussilla. Pitänee paikkansa, että jos kellotaajuutta nostaa 10% alkuperäiseen verrattuna, niin frametkin nousevat 10%. Eli 20 sijasta 22:een. Ei oikein riitä, joten jatketaan harjoituksia.

Kiitos Joona asiallisista neuvoista.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6466
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1118 on: 09.02.19, 15:30 »

Kunhan pidät lämmöt aisoissa. Voit tuhota prossun polttamalla sen. Muuten sitä ei oikein saakaan rikottua.
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4732
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1119 on: 18.02.19, 15:27 »

Kyselin aikoinaan FSX:n suhteen, onko olemassa matalampia puita ja pienempiä rakennuksia P3D4:een?

Tätäkin simua vaivaa aiempien simujen ongelma. Puut ovat pääsääntöisesti liian korkeita ja tavanomaiset omakotitalot liian kookkaita.

Netissä törmäsin tuommoiseen kuin TEP Trees, liittyy Terra Emergence Projektiin. En ole vakuuttunut että noita puita kannattaisi asentaa, lienevät yhtä korkeita kuin P3D4:n vakiopuut. Minulla on käytössä Terre Floran puusto, joka on parempi kuin default, mutta liian korkee metsää siinäkin.


i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 61 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1