FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.10.20, 18:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 66 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 207797 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #40 on: 23.05.17, 17:27 »

Pientä makusteluvideota FSDT KCLT P3D4 Preview
http://www.youtube.com/watch?v=GMN-156kXQM&feature=youtu.be
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: Prepar3D V4
« Reply #41 on: 23.05.17, 17:55 »

V4 asentaa lisäosat vissiin itse simun ulkopuolelle.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4739
Date Registered: 13.04.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #42 on: 23.05.17, 18:03 »

V4 asentaa lisäosat vissiin itse simun ulkopuolelle.

Joo näinhän se ilmeisesti tekee.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #43 on: 23.05.17, 18:30 »

Henry Weber
Offline Offline

Posts: 189
Date Registered: 28.02.13

Re: Prepar3D V4
« Reply #44 on: 23.05.17, 19:46 »

Kuka lie tekisi uuden maiseman vantaan kuin se vanha ei varmasti tule P3D V4:sen?
Perus afcad kyllä riittäisi jos siinä olisi kaikki uudet rullaustiet yms.

Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #45 on: 23.05.17, 21:06 »

Vaikea nähdä seuraavaa rajaa (on se niin kaukana), mutta suorituskykyvaatimus on pysynyt kaikki nämä vuodet samanlaisena. Aina PC on ollut liian hidas ja tallennustila pieni.

IBMn toimari vuonna 1943 sanoi, että uskoakseen maailmassa on markkinat noin viidelle tietokoneelle (toki tietokone ymmärrettävä tuossa kontekstissa järkyttävän massiivisena laitteena). 80-luvulla eräs Bill Gates puhui taas jostakin 640 kilotavun riittävyydestä kotitietokoneissa...

Mutta Windows 10 home versio pystyy käyttämään vain 128 GB keskusmuistia eikä Enterprise versiokaan yllä kuin kahteen teraan. 64 bitillä kun pystyy osoittamaan muistia reiluun miljoonaan teratavuun niin saa vähän mittasuhteita miten paljon tekniikkaa vielä laahaa perässä teoreettista maksimia (toki sellaista ei oikein ole, koska mitään ylärajaa "bittisyydelle" ei ole). Tuskin simulaattoreihin on kukaan täysin tyytyväinen ennen kuin näyttää ihan samalta kuin katsoisi oikean lentokoneen ikkunasta ulos. En uskalla edes arvata paljonko muistia ja tehoa tuohon tarvittaisiin, mutta välttämättä se 64-bit ei ole liikaa Smiley

P3Dv4 ei kuitenkaan noin mullistava valitettavasti ole. Toki jopa FSW on 64-bit ja X-Plane ollut kauan, mutta sanoisin että tämä on huomattavasti merkittävämpi ja iso rajapyykki simumaailmassa. Hienommat lentokoneet on kuitenkin Fslabsin/PMDGn ja mielenkiintoista nähdä erityisesti mitä Fslabs tekee, kun saa muistia käyttöönsä "rajattomasti". Menee varmaan vuosia ennen kuin kukaan tekee todella kunnollisen A350/A380/787 mallinnuksen, mutta sellaisen tekeminen neljään gigaan lienee teknisesti lähes mahdotonta. Toki noiden mallintamisessa on paljon muutakin haastetta kuin vain muistinkäyttö.
« Last Edit: 23.05.17, 21:16 by Tomi Renberg »
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #46 on: 23.05.17, 21:22 »

PMDG tarjoaa ilmaisen P3Dv4-päivityksen 747/DC6/777/NGXlle, mikäli on ostanut P3Dv3-version. 747 lupailivat jo heti muutaman päivän sisään P3Dv4 julkistuksesta.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #47 on: 23.05.17, 21:23 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #48 on: 23.05.17, 23:31 »

Hifisimin tiedoitus Active Sky 2016 ja P3D V4 suhteen.

http://hifisimtech.com/asp4announce/
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6678
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #49 on: 24.05.17, 04:05 »

Aijaijai kyllä varmaan simuilu nousee nyt ihan uudelle tasolle. On varmasti modernia koodia nyt thmbup
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #50 on: 24.05.17, 09:16 »

FSDTlle myös ilmaiset päivitykset tulossa.

http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,15592.0.html
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #51 on: 24.05.17, 12:13 »

Taitaa olla tyytyminen vielä pitkään a'la FSX Cry

Ellei Aerosoft sitten tee versioita A319/320/321 + A333 uuteen Prepariin...

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #52 on: 24.05.17, 13:10 »

Taitaa olla tyytyminen vielä pitkään a'la FSX Cry Ellei Aerosoft sitten tee versioita A319/320/321 + A333 uuteen Prepariin...

http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/123480-prepar3d-v4-and-aerosoft/#comment-817843

Itse elättelen toiveita, että kenties jollakin kuukauden viivellä voisi jo siirtyä. Kaikki merkittävät lisäosien tekijät ovat olleet ilmeisesti betavaiheessa mukana, joten heillä lähes valmiit versiot jo. Ainoa pieni kysymysmerkki on Fslabs ja jotenkin olen aistivinani, että heiltä ei ole ilmaista päivitystä tulossa.

Ilmeisesti FSUICPn kohtalo on vielä hieman epäselvä ja tekijä empii onko halukas lähtemään v4 kelkkaan?! Joka toisaalta tarkoittaa samaa kuin, että lopettaa tuotteensa. Vaikea uskoa, että P3Dv3 tulee elämään kovinkaan kauan. Osa ihmistä ei taas ikinä luultavasti pääse FSXstä eroon, mutta heillä kenties suurempia ongelmia elämänhallintansa kanssa yleisestikin  Grin
« Last Edit: 24.05.17, 13:19 by Tomi Renberg »
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1516
Date Registered: 11.12.11

Re: Prepar3D V4
« Reply #53 on: 24.05.17, 14:43 »

Hmm, minä en ainakaan ole päivittämässä. Ehkä vitosversion ostan joskus sitten..

Intel Xeon E5-1650 v3 @ 3,5GHz | 32 GB DDR4 | 1000 GB HDD | 480 GB SSD | GeForce RTX 2080 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | Hotas Warthog | CH Pro Pedals | TrackIR 5 | Il-2 Great Battles | DCS World
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #54 on: 24.05.17, 18:13 »

« Last Edit: 24.05.17, 18:37 by Mikael Leinonen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #55 on: 24.05.17, 19:32 »

http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/123480-prepar3d-v4-and-aerosoft/#comment-817843

Itse elättelen toiveita, että kenties jollakin kuukauden viivellä voisi jo siirtyä. Kaikki merkittävät lisäosien tekijät ovat olleet ilmeisesti betavaiheessa mukana, joten heillä lähes valmiit versiot jo. Ainoa pieni kysymysmerkki on Fslabs ja jotenkin olen aistivinani, että heiltä ei ole ilmaista päivitystä tulossa.

Ilmeisesti FSUICPn kohtalo on vielä hieman epäselvä ja tekijä empii onko halukas lähtemään v4 kelkkaan?! Joka toisaalta tarkoittaa samaa kuin, että lopettaa tuotteensa. Vaikea uskoa, että P3Dv3 tulee elämään kovinkaan kauan. Osa ihmistä ei taas ikinä luultavasti pääse FSXstä eroon, mutta heillä kenties suurempia ongelmia elämänhallintansa kanssa yleisestikin  Grin

Erittäin huojentavaa, kiitos! Eikun odottelemaan. Itse katson ensin hieman (muutamat päivitykset P3DV4), ja sitten FSX formatointiin thmbup

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #56 on: 24.05.17, 20:37 »

Fslabsilta v4 infoa. Ilmaiseksi onneksi tämäkin päivitys v3n omistajille.

https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/13055-prepar3d-v4-roadmap-and-compatibility/
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4786
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #57 on: 25.05.17, 21:55 »

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6678
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #58 on: 28.05.17, 19:40 »

Muistakaahan sitten, että P3Dv4 vaatii 64-bittisen Windowsin, jos joku vielä käyttää 32-bittistä.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #59 on: 29.05.17, 10:47 »

Muistakaahan sitten, että P3Dv4 vaatii 64-bittisen Windowsin, jos joku vielä käyttää 32-bittistä.

Tarkkaan ottaen myöskään OOM ei ole historiaa, koska koneen fyysinen muisti saattaa lopua, jos keskusmuistia on vain 8 GB.
16 GB taitaa olla käytännössä minimi, jotta käyttöjärjestelmellä ja muille ohjelmille jää tarpeeksi muistia ilman että tietokone on täysin tukossa. 32GB kuulostaisi riittävältä, vaikka vielä ei olekaan tietoa millaista muistijälkeä P3DV4 jättää kaikkine lisäosineen. Voisi kuvitella helposti sellaista 7-8GB vievän ainakin?
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 66 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1