FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.08.19, 09:52

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 60 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 172635 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #400 on: 25.06.18, 22:18 »

Jess, kohta alkaa sitten varmaan tapahtua. Eiköhän mm. FSLabs A319 seuraa pian perästä.  thmbup
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 1040
Date Registered: 03.07.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #401 on: 25.06.18, 22:23 »

Jess, kohta alkaa sitten varmaan tapahtua. Eiköhän mm. FSLabs A319 seuraa pian perästä.  thmbup

https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/17675-p3dv43-released/&do=findComment&comment=132891

Voihan tuo olla.  Cool
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4407
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #402 on: 25.06.18, 22:24 »

ChasePlane ainakin toimii, Orbxia odotellaan kuten muitakin.
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 1040
Date Registered: 03.07.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #403 on: 25.06.18, 22:53 »

ChasePlane ainakin toimii, Orbxia odotellaan kuten muitakin.

Joo Chaseplanelta tuli jo päivitys. PTA myöskin heittää jotain erroria.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4323
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #404 on: 26.06.18, 09:58 »

Laittakaahan kommentteja kun otatte käyttöön. Itse odottelen Aerosoftin A319 ikuisuusprojektia vielä julkaistavaksi laugh

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4407
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #405 on: 26.06.18, 11:26 »

Yhteensopivuuspäivytyksiä odotellessa, tässä on suht hyvä linkki siitä mikä toimii ja mikä ei https://www.avsim.com/forums/topic/538213-prepar3d-v43-has-been-released/?do=findComment&comment=3865474

Muuten vaikuttaa ihan hyvältä päivitykseltä, valikoita on muuteltu, esim. scenery ja addonsit näkyvät nyt alkuvalikossa, ei tarvitse ladata lentoa että pystyy ropaamaan noita yms ja suorituskyvyssä on jonkin verran parannusta thmbup
« Last Edit: 26.06.18, 12:27 by Mikael Leinonen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4323
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #406 on: 26.06.18, 19:16 »

Yhteensopivuuspäivytyksiä odotellessa, tässä on suht hyvä linkki siitä mikä toimii ja mikä ei https://www.avsim.com/forums/topic/538213-prepar3d-v43-has-been-released/?do=findComment&comment=3865474

Muuten vaikuttaa ihan hyvältä päivitykseltä, valikoita on muuteltu, esim. scenery ja addonsit näkyvät nyt alkuvalikossa, ei tarvitse ladata lentoa että pystyy ropaamaan noita yms ja suorituskyvyssä on jonkin verran parannusta thmbup

Tota onkin tullut ihmeteltyä että libraryyn ei pääse muualta. Toki scenery config -ohjelmalla. Mutta hyvä juttu!

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #407 on: 04.07.18, 09:22 »

Hieman viivyttelin uuden versio 3: latausta ja totesin että ORBX:n lisämaisemat alkoivat käyttäytyä omituisesti ja sekavasti sen jälkeen kun  ORBX:n library päivittyi  versio P3Dv4.3 vastaavaksi. Eilen kun sitten vihdoin latasin uuden versio 3:n niin maisemat palautuivat entistä ehommiksi! Ajattelin vain tiedottaa ilmiöstä jos joku muu ihmettelee ORBX-naisemien muuttumisesta.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 998
Date Registered: 17.07.10

Re: Prepar3D V4
« Reply #408 on: 05.07.18, 12:06 »

Hieman viivyttelin uuden versio 3: latausta ja totesin että ORBX:n lisämaisemat alkoivat käyttäytyä omituisesti ja sekavasti sen jälkeen kun  ORBX:n library päivittyi  versio P3Dv4.3 vastaavaksi. Eilen kun sitten vihdoin latasin uuden versio 3:n niin maisemat palautuivat entistä ehommiksi! Ajattelin vain tiedottaa ilmiöstä jos joku muu ihmettelee ORBX-naisemien muuttumisesta.

Eli päivitit nyt uudestaan v4.3 ja toimii?

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Markku Aaltonen
Offline Offline

Posts: 96
Date Registered: 18.08.12

Re: Prepar3D V4
« Reply #409 on: 05.07.18, 14:49 »


                Mahtaako tässä uusimmassa versiossa P3Dv4.3 toimia Nvidia Inspector,entä FSC 9.7 tai PFPX.Onko kukaan kokeillut?
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #410 on: 05.07.18, 15:26 »

Eli päivitit nyt uudestaan v4.3 ja toimii?

Kyllä päivitin version 4.3 clientin ja nyt toimii taas kaikki ORBX-lisämaisemat moitteettomasti. Tarkennan vielä: minulla oli siis versio 4.2, jolloin ORBX-maisemat  menivät tuhruisiksi. Kun päivitin version 4.3, niin ongelma poistui.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 998
Date Registered: 17.07.10

Re: Prepar3D V4
« Reply #411 on: 05.07.18, 16:22 »

Kyllä päivitin version 4.3 clientin ja nyt toimii taas kaikki ORBX-lisämaisemat moitteettomasti. Tarkennan vielä: minulla oli siis versio 4.2, jolloin ORBX-maisemat  menivät tuhruisiksi. Kun päivitin version 4.3, niin ongelma poistui.

Pitääpä kokeilla tuo. Minulla tuli ongelmia sceneryn kanssa mutta päivitin 4.3een ennenkuin ORBX päivitti pakettinsa. Jos tuo clientin uudelleenajo auttaisi.
« Last Edit: 06.07.18, 17:03 by Jaakko Polet »

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 439
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #412 on: 06.07.18, 08:35 »

Jokos F1GTN mahtaa toimia tässä uudessa päivityksessä?
Jaakko Polet
Offline Offline

Posts: 998
Date Registered: 17.07.10

Re: Prepar3D V4
« Reply #413 on: 06.07.18, 17:03 »

Pitääpä kokeilla tuo. Minulla tuli ongelmia sceneryn kanssa mutta päivitin 4.3een ennenkuin ORBX päivitti pakettinsa. Jos tuo clientin uudelleenajo auttaisi.


Updatea sen verta ettei auttanut. Autogen lataa edelleen törkeän hitaasti thmbdn Onko kellään tietoa miten saa korjattua? Eli ennen 4.3 päivitystä autogen pysyi täysin koneen mukana ja edellä, nyt se tulee kilometrejä koneen perässä. Angry

Canon EOS 60D,18-55mm IS EF-S,24-105/4 IS USM L 70-200/4 IS USM L
koettu: OUL HEL TKU LAX MDW SAN AMS FCO WAW JFK ARN CPH MUC VIE SZG NCE LPA LHR VAA LLA KUO JYV MXP GVA CTA REG NAP CIA RMI TMP VCE LCY STN KTT RVN KEM OSL FRA TGL MYF EVE SJV LKN SOJ SUF KRK KRN ENF LIRU EFAH EFPA EFPU EFME EFLA EFKO EFRH EFML EFJM EFNU EFKN EFVT EFAL EFHF ORD PHL OSH MKE PEK tulossa:CPH MXP OSL | PPL(A) |
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 439
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #414 on: 15.07.18, 08:45 »

Jokos F1GTN mahtaa toimia tässä uudessa päivityksessä?

Vastaan itselleni...Toimii
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4323
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #415 on: 20.07.18, 17:05 »

Alkaa olemaan patterit loppu. Ensin Windows kympin kanssa tappelua kolme päivää aamusta iltaan... Tuloksena uuden Windows kympin ostaminen. Taas samaa tappelua (ei ota vastaan 1803 -päivitystä), mutta vihdoin viimein sain asian korjattua. Nyt sitten puhtaalle pöydälle P3Dv4.3 (olet asentanut ko. ohjelman onnistuneesti), mutta käynnistettäessä puuttuu sitä, puuttuu tätä. Mitä ihmettä pitäisi tehdä?

Ensin puuttuu: MFReadWrite.dll (lataan sen netistä, ja laitan ohjelman asennuskansioon)

Nyt sitten puuttuu: MFPlat.dll (jota en edes viitsi ladata, koska tämän jälkeen taas puuttuu jotakin)

Jos joku nyt tietäisi mikä on ongelma? Olisin todella kiitollinen. En todella jaksa enää seuraavaa kolmea päivää latailla puuttuvia .dll -tiedostoja, enkä todellakaan ymmärrä miksi ne puuttuu?

Apua pliis....

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #416 on: 20.07.18, 18:07 »

Minulla on joskus auttanut se että olen repair-komennolla korjannut häiriöityneen P3D:n.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4323
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #417 on: 20.07.18, 18:59 »

Kiitti vaan Tapio.

Ongelma alkoi selvitä, kun aloin tutkia mihin puuttuvat .dll -tiedostot liittyvät. Se että ensin tappelin Win10 PRO:n kanssa sen kolme päivää johti siihen, että paukuitin vasaralla paskaksi koko asennustikun. Edelleenkään en ymmärrä miksi asennuskoodi toimi täysin oikein, mutta itse Win10 palautui aina epäonnistuneen 1803 -päivityksen jälkeen tilaan joka oli asennuksen jälkeinen (kaikki poistettiin mitä olin saanut asennettua, myös sitä edeltäneet päivityksetkin) thmbdn Kokeilin tietysti myös hommaa asentamatta yhtikäs mitään (johtuen liian uudesta PC:stä, jouduin aina kylläkin asentamaan verkkokortin ajurit). Pitkän harkinnan ja vertailun jälkeen tilasin sitten verkkokaupasta Win 10 HOME N -version. Versiosta kerrottiin seuraavaa "Windows 10:n N-versioissa voit valita oman mediasoittimen ja ohjelmistot, joita tarvitaan CD-levyjen, DVD-levyjen ja muiden digitaalisten mediatiedostojen hallintaan ja toistamiseen"

Koska en muutenkaan juuri Windowsin omia media-jutskia käytä, päädyin tähän versioon, ja myös siksi että se on siirrettävissä aina toiseen tietokoneeseen (retail versio).

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/28132/jrmvm/Microsoft-Windows-10-Pro-N-32-64-bit-USB-kayttojarjestelma-e

Se että siellä olisi kerrottu ettei käyttöjärjestelmä sovellu ollenkaan pelaamiseen olisi kyllä olllut hieman informatiivisempaa, kuin tuo mitä kerrottiin thmbdn

Sain nyt kuitenkin ladattua "media pack:n" Microsoftilta, ja nyt Prepar pärähti käyntiin heti aktivoinnin jälkeen...

On kyllä ollut uskomaton savotta FSX:n jäädessä eläkkeelle, en ikinä ole kohdannut yhtä montaa ongelmaa edes tietokoneasentajan työssäni koskien yhtä ainutta konetta. Nyt näyttäisi vihdoin kaikki toimivan "kop, kop" joten kohti uusia pettymyksiä Huh


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #418 on: 20.07.18, 19:26 »

Hienoa, että sait simun toimimaan. Näistä muiden kuvaamista ongelmista aina oppii jotain. Pelonsekaisin tuntein odotan sitä aikaa kun nykyisestä Windows 7:sta täytyy siirtyä  Windows 10:iin. Seiskassa ei ole ollut paljon niitä ongelmia, mistä muut kertovat kympissä olleen.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1375
Date Registered: 04.05.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #419 on: 20.07.18, 20:30 »

Hienoa, että sait simun toimimaan. Näistä muiden kuvaamista ongelmista aina oppii jotain. Pelonsekaisin tuntein odotan sitä aikaa kun nykyisestä Windows 7:sta täytyy siirtyä  Windows 10:iin. Seiskassa ei ole ollut paljon niitä ongelmia, mistä muut kertovat kympissä olleen.
Aikoinaan pelkäsin Win10 siirtymistä kuin ruttoa,mutta kun joudun tietokoneen osien yhteensopivuuden takia siirtymään niin en kyllä ottaisi 7 takas vaikka saisi 300€ ja uudet munat.

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 60 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1