FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.20, 09:58

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 66 Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 207816 times)
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1407
Date Registered: 04.05.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #980 on: 27.12.18, 14:57 »

Mulla taas kaatuu joka lennolla AS bussi kun päästään johonkin fl200.syynä on aina eri DLL.Autosave käytössä joten jatkuu mihin jäi ja loppu lento menee ilman ongelmia.

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #981 on: 27.12.18, 15:37 »

Mulla taas kaatuu joka lennolla AS bussi kun päästään johonkin fl200.syynä on aina eri DLL.Autosave käytössä joten jatkuu mihin jäi ja loppu lento menee ilman ongelmia.

Aika kurjaa jos noin on. Kurjaa & kuraa on myös koko A319/321 sarja, jonka helposti huomaa ko. foorumia selatessa. Itse olen valittanut sitä sun tätä ja joskus minua on jopa uskottukin Shocked Tämä projekti ei todellakaan ole onnistunut, eikä edes enää tunnu siltä että koskaan onnistuisikaan pääsemään lopputulokseen: Osta / Lataa / käytä.

Valinta ei siis ollut hyvä Embarrassed

Kunhan rikastun, niin ostan FSLabsin.

Sinun kannattaa kuitenkin poistaa ohjauspaneelin kautta tuote, ja sen jälkeen kaikki siihen liittyvät kansiot, käynnistää kone uudelleen ja asentaa uudelleen bussi(t) (näin tein tänään, ja A319 toimii jälleen). Kaikki virustutkat ym. pois päältä asennuksen ajaksi, ja asennus järjestelmänvalvojana. Tämän jälkeen koita bussia, ja asenna kaikki päivitykset Aerosoftin updaterin kautta (myös experimental -päivitykset).
« Last Edit: 27.12.18, 15:41 by Mika Virolainen »

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 396
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #982 on: 27.12.18, 15:53 »

Taidan olla aika onnekas, kun en omista moisia hienoja busseja. Tänäänkin lentelin Oregonissa vanhalla kunnon Cessna 150:llä ilman mitään ongelmia. Itse olen poistanut esim. A2A:n Texan t-6:n uuden Prepar3Dv4.4 asennuksen jälkeen kun aiheutti pientä harmia. Lentelen sillä Steamin FSX:ssä. Liian monimutkaisia ostoksia kannattaa nähtävästi välttää.

HP PAVILION GAMING TG01-0026NO, Intel Core i5-10400F (2,9 GHz, 6 ydintä)
Nvidia GeForce RTX 2060 super (8 Gt GDDR6),Keskusmuisti: 16 Gt DDR4 RAM
Tallennustila: 256 Gt M.2 SSD
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 5186
Date Registered: 14.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #983 on: 27.12.18, 16:04 »

Sana homma. Rikooooon ilmainen Airbus on ihan ok. Eikä ole muitakaan kaupallisia koneita.
« Last Edit: 27.12.18, 16:11 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,0GHz/ 32GB/ Asus GeForce RTX 2080 S 8Gt/ WIN10/3 x SSD/ Sony 55" 4k-TV/nettiyhteys 100 M. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joni Rantala
Offline Offline

Posts: 1407
Date Registered: 04.05.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #984 on: 27.12.18, 16:08 »

Nyt kaatu jo laskun jälkeen kun rullailin portille.Taas eri DLL.Täytyy varmaan harkita uudelleen asennusta kuten mainittiin.Alkaa välillä suoraan sanottuna ****ttaa tää säätäminen.

Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 497
Date Registered: 10.02.09

Re: Prepar3D V4
« Reply #985 on: 27.12.18, 16:25 »

Joo Migration ajettu, airport elevation corrections ei suostu toimimaan...on tästäkin ongelmasta ollut varmaan puhetta, mutta en ole saanut toimimaan...syystä tai toisesta.
Täytyy vielä pyöritellä noita Finland basepackin, South/ North-Finlandin sekä Fin Obstdatan maisemia config ohjelmillaan...


Ei todella autanut muu kuin palauttaa vanhempi versio, poistaa ainakin kaikki pääkaupunkiseutua ympäröivät photoscenut sekä Global- vector. Nyt toimii melko mukavasti.
Huomasin myös sen, että tää Wintoosan uusi päivitys 1809 aiheuttaa ongelmia äänikortille..kuulokkeista ei kuulu mitään. Poistin Asuksen ään ajurit ja latasin uudet...no nyt kuulunee...katellaan.

On tää ihmeellistä tämä tietokoneen sielunelämä tämmöselle katiska-aivolle....keles
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #986 on: 27.12.18, 18:25 »

Alkaa välillä suoraan sanottuna ****ttaa tää säätäminen.
Todellakin aika helv**** turhauttavaa jos simu kaatuilee jatkuvasti, tai kertakin siihen riittää että menee maku koko hommaan vähäksi aikaa.

Kannattaa miettiä mitä kaikkea skeidaa sinne simuun työntää, itsekin asennan ns. vain "tärkeät" lisäosat joita käytän/tarvitsen, eli ne koneet joilla lennän ja maisemat asennan sitä mukaa kun sinne lennän. En asenna mitään ylimääräistä turhaa, toisin kuin jotkut tuuppaavat simuun satoja gigoja (ilmaista) roinaa ihan vaan koska voi ja sitten ihmetellään mikä ja missä meni vikaan kun simu on solmussa.

Ja jos bussilla tykkää lennellä niin suosittelen tosiaan lämpimästi tuon AS:n heittämistä roskakoriin ja kääntymällä FSLabsin puoleen.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #987 on: 27.12.18, 18:35 »

Ja jos bussilla tykkää lennellä niin suosittelen tosiaan lämpimästi tuon AS:n heittämistä roskakoriin ja kääntymällä FSLabsin puoleen.

PMDG, Fslabs and Majestic Software. En juuri muiden tuotteisiin koskisi, jos kyse on jostakin monimutkaisemmista matkustajakoneista. QualityWingsilläkin taitaa olla vielä melkoinen matka päästäkseen tuohon kategoriaan.

En ihan ymmärrä miksi Fslabsin bussi on mukamas niin kamalan kallis, jos tietokoneeseen on rahaa upottaa parikin tonnia ja tuhlata sitten se hyvä rauta johonkin epäkelpoon softaan.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #988 on: 27.12.18, 19:05 »

PMDG, Fslabs and Majestic Software. En juuri muiden tuotteisiin koskisi, jos kyse on jostakin monimutkaisemmista matkustajakoneista. QualityWingsilläkin taitaa olla vielä melkoinen matka päästäkseen tuohon kategoriaan.

En ihan ymmärrä miksi Fslabsin bussi on mukamas niin kamalan kallis, jos tietokoneeseen on rahaa upottaa parikin tonnia ja tuhlata sitten se hyvä rauta johonkin epäkelpoon softaan.

Jep, näinpä. Eipä mulla muuta olekaan asennettuna kuin PMDG:n 737 tällä hetkellä kun en juuri muilla lennä. Bussi on loistava, mutta kun tulee tosiaan vain tuolla 737:lla lenneltyä niin en ole turhaan asentanut sitäkään. Päivityksiä ropisee noihinkin kuitenkin sitä tahtia että kohta olisi asennettava uudelleen joka tapauksessa. Qualitywings menee tasan samaan kastiin kuin Aerosoft noissa koneissa, eli "vähän sinne päin". Ja vaikka kuinka noita päivittelisivät ja korjailisivat olevinaan parempaan suuntaan, niin tuskinpa ikinä tulee samalle tasolle, tai edes lähelle tämän "kärkikolmikon" kanssa. Eipä taida olla tarkoituskaan tulla.

Samaa mieltä tuossakin, jos ylipäätään haluaa Airbussilla lentää niin miksei sitten osta kerralla sellaista lisuria joka toimii kuin Airbus. Ihan turha sählätä noiden pilipalisoftien kanssa. Kerralla kunnollinen niin säästyy hermot. Grin Ja rahatkin, kuten tässäkin tapauksessa varmaan moni ostaa joka tapauksessa FSLabsin kun kyllästyy tuohon AS:n skeidaan.

Sama koskee myös maisemia, mulla ei ole yhtä ainutta ilmaista lisäosaa simussa, ja tuskin tuleekaan. Kaikki lisäosat maksullisia ja sellaisilta valmistajilta jotka olen todennut ns. luotettaviksi ja toimiviksi, niin laadun kuin toimivuudenkin suhteen. Ja kuten sanoin tuossa, nekin asennan sitä mukaa kun niitä tarvitsen, jos tarvitsen.

Tietty meitä on moneen junaan, toiset tykkää keräillä tuota epämääräistä roinaa koneelleen kun kerta ilmaiseksi saa, mutta sitten ei mielestäni tarvitse ihmetellä miksi simu ei välttämättä toimi halutulla tavalla...  Grin
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6681
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #989 on: 27.12.18, 21:09 »

Jep, näinpä. Eipä mulla muuta olekaan asennettuna kuin PMDG:n 737 tällä hetkellä kun en juuri muilla lennä.

Mulla ei ole 09/13 jälkeen ollutkaan muita koneita asennettuna kuin 777 Cool

Quote
Kaikki lisäosat maksullisia ja sellaisilta valmistajilta jotka olen todennut ns. luotettaviksi ja toimiviksi, niin laadun kuin toimivuudenkin suhteen.

Käytät silti yhtä simumaailman bugisinta softaa GSX:ää ja sen couatl-engineä  laugh
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14544
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #990 on: 27.12.18, 21:25 »

Käytät silti yhtä simumaailman bugisinta softaa GSX:ää ja sen couatl-engineä  laugh
Onko vaihtoehtoja? Ja eipä sen kanssa ole mitään ongelmiakaan ollut. Grin
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5530
Date Registered: 14.12.05

Re: Prepar3D V4
« Reply #991 on: 28.12.18, 08:23 »

Taidan olla aika onnekas, kun en omista moisia hienoja busseja. Tänäänkin lentelin Oregonissa vanhalla kunnon Cessna 150:llä ilman mitään ongelmia. Itse olen poistanut esim. A2A:n Texan t-6:n uuden Prepar3Dv4.4 asennuksen jälkeen kun aiheutti pientä harmia. Lentelen sillä Steamin FSX:ssä. Liian monimutkaisia ostoksia kannattaa nähtävästi välttää.

Siitähän (Texan T-6) on eri versiot FSX:lle ja P3DV4:lle eli ei ole ihme, jos se ei aivan toimi molemmissa.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6681
Date Registered: 27.10.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #992 on: 28.12.18, 09:11 »

Onko vaihtoehtoja? Ja eipä sen kanssa ole mitään ongelmiakaan ollut. Grin

Ei valitettavasti ole. Nythän ne on lopultakin saanut siitä pahimpia bugeja korjattua level 2:n julkaisun myötä. Couatl ei enää kaadu harva se päivä, pushbackia pyydettyään ei tarvitse jäädä enää turhaan odottelemaan suunnan valitsemista yms.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 396
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #993 on: 28.12.18, 13:48 »

Siitähän (Texan T-6) on eri versiot FSX:lle ja P3DV4:lle eli ei ole ihme, jos se ei aivan toimi molemmissa.


Texan T-6 kyllä toimi P3Dv4.3:ssa mutta aiheutti kummallisia häiriöitä maisemassa. Siksi poistin sen ennen kuin asensin uuden nelosversion.

HP PAVILION GAMING TG01-0026NO, Intel Core i5-10400F (2,9 GHz, 6 ydintä)
Nvidia GeForce RTX 2060 super (8 Gt GDDR6),Keskusmuisti: 16 Gt DDR4 RAM
Tallennustila: 256 Gt M.2 SSD
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #994 on: 31.12.18, 07:06 »

Vieläkin oudommaksi meni, kun huomasin, että 30fps on ja pysyy kunnes pyörittää näkymää VC:ssä, jolloin fps hetkellisesti nousee... palautuakseen taas 30fps kun pitää näkymän paikallaan Shocked

Edelleenkään en ole tehnyt mitään muutoksia Prepariin tai NVI:hin? Outoa...

Ja korjaus tuohon, koskee mahdollisesti pelejä myös. Prepar3D.exe \ Properties \ Compatibility \ Rasti kohtaan disable full-screen optimisations (koskee Win10 1809 -päivitystä)


« Last Edit: 31.12.18, 07:16 by Mika Virolainen »

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 426
Date Registered: 03.10.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #995 on: 31.12.18, 18:49 »

Mika saitko AS bussit pelittään ton WIN 1809 (October) päivityksen jälkeen?
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #996 on: 31.12.18, 21:21 »

Juu kyllä toimivat.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #997 on: 03.01.19, 16:21 »

Lensin EFHK - EDDT ongelmitta Win10 1809 -päivityksen jälkeen, mutta paluulegillä ILS 22L Vantaalle tuli seuraava ilmoitus.



Äänissä ei ole päivityksen jälkeen ollut ongelmia (niitä on ollut kyllä muilla), joten asensin näytönohjaimen ajurit puhtaalla asennuksella uusimpiin, oli 398.36, ja nyt 417.35. Asensin samasta paketista myös nVidian ääniajurit vaikka käytänkin vain USB-headsettia. Lentelin sitten muutaman tunnin raskaassa säässä HEL-DOBAN-INTOR-ANT-HEL -kolmiota 7000ft, ja ainakaan ei kaatunut tällä kertaa...

Huomautan vain, että kannattaa tuon päivityksen jälkeen päivittää muutakin (näyttis + äänet) jotta välttyy ko. errorilta. Voi olla että vaatii vielä muitakin toimia, mutta selvinnee sitten tulevien lentojen myötä.

Laitoin vain tänne, koska koskee Preparia...

Olen aiemmin ajanut WIN10 Debloaterin, joka poistaa turhan paskan kympistä, joten tuokin voi vaikuttaa asiaan päivityksen yhteydessä, mutten ole vielä asiaa sen koommin tutkiskellut.

https://github.com/Sycnex/Windows10Debloater

Edit: Oli muuten tuossa säässä näyttiksen käyttöaste lähes koko ajan 99% Roll Eyes

« Last Edit: 03.01.19, 16:32 by Mika Virolainen »

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 426
Date Registered: 03.10.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #998 on: 03.01.19, 16:47 »

Hyvä tietää, että osaa varautua moiseen, jos tuota 1809:ä joskus päivittää. Taidan pysytellä vielä 1709:llä.

Eli GPU:n kuorma sulla oli sen 99%. Mites katoitko paljonko käytti tai varasi RAM:ia ja VRAM:ia tossa säässä?
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4637
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #999 on: 03.01.19, 17:22 »

Ei tainnut nousta edes 4Gb asti, siis näyttiksen muisti.

Intel I7 8700K @ 5.0Ghz/ 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 66 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1