FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.05.19, 13:27

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Prepar3D V4
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 58 59 [60] Reply Print
Author Topic: Prepar3D V4  (Read 164547 times)
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 477
Date Registered: 22.02.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #1180 on: 14.05.19, 14:19 »

Prepar3D 4.5 Hotfix julkaistu. Pitäisi auttaa ja alustavien tietojen mukaan auttaakin 4.5:n tuomiin suorituskykyongelmiin.

Fslabs ei toimi vielä tämän hotfixin kanssa.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4356
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #1181 on: 14.05.19, 17:07 »

Fslabs ei toimi vielä tämän hotfixin kanssa.

Sitä odotellessa thmbup Muuten tuntuu olevan ihan hyvä päivitys, hieman parantui ruudunpäivitysnopeus itselläni ainakin..
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14537
Date Registered: 21.07.04

Re: Prepar3D V4
« Reply #1182 on: 14.05.19, 18:21 »

Sitä odotellessa thmbup Muuten tuntuu olevan ihan hyvä päivitys, hieman parantui ruudunpäivitysnopeus itselläni ainakin..
Oliko kuinka merkittävästä parannuksesta kyse freimien suhteen?
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4356
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #1183 on: 14.05.19, 20:31 »

Oliko kuinka merkittävästä parannuksesta kyse freimien suhteen?

No freimejä en ole laskellut koska ne ovat lukittu tiettyyn arvoon mutta simun sujuvuus graffojen suhteen ainakin tuntuu parantuneen jonkun verran
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4282
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1184 on: 23.05.19, 06:50 »

On tää taas niin mystistä arvuuttelua. Poistin P3D.cfg:n yllättäen ilmaantuneiden stuttereiden takia. Eipä hävinneet mihinkään, mutta sceneryjen latausajat kyllä pitenivät, ja reippaasti (näkyy selkeästi eilisellä videollakin). Laitoinpa sitten takaisin varmuuskopioimani .cfg:n ja taas pelittää kaikki Huh

Ainoa ero, tai twiikki  "FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.10" lisäksi, jota ei uudelleen luodussa .cfg:ssä ollut, on toi lihavoitu twiikki, joka on peruja ajalta jolloin sceneryn (P3Dv4.3) latausetäisyyttä ei voinut säätää valikosta. Tällöin esim. Aesin Tegel oli musta "läntti" kauempaa katsottaessa jos sää oli selkeä.

[DISPLAY]
ChangeTime=4.000000
TransitionTime=4.000000
TEXTURE_FILTERING=16
MSAA=0
SSAA=4
VSYNC=1
FXAA=0
TRIPLE_BUFFER=0
SKINNED_ANIMATIONS=1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=30
UPPER_FRAMERATE_LIMIT=0
TEXTUREMAXLOAD=9 // itse lisätty pitäisi auttaa mustissa lentokentissä

Saattaahan siellä ehkä olla jokin muukin jota en muista, mutta epäilen, eikä huvita vertailla koko tiedostoa läpi.

Käytössä v4.4 clientin osalta, muut modulit on edelleen v4.3

« Last Edit: 23.05.19, 13:58 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tapio Ehder
Offline Offline

Posts: 251
Date Registered: 10.09.16

Re: Prepar3D V4
« Reply #1185 on: 23.05.19, 17:25 »

Minullakin on joskus mystisiä stutterikohtauksia. Luulen niin johtuvan itse windows 10-järjestelmästä, sillä  esim. aamupäivällä simu soljuu sujuvasti, mutta illalla klo 20 -21 saattaa simu takkuilla pahastikin. olen yrittänyt poistaa kaikkia turhia ohjelmia mutta en vielä ole täysin jäljittänyt mistä ne johtuvat, mutta eivät mielestäni itse P3dv4:stä.  Tuo windows 10 on paljon oikukkaampi kui mitä minulla oli windows 7. olen myös epäillyt F-securen jollain lailla häiritsevän.

HP h8-1111sc Intel(R) Core (TM) i5-2320 CPU@3.00 GHz, Muisti (RAM): 8,00 Gt Nvidia GT530
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4282
Date Registered: 18.12.01

Re: Prepar3D V4
« Reply #1186 on: 23.05.19, 17:45 »

Oikeastaanhan koneella (simussa) ei ole ollut muutoksia, joten itse epäilen viimeisempää Windows -päivitystä. Eipä olisi ensimmäinen kerta, kun se simuun vaikuttaisi tavalla tai toisella. Outoa kyllä on että stutteria saisi aikaan?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4356
Date Registered: 19.06.07

Re: Prepar3D V4
« Reply #1187 on: Yesterday at 05:04:58 »

Oikeastaanhan koneella (simussa) ei ole ollut muutoksia, joten itse epäilen viimeisempää Windows -päivitystä. Eipä olisi ensimmäinen kerta, kun se simuun vaikuttaisi tavalla tai toisella. Outoa kyllä on että stutteria saisi aikaan?

Onneksi itse en ole tätä huomannut, paras muutos sujuvuuteen omassa tapauksessani tuli tuon prepar3d.cfg:n poistolla. Voihan tietty olla että eri kokoonpanoilla nuo päivitykset käyttäytyvät eri tavoin  Undecided
Pages: 1 ... 58 59 [60] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1