FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.11.18, 14:49

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät  (Read 473 times)
Roni Jatkola
Offline Offline

Posts: 236
Date Registered: 07.08.16

Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« on: 15.11.18, 16:24 »

Hei! Nyt olisi tämmöinen pikkuinen ongelma että lentoasemien valot ja rakennukset välkkyvät ärsyttävästi. Ongelma on ollut jo jonkin aikaa mutta en ole saanu millään ratkaistua sitä niin ajattelin kysyä josko täällä olisi joku joka osaisi auttaa. Valot välkkyvät mm. Rovaniemen ja Helsingin kentällä ja Helsingissä välkkyy myös pieniä osia lentoasemarakennuksestakin. Tässä nopea puhelimella otettu video kun ei tällähetkellä parempaa puhelimesta löytynyt mutta voin tarvittaessa ottaa paremmankin. https://youtu.be/W9FImh_dtFE

Ja tässä olisi jonkun tekemä video jossa välkkyy lentoasemarakennus samallalailla kuin minulla mutta vähän lievemmin. https://youtu.be/tXZyfXR0t74

Ja tässä vielä yksi video https://youtu.be/KGOv4gcDNHk
Videot ovat siis ihan nopeasti puhelimella otettuja jotka olivat tällähetkellä puhelimella joten jos ette saa selvää niin pyytäkää paremmat videot.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3926
Date Registered: 18.12.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #1 on: 15.11.18, 18:13 »

Vähintään 4XSSAA & 16x Anisotropic + Inspectorilla 4XSGSS

Tälläkään ei täysin poistu resoluutiolla 1920x1080. EFHK:lla pois päältä staattiset autot ja kärryt (mukana tulevalla tweaking toolilla).
« Last Edit: 16.11.18, 10:14 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3926
Date Registered: 18.12.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #2 on: 16.11.18, 08:31 »

Lataa NVI, ja pura se jonnekin.

Avaa Profile Inspector, kirjoita Prepar ikkunaan, ja valitse Prepar3D

Paina ko. nappia, jotta saat vähemmän valintoja (vain valinnat jotka koskee ko. ohjelmaa)


Tee seuraavat muutokset Prepar3D -profiiliin

1. Compatibility


2. Sync & refresh Älä laita mitään, ellet käytä pystytahdistusta

3. Antialiasing


4. Texture filtering


5. Common


Paina Apply, ja sulje ohjelma. Muutokset jää voimaan ja ne voi nollata samalla ohjelmalla.

Antialiasing compatibility kohdassa Diabolo III valinta koskee vain Win10 käyttäjiä



« Last Edit: 16.11.18, 09:00 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Roni Jatkola
Offline Offline

Posts: 236
Date Registered: 07.08.16

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #3 on: 19.11.18, 15:05 »

Okei, kiitos vinkeistä thmbup
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4341
Date Registered: 14.10.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #4 on: 19.11.18, 15:23 »

Tarkoitatko että P3D4:n valikoista on valittuna Vsync? Siis kohdassasi 2 Sync & refresh.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Roni Jatkola
Offline Offline

Posts: 236
Date Registered: 07.08.16

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #5 on: 19.11.18, 15:36 »

Ei valitettavasti auttanut nuo sinun antamat vinkit :/ nyt siis painan nvidia inspectorista "Restore current profile to NVIDIA defaults"?
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4341
Date Registered: 14.10.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #6 on: 19.11.18, 15:44 »

Kokeile laittaa P3D4:n säädöistä AA arvo maksimiin eli 8XSSAA. Minulla toimii hyvin, ei juurikaan väky mikään. Jos pudotan arvoa yhdenkin pykälän, alkavat ai-koneet ja kiitoratojen merkinnät ja pienemmät objektit jo hieman  vilkkua.



i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3926
Date Registered: 18.12.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #7 on: 19.11.18, 16:57 »

Tarkoitatko että P3D4:n valikoista on valittuna Vsync? Siis kohdassasi 2 Sync & refresh.

NVI:ssä VSYNC 1/2 refresh rate, ja simussa päällä (ei tripplebufferointia kummassakaan). FPS -rajoitin pois päältä simussa sekä NVI:ssä.

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Esa Sairio
Online Online

Posts: 4341
Date Registered: 14.10.01

Re: Lentoaseman valot ja rakennukset välkkyvät
« Reply #8 on: Today at 09:42:10 »

Minulla ei noilla säädöillä ollut vaikutusta mihinkään suuntaan pikaisen testin mukaan.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1