FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.07.19, 22:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt  (Read 1212 times)
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« on: 04.06.19, 16:24 »

Itseni omistaa moisen vanhan tikun ja tähän saakka pelannut ihan ok, mutta nyt alkoi elämään omaa elämäänsä. Ei tahdo totella ohjausliikkeitä...ei mitenkään. Olen irrotellut sitä tietokoneesta ja liittänut takaisin, siirtänyt usb- porttien 2-3 välillä, olen määrittänyt Prepar3D:ssä tikun oletusarvot default, mutta mikään ei tunnu auttavan...Osaako kukaan avittaa pökijötä?
yst. Jussi
« Last Edit: 04.06.19, 16:30 by Juhani Pelli »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #1 on: 05.06.19, 05:39 »

Itseni omistaa moisen vanhan tikun ja tähän saakka pelannut ihan ok, mutta nyt alkoi elämään omaa elämäänsä. Ei tahdo totella ohjausliikkeitä...ei mitenkään. Olen irrotellut sitä tietokoneesta ja liittänut takaisin, siirtänyt usb- porttien 2-3 välillä, olen määrittänyt Prepar3D:ssä tikun oletusarvot default, mutta mikään ei tunnu auttavan...Osaako kukaan avittaa pökijötä?
yst. Jussi

Veikkaisin että tikun potikat tms. alkavat olla loppu jos ei kerran toimi niin kuin normaalisti. Uutta tikkua kehiin thmbup
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #2 on: 05.06.19, 07:26 »

Veikkaisin että tikun potikat tms. alkavat olla loppu jos ei kerran toimi niin kuin normaalisti. Uutta tikkua kehiin thmbup

Näinpä tuo lienee...vanhuuteen kuoli...Meinasin hommata tuommosen Logitech Extreme 3D Pro
yst. Jussi
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #3 on: 05.06.19, 12:06 »

Näinpä tuo lienee...vanhuuteen kuoli...Meinasin hommata tuommosen Logitech Extreme 3D Pro
yst. Jussi
Foran myyntipalstalla on Warthogit myynnissä. Parasta mitä kohtuurahalla saa!
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #4 on: 05.06.19, 13:15 »

Foran myyntipalstalla on Warthogit myynnissä. Parasta mitä kohtuurahalla saa!

Heh..selventäisitkö mikä Fora...vanaha ei jymmarra
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 950
Date Registered: 18.09.01

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #5 on: 05.06.19, 13:41 »


Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, P3DV4@SSD
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #6 on: 05.06.19, 14:09 »


Kiitos.... hieman osasin uumoilla tuota, muta en vielä ehtiny piipahtaa sivulla
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #7 on: 07.06.19, 18:45 »

Kiitos.... hieman osasin uumoilla tuota, muta en vielä ehtiny piipahtaa sivulla

No ny sitte hommasin tuon Logitech Extreme 3D pro:n....ku halavalla sain.
On hieman erillainen näppylätekniikka, kuin vanhassa Sidewinderissä. En ole mm. vielä keksinyt kuinka tuo näkymä eteen palauttuu automaagisesti... kun päästää hattunupista irti...niin kuin Sidewindwerissä. Eli jos vaikka katseli mihin suuntaan hyvänsä ja päästi sauvan nupissa olevasta  nappulasta otteen irti, niin näkymä palautui suoraan eteen...Osaako kukaan kertoa onko tässä tikussa se mahdollista ja miten se säädetään. Ei ihan tänä iltana ole valjennut vanahalle...Huh
yst. Jussi
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #8 on: 07.06.19, 21:51 »

No ny sitte hommasin tuon Logitech Extreme 3D pro:n....ku halavalla sain.
On hieman erillainen näppylätekniikka, kuin vanhassa Sidewinderissä. En ole mm. vielä keksinyt kuinka tuo näkymä eteen palauttuu automaagisesti... kun päästää hattunupista irti...niin kuin Sidewindwerissä. Eli jos vaikka katseli mihin suuntaan hyvänsä ja päästi sauvan nupissa olevasta  nappulasta otteen irti, niin näkymä palautui suoraan eteen...Osaako kukaan kertoa onko tässä tikussa se mahdollista ja miten se säädetään. Ei ihan tänä iltana ole valjennut vanahalle...Huh
yst. Jussi
Osta trackIR. Paras simuverme mitä on. Kun kerran kokeilee, ei osaa olla ilman! Suosittelen! Smiley
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #9 on: 08.06.19, 18:39 »

Osta trackIR. Paras simuverme mitä on. Kun kerran kokeilee, ei osaa olla ilman! Suosittelen! Smiley
Vaikuttaa mielenkiintoiselta...Oletko lisännyt siihen vielä tämän kuulokkeisiin liitettävän NaturalPoint TrackClip PRO -liikeohjaimen?
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #10 on: 08.06.19, 18:42 »

Vaikuttaa mielenkiintoiselta...Oletko lisännyt siihen vielä tämän kuulokkeisiin liitettävän NaturalPoint TrackClip PRO -liikeohjaimen?
Juu, mulla on track clip pro. Ihan kätevä vermes, niin ei tarvii käyttää lippalakkia.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #11 on: 08.06.19, 20:39 »

Juu, mulla on track clip pro. Ihan kätevä vermes, niin ei tarvii käyttää lippalakkia.

Mite mahtaa toimia ilman sitä?
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #12 on: 09.06.19, 07:14 »

Mite mahtaa toimia ilman sitä?
Lippalakkiin laitetaan heijastimet, jotka heijastaa näytön valon TiR-sensorille. Toimiva systeemi sekin.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #13 on: 09.06.19, 07:25 »

Lippalakkiin laitetaan heijastimet, jotka heijastaa näytön valon TiR-sensorille. Toimiva systeemi sekin.

Eli tarkoitin, että toimiiko laite ilman näitä heijastimia lippikseen tai kuulokkeisiin?Huh
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #14 on: 09.06.19, 08:29 »

Eli tarkoitin, että toimiiko laite ilman näitä heijastimia lippikseen tai kuulokkeisiin?Huh
Sensorin pitää saada jotain valofeedbackia, eli pitää olla heijastimet tai ledihärdellit. Ei toimi ilman...
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #15 on: 09.06.19, 14:58 »

Sensorin pitää saada jotain valofeedbackia, eli pitää olla heijastimet tai ledihärdellit. Ei toimi ilman...

Selailin nettiä ja en löytäny kun verkkokaupasta yhden, jossa ei mukana track clip pro:ta.....sääli täytynee katsella vielä ulkomaalisilta sivuilta.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #16 on: 09.06.19, 15:24 »

Selailin nettiä ja en löytäny kun verkkokaupasta yhden, jossa ei mukana track clip pro:ta.....sääli täytynee katsella vielä ulkomaalisilta sivuilta.
Track Clip Pro on lisävaruste, joka pitää ostaa erikseen.
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 435
Date Registered: 10.02.09

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #17 on: 09.06.19, 17:22 »

Track Clip Pro on lisävaruste, joka pitää ostaa erikseen.

Kysäisin Verkkokaupan as.palvelusta ja sieltä kaveri kertoi, että toimii ilman tuota TrackClip PRO:ta. Tuotteen mukana tulee Trackclip jonka voi kiinnittää lippikseen tai kuulokkeisiin.
....täytyyy vissiin uskoa???
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1390
Date Registered: 11.12.11

Re: Microsoft Sicewinder Force feedback2...säädöt
« Reply #18 on: 09.06.19, 17:45 »

Kysäisin Verkkokaupan as.palvelusta ja sieltä kaveri kertoi, että toimii ilman tuota TrackClip PRO:ta. Tuotteen mukana tulee Trackclip jonka voi kiinnittää lippikseen tai kuulokkeisiin.
....täytyyy vissiin uskoa???
Juu, juu. Tuotteen mukana tulee lippikseen kiinnitettävä heijastin. Track clip on parempi, mutta ilman pärjää!
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1