FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.08.18, 22:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSGenesis mesh? Asennusongelma ratkaistu!
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 Reply Print
Author Topic: FSGenesis mesh? Asennusongelma ratkaistu!  (Read 2948 times)
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9328
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #20 on: 21.02.17, 18:42 »

7-zip saattaa pystyä purkamaan exe-tiedostosta sinne pakatut tiedostot.
http://www.7-zip.org

Toisessa yhteydessä tuli esille, mutta ohjeet saattaisivat olla samat:
1. Download and install 7-Zip from http://www.7-zip.org/
2. Open 7-Zip and browse to the folder containing the exe.
3. Right click on the exe file and click "Open Inside". - Oikea näpäytys exe tiedosto valittuna ja klikkaa "Open inside"
4. Double click a folder inside if needed to get to the files. - Tuplanäpäytä kansiota exe sisällä jos tarvii
5. Select the files you need by clicking on them while holding down the ctrl key. - Valitse tiedostot klikkaamalla ja pitämällä samara CTRL näppäintä pohjassa
6. Right click on the selected files and click "Copy To". - Oikea näpäytys valittujen tiedostojen päällä ja klikkaa "Copy to"
7. Type a path or click on the "..." button to browse for a folder. - Kirjoita polku minne haluat tiedostojen menevän tai etsi kansio "..." nappulan avulla
8. Click Ok. - OK. OK?  Grin
« Last Edit: 22.02.17, 08:03 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #21 on: 21.02.17, 19:19 »

On tosi hankala tapaus. 7-zip ei pysty avaamaan meshinasennus exeä sisäisesti. Siis klikkaamalla ei tapahdu mitään (avaa sisäisesti)..

Kiitos kuitenkin ohjeesta.

Jatketaan hommaa!

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5344
Date Registered: 14.12.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #22 on: 22.02.17, 10:37 »

Esa, tuli vielä yksi asia mieleen. En tunne tuota FSGenesis-meshiä, mutta se on kai melkoisen iso paketti. Oletko hankkinut sen download-tuotteena netistä?

Minulla on Free Mesh X koko maailmaan ja se on järkyttävän iso paketti. Ei maksanut mitään, mutta sen lataamisessa oli ongelmia huolimatta siitä, että se oli pilkottu osapaketteihin. Ei onnistunut millään ennen kuin hankin erillisen Download Managerin. Minulle on myös sattunut pienempienkin latausten suhteen niin, että joku bitti on mennyt touhussa poikittain eikä tiedosto ole toiminut (yleensä se - esimerkiksi exe-tiedosto - ei silloin tosin toimi alkuunkaan). Siihen ei auta kuin uusi lataus tai sitten joku DM (niitä on sekä ilmaisia että maksullisia).

Oletko kokeillut uudelleen latausta?

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #23 on: 22.02.17, 10:39 »

Esa, tuli vielä yksi asia mieleen. En tunne tuota FSGenesis-meshiä, mutta se on kai melkoisen iso paketti. Oletko hankkinut sen download-tuotteena netistä?

Minulla on Free Mesh X koko maailmaan ja se on järkyttävän iso paketti. Ei maksanut mitään, mutta sen lataamisessa oli ongelmia huolimatta siitä, että se oli pilkottu osapaketteihin. Ei onnistunut millään ennen kuin hankin erillisen Download Managerin. Minulle on myös sattunut pienempienkin latausten suhteen niin, että joku bitti on mennyt touhussa poikittain eikä tiedosto ole toiminut (yleensä se - esimerkiksi exe-tiedosto - ei silloin tosin toimi alkuunkaan). Siihen ei auta kuin uusi lataus tai sitten joku DM (niitä on sekä ilmaisia että maksullisia).

Oletko kokeillut uudelleen latausta?

Pekka

Euroopan paketin tilasin ja latasin tosiaan netistä. Siinä on 13 eri maata ja jokaiselle oma mesh-paketti. Joutui siis lataamaan 13 kertaa. Olen kokeillut myös ladata yhden maan paketin uudelleen mutta ei auttanut sekään.

Tutustun tuohon DM:ään.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5344
Date Registered: 14.12.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #24 on: 22.02.17, 10:44 »

No jos sulla on niitä 13 eikä mikään toimi, todennäköistä on, että vika ei silloin ole latauksissa.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9328
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #25 on: 22.02.17, 11:13 »

Kuulostaa myös siltä, että asennusohjelma käynnistyy kyllä, joten eiköhän ne paketit ole ehjiä.  Smiley

EDIT
Siis sitä tarkoitan, ettei kannata ehkä ensimmäisenä olla lataamassa kaikkia paketteja uudestaan.
« Last Edit: 22.02.17, 12:03 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1909
Date Registered: 14.02.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #26 on: 22.02.17, 13:21 »

Näyttää siltä, että et ole aivan yksin tämän ongelman kanssa. Ratkaisua en tiedä, mutta Googlettamalla (fsgenesis Could not create uninstall data folder) löytyi mm. tämä:

http://www.avsim.com/topic/457508-fsgenesis-install-error/

Vastaava viesti löytyi myös parin muun ohjelman asennuksen yhteydessä. Kenties sinulla on jokin nyt vialla koneellasi...

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #27 on: 22.02.17, 14:01 »

En ole yksin paisti juuri tällä hetkellä siltä tuntuu oman FSGenesiksen asennusten kanssa. Onneksi teiltä FSNordicista saa paljon neuvoja. Smiley

Olen googlannut myös tuon Avsimin linkin. Se on niitä puutteellisia keskusteluja, joissa ei ole esitetty ratkaisua ongelmaan.

Kokeilimme asentaa yhtä meshiä myös perheenjäsenen tietokoneella eikä toiminut!


i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1909
Date Registered: 14.02.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #28 on: 22.02.17, 15:39 »

Ja tämän mukaan olet toiminut - lainaus FSGenesiksen FAQ-osiosta:


How do I install the products purchased from FSGenesis.com?

All of the downloads from FSGenesis.com are compressed files, or ZIP files. Within the zip are the necessary files for the software.

Most of the FSGenesis software has an ease-to-use installation file (EXE or Application file). Once you open the downloaded zip, simply double-click on the product to install it.

The installation should locate your Flight Simulator folder automatically and install the necessary files to the proper locations. Once installed, check the documentation in the Start | All Programs menu for specific details on how to configure the Flight Simulator to recognize the new scenery.

On rare occasions, the installation may not install the scenery to the Flight Simulator main folder and therefore may not be easily added to the Flight Simulator. To correct this, uninstall the software from the Control Panel, or the Start | All Programs | FSGenesis... menu and re-install. During the re-install, check the path shown on the Destination Folder screen. Click the Browse/Change button and then select that path to your Flight Simulator's main folder. The default locations for the Flight Simulator are shown below. If you have installed the Flight Sim to another drive or folder, be sure to set that custom folder and location when installing the FSGenesis software.

32-bit system:
FS2004/FS9: C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9
FSX: C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X

64-bit system:
FS2004/FS9: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Flight Simulator 9
FSX: C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #29 on: 22.02.17, 18:13 »

Juuri noin olen käsittääkseni toiminut. Ainoa muutos on että olen polun alkuun laittanut C:n tilalle aseman E, koska simuni on E-asemalla.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #30 on: 23.02.17, 08:13 »

Voisiko joku jolla on FS 2004 käytössään ja WIN 7-käyttöjärjestelmä, ostaa FSGenesiksen jonkun edullisen Euroopan 19-metrin tarkkuusmeshin ja kokeilla toimiiko hänellä asennus?

Esim. Belgia maksaa vain noin 6 dollaria ja on osa hankkimaani Euroopan 13 maan pakettia.

http://www.fsgenesis.com/nextmap/fs2004


i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1909
Date Registered: 14.02.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #31 on: 23.02.17, 08:20 »

Meneppä kysymään asiasta suoraan AVSIMin foorumilta, joka on erittäin aktiivinen ja auttavainen foorumi ja jossa on myös ihan oma FS2004/FS9-osasto.

http://www.avsim.com/forum/263-the-fs2004-fs9-forum/

Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #32 on: 23.02.17, 08:47 »

Englanninkieli on minulla kehnoa, joten en saa Avsimiin mitään ymmärrettävää aikaiseksi. Voisiko joku foorumilainen kysyä, vaikka sinä Rolf?

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1909
Date Registered: 14.02.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #33 on: 23.02.17, 08:55 »

Voinhan minä kysäistä, mutta kuuleman mukaan Google-kääntäjäkin tuottaa nykyisin ymmärrettäviä käännöksiä  Wink

Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 340
Date Registered: 22.02.16

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #34 on: 23.02.17, 10:42 »

Kokeilimme asentaa yhtä meshiä myös perheenjäsenen tietokoneella eikä toiminut!

Olihan siellä asennettuna kuitenkin flight simulator? Asennusohjelma varmaan lukee Windowsin rekisteristä jotain, joten tuskin riittää tehdä vain tyhjiä hakemistojakaan. Jos siellä oli simukin asennettuna eikä siltikään asennu niin syyttävä sormi osoittaa FSGenesikseen, mutta lienee tuollainen autopaja, josta mitään tukea ei ole saatavilla.

Pankin kautta rahat takaisin, jos on luottokortilla ostettu ja boikottiin.
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5344
Date Registered: 14.12.05

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #35 on: 23.02.17, 10:44 »

Voinhan minä kysäistä, mutta kuuleman mukaan Google-kääntäjäkin tuottaa nykyisin ymmärrettäviä käännöksiä  Wink

Niin tietyllä tavalla kyllä ymmärrettäviä, mutta... suomen kieli on niin kaukana englannista, että käännökset ovat edelleenkin usein hyvin "tulkinnanvaraisia". Sen sijaan esimerkiksi venäjä kääntyy englanniksi ja päinvastoin suhteellisen hyvin, koska nuo kielet ovat lähempänä toisiaan kuin suomi mitään noista. Joskus venäläisiä lisureita asentaessani olen joutunut kääntämään naapurin tekstiä google translatorilla kun venättä en osaa (vain aakkoset joten kuten). Käännän sen aina kuukkelin kääntimellä englanniksi ja sitten siitä "hopolaisen luontaismenetelmällä" suomeksi.

 Smiley

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #36 on: 23.02.17, 11:55 »

Olihan siellä asennettuna kuitenkin flight simulator? Asennusohjelma varmaan lukee Windowsin rekisteristä jotain, joten tuskin riittää tehdä vain tyhjiä hakemistojakaan. Jos siellä oli simukin asennettuna eikä siltikään asennu niin syyttävä sormi osoittaa FSGenesikseen, mutta lienee tuollainen autopaja, josta mitään tukea ei ole saatavilla.

Pankin kautta rahat takaisin, jos on luottokortilla ostettu ja boikottiin.

Toisella koneella ei ole asennettuna simulaattoria.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 340
Date Registered: 22.02.16

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #37 on: 23.02.17, 12:02 »

Toisella koneella ei ole asennettuna simulaattoria.

Kokeile ihmeessä asentaa.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #38 on: 23.02.17, 12:05 »

Voinhan minä kysäistä, mutta kuuleman mukaan Google-kääntäjäkin tuottaa nykyisin ymmärrettäviä käännöksiä  Wink
Kiitos Rolf, kun olit jo laittanut kysymyksen Avsimin FS 2004-osastolle. Tuli jo yksi vastaus:

Make sure to run the installer from the right click menu item: "run as administrator", make sure UAC is off and Defender is off during installation.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4217
Date Registered: 14.10.01

Re: FSGenesis mesh? Asennusongelma!!!
« Reply #39 on: 23.02.17, 12:28 »

Vaikeata on ja vaikeus jatkuu.

Kokeilin Avsimin ohjetta eli koitin ajaa installeria järjestelmänvalvojana, UAC poistettuna, Defender ei ole minulla käytössä ja lisäksi otin virustorjunnan pois kokeilun ajaksi.

Ei asennu, tulee sama virheilmoitus: Could not create uninstall data folder: FSGDocs\Uninstall.




i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pages: 1 [2] 3 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1