FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.10.18, 04:41

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Mikä mesh näkyy FS 2004?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Mikä mesh näkyy FS 2004?  (Read 395 times)
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4235
Date Registered: 14.10.01

Mikä mesh näkyy FS 2004?
« on: 26.02.17, 22:11 »

Jos samalla alueella FS 2004:ssä vaikuttaa kaksi eri tarkkuista meshiä kuten 19 metriä ja 76 metriä, niin kumpi näkyy simussa?

Onko merkitystä sillä, onko meshien bgl:t asennettu Addon Sceneryyn vai scenery\world\sceneryyn?


i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1304
Date Registered: 19.06.10

Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #1 on: 26.02.17, 22:30 »

FS2004:stä en tiedä varmaksi, mutta FSX:ssä järjestyksen ei pitäisi vaikuttaa ja simu lataa automaattisesti tarkimman meshin joka alueella on. Jotenkin voisin ajatella että systeemi voisi olla samankaltainen fs9:ssä koska monien kenttien mukana voi tulla mesh joka asettuu myös lisäosa meshin päälle  ja kyllähän simunkin mukana tulee mesh kaikkialle jonka päälle lisäosan mesh menee, eli täytyy siinä olla jokin systeemi.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9410
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #2 on: 27.02.17, 07:53 »

Jos on 19m mesh ja 76m mesh, niin ymmärtääkseni tarkin näkyy, oli se bgl sitten missä tahansa.

Jos taas on esim. kaksi 76m meshiä, niin se joka ladataan ensin, eli se joka on scenery libraryssä alempana näkyy. Tämä on siis päinvastainen verrattuna muuten totuttuun "maisemapannukakku-systeemiin."

'Don't panic'
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4235
Date Registered: 14.10.01

Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #3 on: 27.02.17, 09:04 »

Kiitos vastauksista.

Voin säilyttää Euroopassa aiemmin asentamani 76 metrin ilmaiset meshit niille alueille, joille FSGenesiksen 19 metrinen ei yllä. Esim. Alppien eteläosassa, jonne Itävallan 19 metrinen ei yllä, on paljon parempi käyttää 76 metristä kuin defaultmeshiä.




i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9410
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #4 on: 27.02.17, 09:27 »

Eikö se FSG mesh kata koko Eurooppaa?

Se mikä jää Itävallasta pois jatkuu Italian meshissä jne.?

Mesh lienee myös multilod, eli siinä on 76m data myös mukana. En nyt löydä tätä infoa FSG sivulta, mutta totta se on selitetty mukana tulleissa ohjeissa/Readmessä.

'Don't panic'
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4235
Date Registered: 14.10.01

Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #5 on: 27.02.17, 09:46 »

Ei kata koko Eurooppa. Bundle-paketissa on vain 13 maata. Puuttuvia ovat mm. Norja, Ruotsi, Suomi, Baltian maat, Slovenia, Puola, Kreikka, Kypros, Turkki.

Ohessa kuvassa näkyy korkeana "vuorena" alue, jossa vaikuttaa Itävallan 19 metrin mesh. Tötsän edessä ja oikealla puolen on Slovenian aluetta, jossa on defaultmesh. Karmea ero tarkan hyväksi!
Esimerkiksi tässä kohdin maisema on paljon paremman näköinen kun käytän lisäksi (kuvassa poiskytkettynä!) tuon alueen 76 metristä freeware-meshiä.

Paketeissa on mukana bgl:t 38 metriä ja 19 metriä, ei 76 metrisiä. Käyttöohjeita FSGenesiksen paketeissa ei ole, paitsi kunkin maan Installerissa on lyhyt ohje.


« Last Edit: 27.02.17, 10:59 by Esa Sairio »

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9410
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #6 on: 27.02.17, 11:51 »

Niin ok, se olikin Slovenia mihin piti olla tarkempi mesh.

Sinähän olit tämän asian jo selvittänyt, joten asia lienee kunnossa.


'Don't panic'
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4235
Date Registered: 14.10.01

Re: Mikä mesh näkyy FS 2004?
« Reply #7 on: 27.02.17, 13:15 »

Ohessa kuva, miltä näyttää kun olen lisännyt kaksi ilmaista meshiä Alps-E.bgl sekä Alps-W.bgl, tarkkuus noilal 76 metriä.

Kuvassa oikealla on Sloveniaa ja maasto sulautuu hyvin Itävallan puolella olevaan FSGenesiksen 19 metrin tarkkaan meshiin.





i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1