FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 14:55

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX SE Tacpack ei toimi
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX SE Tacpack ei toimi  (Read 406 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

FSX SE Tacpack ei toimi
« on: 09.04.17, 17:27 »

Kaivoin VRS SuperBugin tulille. FSX SE -versio vaatii kuitenkin Tacpackin toimiakseen. Tacpack (versio 1.4.2.3.), tai FSX, heittää tällaisen virheilmoituksen käynnistettäessä:



... ja simu kaatuu tämän jälkeen. Mikä voisi olla rikki?
« Last Edit: 09.04.17, 17:36 by Mikko K?rkk?inen »

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #1 on: 09.04.17, 18:12 »

Kyllä vastaus ei auta?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #2 on: 09.04.17, 18:34 »

Ei...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #3 on: 09.04.17, 21:39 »

Ei...

Näkyykö tuo moduuli FSX.cfg:ssä alapuolella olevaan tyyliin?

Code:
[Trusted]
G:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\PMDG\DLLs\PMDGOptions.dll...

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #4 on: 10.04.17, 05:36 »

Yön kikkailtuani sain toimimaan. Asennusvaiheessa ja Tacpack manageria availlessa, ei ohjelma kysynyt salasanaa, vaan näytti suoraan, että lisenssi kuuluu mulle. Tiedä sitten miksi. Ilmeisesti tuo linsenssi oli jotenkin yhdistetty mun vanhaan tietokoneeseen. Maksoin ~7€, jotta sain uudelleen latausoikeudet tuolle ohjelmalle. Nyt Manageri kysyi ID:t ja passwordit ja rupesi toimimaan normaalisti. Sama rulianssi tapahtui SuperBugin kanssa. Heitti alkuun virheilmoituksen ja kun latasin installerin uusiksi ja syötin tiedot, niin rupesi toimimaan...

Tajusikohan kukaan mitä hain takaa?  Undecided

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1