FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.11.18, 11:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX SE Tacpack ei toimi
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX SE Tacpack ei toimi  (Read 592 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1254
Date Registered: 11.12.11

FSX SE Tacpack ei toimi
« on: 09.04.17, 17:27 »

Kaivoin VRS SuperBugin tulille. FSX SE -versio vaatii kuitenkin Tacpackin toimiakseen. Tacpack (versio 1.4.2.3.), tai FSX, heittää tällaisen virheilmoituksen käynnistettäessä:



... ja simu kaatuu tämän jälkeen. Mikä voisi olla rikki?
« Last Edit: 09.04.17, 17:36 by Mikko K?rkk?inen »

"I've personally flown over 194 missions and I was shot down on every one of them. Come to think of it, I've never landed a plane in my life."
- Adm. Thomas 'Tug' Benson
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #1 on: 09.04.17, 18:12 »

Kyllä vastaus ei auta?

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1254
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #2 on: 09.04.17, 18:34 »

Ei...

"I've personally flown over 194 missions and I was shot down on every one of them. Come to think of it, I've never landed a plane in my life."
- Adm. Thomas 'Tug' Benson
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #3 on: 09.04.17, 21:39 »

Ei...

Näkyykö tuo moduuli FSX.cfg:ssä alapuolella olevaan tyyliin?

Code:
[Trusted]
G:\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\PMDG\DLLs\PMDGOptions.dll...

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1254
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX SE Tacpack ei toimi
« Reply #4 on: 10.04.17, 05:36 »

Yön kikkailtuani sain toimimaan. Asennusvaiheessa ja Tacpack manageria availlessa, ei ohjelma kysynyt salasanaa, vaan näytti suoraan, että lisenssi kuuluu mulle. Tiedä sitten miksi. Ilmeisesti tuo linsenssi oli jotenkin yhdistetty mun vanhaan tietokoneeseen. Maksoin ~7€, jotta sain uudelleen latausoikeudet tuolle ohjelmalle. Nyt Manageri kysyi ID:t ja passwordit ja rupesi toimimaan normaalisti. Sama rulianssi tapahtui SuperBugin kanssa. Heitti alkuun virheilmoituksen ja kun latasin installerin uusiksi ja syötin tiedot, niin rupesi toimimaan...

Tajusikohan kukaan mitä hain takaa?  Undecided

"I've personally flown over 194 missions and I was shot down on every one of them. Come to think of it, I've never landed a plane in my life."
- Adm. Thomas 'Tug' Benson
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1