FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.17, 05:40

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti  (Read 306 times)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« on: 19.04.17, 07:35 »

Eli tossa simun ja windowsin uudelleenasennuksen jälkeen huomasin, että FSX:n maatekstuurit latautuvat ja tarkentuvat hyvin hitaasti. Aiemmin latautunut ihan normaalisti. Lisäksi autogen objekteja on normaaliasetuksilla kauhean vähän. Mites tuota nyt sitten lähtisi ratkomaan ja mitä arvoja pitää asetuksissa ja CFG:ssä muuttaa ilman ettei koko simu mene solmuun?

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« Reply #1 on: 19.04.17, 07:57 »

Eli tossa simun ja windowsin uudelleenasennuksen jälkeen huomasin, että FSX:n maatekstuurit latautuvat ja tarkentuvat hyvin hitaasti. Aiemmin latautunut ihan normaalisti. Lisäksi autogen objekteja on normaaliasetuksilla kauhean vähän. Mites tuota nyt sitten lähtisi ratkomaan ja mitä arvoja pitää asetuksissa ja CFG:ssä muuttaa ilman ettei koko simu mene solmuun?

Mitä tarkoitat normaaliasetuksilla?

Oletko lisännyt FSX.cfg tiedostoon mitään rivejä itse?


'Don't panic'
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« Reply #2 on: 19.04.17, 13:53 »

Mitä tarkoitat normaaliasetuksilla?

Oletko lisännyt FSX.cfg tiedostoon mitään rivejä itse?



http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,106602.0.html Mun asetukset ovat samallailla kuin näiden ohjeiden mukaan. siis CFG:n asetukset. Normaaliasetuksilla tarkoitan FSX:n omien asetusten "Normal" kohtaa.

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« Reply #3 on: 19.04.17, 14:25 »

Okei, no en jaksa lukea koko ketjua läpi oikeiden arvojen toivossa.

* FSX.cfg Graphics osiossa pitäisi olla HIGHMEMFIX=1, paitsi jos kyseessä on FSX-SE.
* Mikä on samassa Graphics osiossa olevan TEXTURE_MAX_LOAD rivin arvo?
* FSX.cfg Terrain osiosta LOD_Radius pitäisi olla default, eli 4.5
* Jos Terrain osiosta löytyvät rivit TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL ja TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL niin poista ne.
* Main osiossa saattaa olla FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=XXX. Jos on, niin laita arvoksi aluksi 0.33, mikä on default.
 
Olethan tarkistanut, että tekstuurit kuitenkin joskus latautuvat kunnolla? Eli simussa Pause päälle ja odottelet, että tarkentuvat. Jos tätä tarkennusta ei tapahdu, niin sitten vika on jossain muualla.
« Last Edit: 19.04.17, 14:37 by Tatu Kantomaa »

'Don't panic'
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« Reply #4 on: 19.04.17, 14:36 »

Okei, no en jaksa lukea koko ketjua läpi oikeiden arvojen toivossa.

* FSX.cfg Graphics osiossa pitäisi olla HIGHMEMFIX=1, paitsi jos kyseessä on FSX-SE.
* Mikä on samassa osiossa olevan TEXTURE_MAX_LOAD rivin arvo?
* FSX.cfg Terrain osiosta LOD_Radius pitäisi olla default, eli 4.5
* Jos Terrain osiosta löytyvät rivit TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL ja TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL niin poista ne.
* Main osiossa saattaa olla FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=XXX. Jos on niin laita arvoksi aluksi 0.33, mikä on default.
 
Olethan tarkistanut, että tekstuurit kuitenkin joskus latautuvat kunnolla? Eli simussa Pause päälle ja odottelet, että tarkentuvat. Jos tätä tarkennusta ei tapahdu, niin sitten vika on jossain muualla.


Texture max load on 1024

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: FSX:n maatekstuurit latautuvat hitaasti
« Reply #5 on: 19.04.17, 14:56 »

Texture max load on 1024

Niin... anna tulla lisää vaan.

Fiber time fraction, lataako simu tekstuureja koskaan....

Yksi hyvä konsti on kyllä poistaa koko FSX.cfg ja käynnistää simu. Säätää asetukset simussa. Sen jälkeen sulkea simu, editoida FSX.cfg tiedostoon HIGHMEMFIX rivi. Tällä liikkeelle.

'Don't panic'
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1