FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.11.17, 23:16

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  VRS Geopack FSX SE:hen
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: VRS Geopack FSX SE:hen  (Read 358 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1000
Date Registered: 11.12.11

VRS Geopack FSX SE:hen
« on: 03.05.17, 10:20 »

Ostin tuon Geopackin Irakin alueen jonkin aikaa sitten. P3D:hen asentui ihan nätisti, mutta tämä FSX SE tuottaa nyt harmaita hiuksia. Kaikki tiedostot on asennettu Addon Scenery -kansioon installerin toimesta, mutta nuo ovat jotain bgl-tiedostoja, niin FSX väittää että "hakuehtoja täyttäviä tiedostoja ei löytynyt", eikä tällöin OK:n hakkaaminen tee mitään, eli maisemaa ei saa asennettua. Mitäs tässä keksisi?



i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9059
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: VRS Geopack FSX SE:hen
« Reply #1 on: 03.05.17, 11:24 »

Ostin tuon Geopackin Irakin alueen jonkin aikaa sitten. P3D:hen asentui ihan nätisti, mutta tämä FSX SE tuottaa nyt harmaita hiuksia. Kaikki tiedostot on asennettu Addon Scenery -kansioon installerin toimesta, mutta nuo ovat jotain bgl-tiedostoja, niin FSX väittää että "hakuehtoja täyttäviä tiedostoja ei löytynyt", eikä tällöin OK:n hakkaaminen tee mitään, eli maisemaa ei saa asennettua. Mitäs tässä keksisi?

Siis hä? Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ihan hoksaa mikä ongelmasi on. Missä kohdassa FSX väittää, että "hakuehtoja täyttäviä tiedostoja ei löytynyt".

Äkkiseltään näyttää kyllä siltä, että bgl tiedostot eivät olisi Scenery kansiossa, minne ne kuuluvat.

Eli pitäisi olla Addon Scenery/GeoPack/Scenery ja siellä ne bgl tiedostot.

'Don't panic'
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1000
Date Registered: 11.12.11

Re: VRS Geopack FSX SE:hen
« Reply #2 on: 03.05.17, 11:40 »

Kuten taas huomaat, en vieläkään ymmärrä näiden simulaattoreiden sielunmaisemaa kovin hyvin.  Tongue Eli luon scenery-kansion, ja siirrän tiedostot sinne? Kokeilen. Kiitos taas avusta.  thmbup

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9059
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: VRS Geopack FSX SE:hen
« Reply #3 on: 03.05.17, 11:42 »

Kuten taas huomaat, en vieläkään ymmärrä näiden simulaattoreiden sielunmaisemaa kovin hyvin.  Tongue Eli luon scenery-kansion, ja siirrän tiedostot sinne? Kokeilen. Kiitos taas avusta.  thmbup

Niin siis, minä en nyt hoksaa mitä ookoota siellä oot hakannu  Grin mutta kyllä sen homman pitäisi pelittää kun laitat bgl:t scenery kansioon. Bmp, agn ja DDS tiedostot pitää olla sitten texture kansiossa.

'Don't panic'
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1000
Date Registered: 11.12.11

Re: VRS Geopack FSX SE:hen
« Reply #4 on: 03.05.17, 12:13 »

Nyt toimii.  Cheesy Ei ollut kuin BGL-tiedostoja, siirsin ne luomaani scenery-kansioon. Ostin myös Kuwait INT -kentän (OKBK) http://secure.simmarket.com/armi-project-kuwait-international-airport-okbk-fsx.phtml ... FSX:ssa toimii hyvin, mutta P3Dv3.4:n kaataa nätisti. Ensimmäinen ostamani FSX-kenttä joka ei toimi P3D:ssa. Ajattelin, että tuolta olisi mukavaa tehdä lentoja Irakiin Tomcatilla. No onpa taas yksi syy pitää FSX koneella.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1