FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.17, 14:24

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX:n vakio Airbus?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX:n vakio Airbus?  (Read 1228 times)
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4059
Date Registered: 14.10.01

FSX:n vakio Airbus?
« on: 17.05.17, 13:01 »

Onko FSX:n vakiona oleva Airbus huono mallinnus? Kysymys voi olla tyhmä, mutta tuota konetta en saa seuraamaan lentosuunnitelmaa lentoonlähdön jälkeen. FS 2004:n Airbussin ja muiden liikennekoneiden ohjaamoissa asia toimi hienosti. Oli namiskat NAV ja GPS jne.

Myös autopilotti toimii jotenkin kummallisesti. Käytössäni on 16:9- 2D-paneeli, tehty FSX:lle. Vastauksena en halua sitä, että lennä 3D-paneelilla.

i7 4,0GHz/ 16GB/ AtiRad HD5850 1GB/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/ F-16stick USB/ vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub.
PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4432
Date Registered: 13.04.09

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #1 on: 17.05.17, 13:07 »

No samaa luokkaa kuin muutkin defu koneet  Roll Eyes
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #2 on: 17.05.17, 13:41 »

Siinä on lento-ominaisuuksien mallinnuskin ja kaikki aikas heikoa tasoa mielestäni. Kyllä ilmaiseksikin saa parempia airbusseja fsx:lle kun mitä tuo default/vakio kone on. Ohjaamo kyllä toimii, se vaan on vähän hankalasti toteutettu.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4059
Date Registered: 14.10.01

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #3 on: 17.05.17, 14:17 »

Siinä on lento-ominaisuuksien mallinnuskin ja kaikki aikas heikoa tasoa mielestäni. Kyllä ilmaiseksikin saa parempia airbusseja fsx:lle kun mitä tuo default/vakio kone on. Ohjaamo kyllä toimii, se vaan on vähän hankalasti toteutettu.
Miten tuon saa seuraamaan simun omaa lentosuunnitelmaa?

i7 4,0GHz/ 16GB/ AtiRad HD5850 1GB/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/ F-16stick USB/ vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub.
PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #4 on: 17.05.17, 14:44 »

Miten tuon saa seuraamaan simun omaa lentosuunnitelmaa?

Ihan samalla tavoin kuin kaikki muutkin. Ei ole mitään eroa. Nappien nimet voi olla vähän eri, mutta toimintatapa on tarkalleen sama kuin muissakin isoissa vakiokoneissa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3361
Date Registered: 18.12.01

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #5 on: 17.05.17, 15:29 »

Tajusin juuri, etten ole koskaan kokeillut ko. laitosta Grin Nyt heti vetämään tyypit...

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3361
Date Registered: 18.12.01

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #6 on: 17.05.17, 16:00 »

Voi pyhä jyssäys laugh Olihan kokemus...



Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4059
Date Registered: 14.10.01

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #7 on: 17.05.17, 16:10 »

Voi pyhä jyssäys laugh Olihan kokemus...



Siis hyvä vai paha kokemus? Jos paha - kuten luulen, niin neuvokaa minullekin, mikä ilmainen Airbus 320 kannattaa imuroida? Erikseen siis konemallinnus, paneeli ja äänet. Etukäteen kiitos!


i7 4,0GHz/ 16GB/ AtiRad HD5850 1GB/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/ F-16stick USB/ vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub.
PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3893
Date Registered: 19.06.07

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #8 on: 17.05.17, 16:55 »

Voi pyhä jyssäys laugh Olihan kokemus...

Arvatenkin  laugh Aika harvassa kunnolliset freeware bussit ovat, parhaimmat varmaankin löytyvät Project Airbussilta tms. ja niitäkin joutuu yhdistelemään muitten kilkkeiden kanssa jos haluaa edes jokseenkin kunnollisen.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 966
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #9 on: 17.05.17, 18:28 »

No aerosoftin bussin saa 40+€:lla. Mielestäni ihan hyvä investointi. Ilmaisista en osaa sanoa..

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #10 on: 17.05.17, 19:14 »

Jos ilmaiseksi bussin haluaa, niin saa tosiaan vähän pyöritellä. Project Airbusilta saa ulkomallin, base packiin taitaa kuulua myös äänet ja Thomas Ruthin paneeli/virtual cockpit. Korjatkaa jos olen väärässä. Siihen vasFMC kylkeen niin tulee ihan lennettävä laitos...

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #11 on: 17.05.17, 21:50 »

Olisko tuolla mitään kiintoisaa?
http://www.rikoooo.com/downloads/category/6

Kaikissa paketeissa on käsittääkseni kaikki tarvittava ja vielä asennusohjelma.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4059
Date Registered: 14.10.01

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #12 on: 25.05.17, 16:51 »

En löytänyt ja kysynkin, mistä saa imuroitua FSX:n vakio-Airbus 321:lle Finnairin värityksen?

i7 4,0GHz/ 16GB/ AtiRad HD5850 1GB/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/ F-16stick USB/ vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub.
PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5233
Date Registered: 14.12.05

Re: FSX:n vakio Airbus?
« Reply #13 on: 25.05.17, 17:11 »

Finnairin vanha maalaus FSX:n oletuskoneelle löytyy tämän foorumin tiedostoalueelta. Sitä mistä löytyisi uusi maalaus default A321:lle en osaa sanoa - tokko mistään. Jos sellainen jossain on niin ehkä sen sitten löytää FlightSimistä, AvSimistä tai Simviatonista.


"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1