FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.05.19, 23:06

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft A3XX professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 Reply Print
Author Topic: Aerosoft A3XX professional  (Read 27473 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #220 on: 25.04.19, 16:00 »

Surullista luettavaa on tämäkin, että jälleen korjaava toimenpide aiheutti pahemman vian. Ei ole ensimmäinen, toinen tai kolmaskaan kerta kun julkaisevat "NON EXPERIMENTAL" version, (1240) tai edes version jonka siis pitäisi olla toimiva ja vakaa... Nyt käyttäjät haluavat takaisin edelliseen versioon (jota eivät välttämättä saa) koska vaikka olisivatkin jättäneet koneelleen edellisen version, niin sehän ei välttämättä taas kaikilla toimi ilman EXPERIMENTAL -päivityksiä joita on useita versioita thmbdn

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/144864-v1240-waypoint-not-inserted/

Testaajia haetaan, joten eikun ilmoittautumaan Grin


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 477
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #221 on: 25.04.19, 16:55 »

En tiedä tiedä toimiiko eikä kiinnosta edes testata, kun en ymmärrä mitä järkeä tuollaisessa lennosta toiseen hyppimisessä on edes.

Sen vain sanon, että FSLabs on aivan väärä lisäosa, jos tuollaiset ominaisuudet ja tuon tyylinen lentely on tärkeintä.
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6429
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #222 on: 25.04.19, 17:00 »


Onko FSLabsin Airbussissa noita keinotekoisia stateja, kuten TAKE-OFF STATE? Eihän näitä ole oikeissa busseissaHuh

Mitä ihmettä laugh Trollaatko sä jatkuvasti tahallasi vai oletko ihan tosissasi? Luulen ettö sulla on simussasi monta muutakin juttua mitä oikeissa busseissa ei ole  laugh laugh

*facepalm*
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #223 on: 25.04.19, 17:02 »

Pitäisi kaikkien ymmärtää että kukin harrastaa lentosivuja omalla tavallaan ja arvostaa erilaisia harrastustapoja. Tästä on kirjoitettu täällä vuosien aikana kymmeniä kertoja!

En aio hankkia FSLabsin Airbussia, koska lukuisten asiasta lukemieni palstojen (Avsim ja muut) FSLabsin mallinnus vaatii tietokonetehoa, jota minulla ei ole. Toisin sanoen framet putoavat 30-50% verrattuna Aerosftin bussiin - eri lähteiden mukaan.

Hypin mielelläni lennosta toiseen ja maisemasta toiseen, kunhan framet ja sujuvuus pysyvät asettamassani 30 tasossa. Toki vielä parempaa olisi, jos framet pysyisivät vaikka 60 tasossa (4k televisioni natiivi taajuus) ja lisäksi voisin säätää Prepar 3D4:n maisema, sää, ai-liikenne ja muut säädöt tappiin saakka!


i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #224 on: 25.04.19, 17:05 »

Mitä ihmettä laugh Trollaatko sä jatkuvasti tahallasi vai oletko ihan tosissasi? Luulen ettö sulla on simussasi monta muutakin juttua mitä oikeissa busseissa ei ole  laugh laugh

*facepalm*
Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 477
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #225 on: 25.04.19, 17:08 »

Pitäisi kaikkien ymmärtää että kukin harrastaa lentosivuja omalla tavallaan ja arvostaa erilaisia harrastustapoja. Tästä on kirjoitettu täällä vuosien aikana kymmeniä kertoja!

Sanotaan nyt näin, että jos olisin Aerosoftin airbussin kehittäjä ja joku tulisi valittamaan tuosta talletuksen toimimattomuudesta ja kertoisi perusteeksi tuon mitä juuri kerroit niin asettaisin sen varmaan korjauslistan viimeisemmäksi ominaisuudeksi minkä korjaisin. Kenties säälistä palauttaisin jopa rahat, jos kovasti niin haluaisi. Kuten Mika tossa laittanut niin siinä bussissa näyttää olevan paljon tähdellisempääkin korjattavaa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #226 on: 25.04.19, 17:26 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Tavallaan ovat! Kun miehistö vaihtuu, tai jatkaa seuraavalle lennolle ei bussi jää kylmäksi TURN AROUND. Kun bussi on yön odottamassa seuraavaa legiä, se odottaa kylmänä, tai ainakin lähes kylmänä COLD & DARK.

Tilat READY FOR TAXI / READY FOR TAKEOFF on enemmänkin tarkoitettu sinunlaisille lentäjille, jotka haluavat vain lennellä ja kone on siihen puoliksi valmis. (Eli ei mene hermot, kun ei saa järjestelmiä tai motteja heti käyntiin.)

Näitä tiloja voi myös itse muokata itselleen sopivammaksi, ainakin jonkin verran. Harmikseni en nyt löydä linkkiä ohjeeseen, muttei se tällä hetkellä olisikaan kun hukkaan heitettyä aikaa kun versiot vaihtuu jatkuvalla tahdilla.

 

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6429
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #227 on: 25.04.19, 22:56 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Ei Esa, ei ole. Oikeassa Airbusissa ei ole nappia, josta voi maagisesti laittaa koneen johonkin tiettyyn tilaan. Ne ovat valmiita konfiguraatioita, jotta voit simussa nappia painamalla laittaa koneen välittömästi lentoonlähtötilaan tai tilaan, jossa kaikki jäjestelmät ja sähköt on kytketty pois päältä, tai johonkin portilla seisoskelu-tilaan yms. Voit verrata tätä vaikka siihen, että ei sulla ole oikeassa maailmassa myöskään nappia, josta voit maagisesti vaihtaa sään vaikka ukkosmyrskyyn tai lumimyrskyyn tai nättiin kesäkeliin. Eikä sulla ole oikeassa maailmassa nappia, jota painamalla pääset mille tahansa lentokentälle koko maailmassa.

Huomioi, että nyt puhutaan tietokoneohjelmistosta, ei todellisesta elämästä. Se, että oikeassa koneesa ei ole ei tarkoita etteikö simussa olisi. Onhan nämä nyt ihan kaksi eri asiaa. Käsittämätöntä, että tällaista pitää rautalangasta oikeasti vääntää.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #228 on: 26.04.19, 06:10 »

Joona ja Tomi, toivoisin että ette ottaisi simuharrastusta noin raskaasti ja vakavasti. Wink

Kukin simuilee tavallaan joka on täysin sallittua ja hieno asia ja jokainen voi kysyä mitä vaan simupalstoilla, joka sekin on hyvä asia.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6429
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #229 on: 26.04.19, 07:00 »

Joona ja Tomi, toivoisin että ette ottaisi simuharrastusta noin raskaasti ja vakavasti. Wink

Kukin simuilee tavallaan joka on täysin sallittua ja hieno asia ja jokainen voi kysyä mitä vaan simupalstoilla, joka sekin on hyvä asia.

Totta kai voi kysyä mutta trollaaminen ei enää ole keskustelua.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4654
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #230 on: 26.04.19, 07:06 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Saattaahan joku käydä laittamassa sen koneen maavirtaan ennen lentävää henkilökuntaa joten eikös siinä silloin ole  :laugh:panelstate?

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #231 on: 26.04.19, 10:57 »

Tallensin tilanteen tai oikeastaan kaksi, mutta nyt kokeilin ensimmäistä. Hold short RVN 21. (A320 v.1230)

Kaikki oli kuten pitikin reittiä myöten, ainoastaan tilannetta tallennettaessa oli FCU:lla DASH BALL, DASH BALL, BALL DASH. Ladatessani oli muuttunut DASH BALL, DASH BALL, 35000 +00 00. Kokeilen toista tilannetta myöhemmin, eli tallennettua tilannetta matkalennossa + FSUIPC:n tallentamaa tilannetta matkalennossa. Käsittääkseni ei ole mitään eroa tallentaako FSUIPC, vai tallennetaanko käsin.



Ja simu käynnistettiin uudelleen ennen tilanteen lataamista. Ennen tallennusta laipat olivat 1+F ja välittömästi tallentamisen jälkeen oli syystä tai toisesta 2. Tämä siis myös lentoon lähtiessä, joten siirsin takaisin asentoon 1+F. Koneen default asetus on COLD & DARK.
« Last Edit: 26.04.19, 11:06 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #232 on: 26.04.19, 11:18 »

Toinen tilanne hieman pinnalle F350 kiipeämisen jälkeen käsin tallennettuna. Kaikki ok! Eli nappuloiden asennot oikeat, säätutka päällä (tässä valittuna kuitenkin terrain näyttö) ja lower EICAS tilassa STS kuten olin valinnutkin. Olen yllättynyt, että nämä tallenteet samalta lennolta toimivat lähes moitteettomasti.



E: Lentoaikaa mittaava kello on resetoitunut.
« Last Edit: 26.04.19, 11:24 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #233 on: 26.04.19, 13:21 »

Toinen tilanne hieman pinnalle F350 kiipeämisen jälkeen käsin tallennettuna. Kaikki ok! Eli nappuloiden asennot oikeat, säätutka päällä (tässä valittuna kuitenkin terrain näyttö) ja lower EICAS tilassa STS kuten olin valinnutkin. Olen yllättynyt, että nämä tallenteet samalta lennolta toimivat lähes moitteettomasti.



E: Lentoaikaa mittaava kello on resetoitunut.

Tähän on hyvä juttu. Kiitos Mika testeistä.


i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #234 on: 01.05.19, 08:11 »

Voisit Esa, ja kaikki Aesin bussin "onnelliset" omistajat koittaa seuraavaa jos haluaa tallentaa tilanteita...

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/143806-correction-solution-for-vpilot-airbus/&tab=comments#comment-927021

1. eli valita koneeksi esim. A36 Bonanza, valita kenttä, kiitotie, vuodenaika ja päivämäärä & kellonaika jne.

2. Laittaa kaikki sähköt, avioniikka ja moottori käyntiin.

3. Tallentaa lento defaultiksi.

Tämän jälkeen simu kiinni, ja uudelleen auki. Valita haluamansa bussi, valita kenttä, kiitotie, vuodenaika ja päivämäärä & kellonaika jne. Asettaa bussi tilaan jossa sen haluaa olevan, kun lähtee lentämään. Tallentaa tilanteen esim. EFHK 22L tai Madeira 05 tms. mutta tallentaa vain normaalisti, ei defaultiksi! Jos tallentaa enemmän tilanteita kun yhden, kannattaa sammuttaa ja käynnistää simu varmuudeksi uudelleen.

Tässähän tulee vain muutama klikkaus enemmän "load flight" & "valitse lento" enemmän kun defaultissa (olettaen että on valittu aloitusruutunäkymä simun käynnistyessä). En tiedä miten laadukkaammat lisäosat käyttäytyy jos on tallennettu defaulttina, mutta Aesin bussin kanssa ei onnistu.

En tiedä toimiiko tämä versiolla 1240, mutta ainakin 1230 toimii. Idea lähti (kuten linkistä voi todeta) Vpilotin toimimattomuudesta, joka on siis Vatsimin pilot clientti. Lukaskaa läpi linkki niin selviää, ja siellä on pari havainnollistavaa kuvaakin.

HUOM! ainakaan minulla ei ole päällä Preparista ENABLE PANEL SERIALIZATION!

Glada vappen Roll Eyes
« Last Edit: 01.05.19, 09:23 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4279
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #235 on: 01.05.19, 09:13 »

Kokeilin vielä toimivuutta!

Koneen default tila on COLD&DARK.

Valitsin koneen, EFHK22L, valitsin tilaksi READY FOR TAKEOFF ja rullasin odotuksesta kiitotielle. Tein pienimuotoisen reitin (EFHK/EFHK via DOBAN => INTOR + SID/STAR) Heitin hatusta V1 VR ja V2 -nopeudet ja laitoin VOR2 HEL VOR 114.2 (Kiitotien ils taajuus tulee automaagisesti, kun reitti on syötetty).

Sammutin simun, ja latasin tilanteen. Kaikki kuten pitääkin, mutta EFHK:n ATIS jonka valitsin ennen tallennusta oli poistunut MCDU2. Näin varmaan ihan hyväkin, jos pitää päällä sääohjelmaa (ei ollut nyt päällä).

Ennen tallennusta.



Simu uudelleen käynnistetty ja ladattu tallennettu tilanne.



Huomattavaa on myös se, että aloitat lennon miten tahansa (tallennettu tai tyhjästä) on hyvä odottaa noin 30sek, ennenkuin koskee mihinkään! Tässäkin tapauksessa kesti noin 15sek ennenkun reitti tuli näkyviin ND:lle. Olen myös aiemmin huomannut, että jos alkaa klikkailla namiskoja odottamatta että kone latautuu kunnolla on tiedossa ikävyyksiä!
« Last Edit: 01.05.19, 09:19 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #236 on: 01.05.19, 12:12 »

Kiitos Mika jälleen. Kokeilen näitä kunhan ehdin.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #237 on: 01.05.19, 16:33 »

Ei toimi minulla nuo lentojen tallennukset tuollakaan tavoin.

Kerron vielä selkeästi, mistä on kysymys.

Alkutilanteessa, kun käynnistän simulaattorin (P3D4), latautuu oletuslentona Airbus 321 EFHK:lle. Tästä alkavat ongelmat. Yleensä lentokone on lähtövalmiudessa, moottorit tyhjäkäynnillä, lentoonlähtönopeudet tallennettuina, laipat 1+f ja kaikki
ok lähtöä varten. Toisinaan (tämä on kummallista!) kone on kyllä oikealla kiitoradalla, mutta moottorit eivät olekaan käynnissä, ja koneen tila on jotain kylmän ja pimeän ja lentoonlähtövälmiin välistä. Tai sitten vain toinen moottori käy eikä toinen käynnisty, vaikka odottaisi. Jos tässä yritän asettaa tilaksi TAKE-OFF STATEn, ei kone siitäkään huolimatta mene täydellisesti lähtötilaan vaan jotain jää puuttumaan.

Varsinainen ongelma on sitten se, että kun minulla on Airbus lähtövalmiina (tässä kohdassa kaikki hyvin ja säädöt paikoillaan) ja haluan muuttaa lähtövalmiin koneen vaikkapa Lontoon kentälle, kone kyllä sinne siirtyy mutta moottorit eivät Lontoossa enää käy, tila lienee COLD and DARK. Sama minne toiselle kentälle koneen siirtää.

Aerosoft muuten vastasi minulle valitukseeni näistä asioista (lentotilanteen tallentaminen ei onnistu toiselle kentälle). He kysyivät onko ongelma vain 320-mallilla vai myös 321-mallilla. Vastasin huonohkolla enkulla, että ongelma on kaikilla Aerosoftin malleilla ja kaikilla liveryillä. Selitin vielä tuon ylläolevan asian ja lähetin viestin heille.
« Last Edit: 02.05.19, 06:29 by Esa Sairio »

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6429
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #238 on: 01.05.19, 17:23 »

Alkutilanteessa, kun käynnistän simulaattorin (P3D4), latautuu oletuslentona Airbus 321 EFHK:lle.

Lähtökohtaisesti simussa ei saa oletuksena missään tapauksessa olla mitään monimutkaista lisäosakonetta, vaan oletuksena pitäisi olla joku default peruskone. Esim F-22, joka P3D:ssä on oletuksena. Tämä sen takia, että simu lataa aina tämän peruskoneen puhtaalle pöydälle simun käynnistyessä ja sen jälkeen voit ladata jonkin toisen koneen.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14537
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #239 on: 02.05.19, 07:24 »

Pitäisköhän Esan pikkuhiljaa opetella käyttämään sitä konetta niin kuin kuuluu, eikä kikkailla noilla eri "valmiustiloilla" ja ihmetellä miksei toimi....  Roll Eyes
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1