FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.09.19, 05:26

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft A3XX professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 12 13 [14] Reply Print
Author Topic: Aerosoft A3XX professional  (Read 29884 times)
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6454
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #260 on: 03.05.19, 22:57 »

Lentoonlähtövalmiudessa olevan Aerosofin Airbussin pystyy tallentamaan default-lennoksi niin että kaikki toimii ja asetukset ovat kunnossa.

Totta kai voi. Minkä tahansa koneen voi. Mutta ei tarvitse kysellä sitten apua, kun se kone ei toimikaan. Sinuahan toki ei taida haitata se, jos koneen järjestelmät ei toimi oikein, kun et niistä ilmeisesti edes ymmärrä yhtään mitään.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4697
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #261 on: 04.05.19, 04:59 »

Totta kai voi. Minkä tahansa koneen voi. Mutta ei tarvitse kysellä sitten apua, kun se kone ei toimikaan. Sinuahan toki ei taida haitata se, jos koneen järjestelmät ei toimi oikein, kun et niistä ilmeisesti edes ymmärrä yhtään mitään.
Joona voisitko lopettaa vihdoin toisten harrastajien mollaamisen ja henkilökohtaisen haukkumisen täällä FSNordicissa?

Olet tehnyt sitä vuosikausia. Pitää pystyä asialliseen ja rakentavaan keskusteluun. Luulisi tämän palstan moderaattoreiden ja vastuuhenkilöiden jo puuttuvan negatiiviseen tyyliisi.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4666
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #262 on: 04.05.19, 06:30 »

Joona voisitko lopettaa vihdoin toisten harrastajien mollaamisen ja henkilökohtaisen haukkumisen täällä FSNordicissa?

Olet tehnyt sitä vuosikausia. Pitää pystyä asialliseen ja rakentavaan keskusteluun. Luulisi tämän palstan moderaattoreiden ja vastuuhenkilöiden jo puuttuvan negatiiviseen tyyliisi.

Joonalla on ihan hyvä pointti tuossa, se vain menee Esa sinulta nyt ohi.
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6454
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #263 on: 04.05.19, 07:10 »

Joona voisitko lopettaa vihdoin toisten harrastajien mollaamisen ja henkilökohtaisen haukkumisen täällä FSNordicissa?

Olet tehnyt sitä vuosikausia. Pitää pystyä asialliseen ja rakentavaan keskusteluun. Luulisi tämän palstan moderaattoreiden ja vastuuhenkilöiden jo puuttuvan negatiiviseen tyyliisi.

Ei tässä nyt ole mitään haukuttu. Kannattaa joskus lukea näitä keskusteluja ihan vain uudelleen ns sivustaseuraajana.  Huomaat varmasti kuinka turhauttavaa se on, kun samaa asiaa jauhetaan jatkuvasti ja yksi osapuoli ei usko. Neuvoja annetaan ja autetaan vaikka kuinka paljon mutta suurin osa ei kelpaa tai ei tyydydä. Fiilis on monesti kuin seinälle puhuisi.

Viimeisimmän viestini pointti oli se, että älä asenna bussia defaultiksi, koska se tuo sulle vaikeuksia. Tätä on neuvottu useampaan kertaan. Teet silti niin vastoin ohjeita. Tähän huomautin, että älä ihmettele jos ei se toimi oikein ja kuten sanoin, ei se sinua haittaa, koska tuntuu järjestelmätason tietämys olevan pyöreä nolla ja annat vielä sen vaikutelman, että ei edes kiinnosta opetella.

Tätä kissa hiiri-leikkiä on nyt jatkettu jo useampi vuosi. En minä sulle tahallani kuittaile. Etkö oikeasti Esa ymmärrä miksi kysyin jo pariin otteeseen, trollaatko? Musta oikeasti tuntuu, että sun käyttäjätunnuksella kirjoittelee useampi henkilö. Useamman vuoden ajan on jo ollut sellainen tunne.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4697
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #264 on: 04.05.19, 07:44 »

Lentotilanteen tallennusongelma on ratkaistu osaltani aika hyvin, kuten tuossa vähän aikaa  kirjoittamassani viestissä lukee, jos vain vaivautuu lukemaan sen!

"Otin konemalliksi Aerosoftin Airbus 321:n OH-NEO, jossa on valmiina Finnairin vanha maalaus.Tallensin bussin vastoin täällä kritisoitua jälleen default-koneeksi Megan EFHK:lle ja olen taas onnistunut tallentamaan koneen täysin lähtövalmiissa tilassa. Lentotietokoneelle on syötetty vain kiitoratanopeudet ja Hesan VOR-taajuus. Ohjaamon mittasuhteetkin tallentuivat hyvin. Siis minulla on ohjaamo, josta kapteeni näkee kaiken tarvittavan. Tämän tein zoomeilla, paneelin ylös, alas, sivulle asetuksilla ja horisontin korkeuden asetuksilla - ja hyvä näin!
Sitten siirsin koneen Ivalon kentälle (Tatu Kantomaa) edelleen lähtövalmiustilassa kuten EFHK:llakin. Tallensin lennon. Sitten sammutin koko simun Mikan ohjeen mukaan.
Käynnistin simun uudelleen ja bussi on jälleen lähtövalmiina EFHK:lla (default) kuten pitääkin.Sitten siirsin koneen Rovaniemelle (Tatu Kantomaa) edelleen lähtövalmiustila säilyi. Tallensin lennon. Sitten sammutin simun.
Käynnistin simun uudelleen ja siirsin koneen vielä Kittilään (P3D4:n vakio), Tampereelle (P3D4:n vakio), Madeiralle (Aerosoft) ja vielä Innsbruckiin (lähes vakio) niin että joka tallennuksen jälkeen sammutin simun ja sitten käynnistin uudelleen. Lähtövalmiit tilanteet tallentuivat kaikki ja ainoastaan laippa-asetuksen tai trimmin joutui säätämään muutamalla kentällä ennen tallennusta.

Nyt pystyn siirtymään suoraan EFHK:lta oletustilanteesta vaikka Madeiralle lähtövalmiiseen tilanteeseen sielläkin."

Homma siis toimii ja muutoksina aiemmin kirjoittamaani valitusvirteen on se, että palautin Aerosoftin bussin versioon 1230, käytän vain tuota OH-NEO konetyyppiä vanhalla maalauksella.

Keskustelu tästä lentosimulaattoriasiasta on nyt päättynyt. Sain mitä halusin! thmbup

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4697
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #265 on: 05.05.19, 20:27 »

Mitä on tehty väärin, kun Airbussin näytöllä lähtökiihdytyksessä ilmestyy keltainen teksti: Eng. thrust level not set"?

Miten pitää tehdä, jotta varoitusta ei tulisi?

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6454
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #266 on: 05.05.19, 21:33 »

Mitä on tehty väärin, kun Airbussin näytöllä lähtökiihdytyksessä ilmestyy keltainen teksti: Eng. thrust level not set"?

Miten pitää tehdä, jotta varoitusta ei tulisi?

Määritettyä tehoasetusta ei ole laitettu. Eli et ole määrittänyt lentoonlähtö-tehoja ennen nousua. Liekö pitää paikkansa vai mutta googlaamalla löytyi tällainen.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4434
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #267 on: 05.05.19, 22:43 »

Kuten Joona jo vastasikin niin jotain uupuu matolaatikon asetuksista.. Laitoitko tehovivut kenties FLEX-asentoon? Se pitää määritellä sinne matolaatikkoon. Jos haluaa lennellä ilman erroreita niin sen lodjun tiedot pitää täyttää tai sitten käyttää TOGA-tehoja niin ei tule herjoja...

Tai sitten on se vaihtoehto etteivät tehovivut alunperin olleetkaan oikeassa asennossa..

Tuossa hieman pureskeltavaa->http://www.smartcockpit.com/docs/Engines_Thrust_Loss.pdf Siellä sivu 25 alkaen (If FLEX takeoff mode engaging conditions not fulfilled (ex: no flex temp, invalid flex temp…)

Eli tuosta ongelmasta pääsee eroon tekemällä seuraavan->In case of THR LEVER NOT SET ECAM caution, set TOGA thrust or Abort the Takeoff according to the ECAM. Nuo tiedot ovat hieman vanhemmasta Airbussin versiosta, sanamuoto muuttuu matkalla mutta itse tarkoitus ei..
« Last Edit: 05.05.19, 23:16 by Mikael Leinonen »
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4697
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #268 on: 06.05.19, 07:39 »

Kiitos neuvoista. Yritetään.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4358
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #269 on: 17.05.19, 19:55 »

Mikä on tämä "error"? Ei aiheuta ongelmia, mutta esiintyy vain Henrin painteissa ja olisi kiva tietää mitä tossa oikein "parsitaan" Grin



   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4434
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #270 on: 18.05.19, 23:11 »

Mikä on tämä "error"? Ei aiheuta ongelmia, mutta esiintyy vain Henrin painteissa ja olisi kiva tietää mitä tossa oikein "parsitaan" Grin

Jaa-a mikälie Sad Jos ei toisaalta vaikuta ulkonäköön tms. niin väliäkö tuolla..
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #271 on: 19.05.19, 07:53 »

Mikä on tämä "error"? Ei aiheuta ongelmia, mutta esiintyy vain Henrin painteissa ja olisi kiva tietää mitä tossa oikein "parsitaan" Grin

Tuota paintin kuvausta kun muokkaa siten, että lisää välilyönnin \ ja Repaint väliin niin loppunee herjailu. Ilman välilyöntiä tuossa käy niin, että \R oletetaan olevan "escaped character", eli ikäänkuin komento joka ilmaisee, että nyt halutaan tehdä jotain muuta kuin kirjoittaa annettu teksti sellaisenaan. Esimerkiksi \r tarkoittaisi, että lisätäänkin rivinvaihto. \R taas ei ole validi 'komento' joten tämä aiheuttaa herjan kun tuo kuvaus parastaan näytettävään muotoonsa tuohon laatikkoon.

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4358
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #272 on: 19.05.19, 13:17 »

Ok, kiitos!

Koodaajien sivuillehan tuon selvittely johti, ei sillä että juuri mitään olisin tajunnut Grin

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 951
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #273 on: 03.06.19, 20:47 »


Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, GeForce GTX 960 4Gb, 21" BenQ, Win7@SSD, P3DV4@SSD
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #274 on: 23.06.19, 10:16 »

Jotain streamia kyseisestä A330:stä. Kohtalaisen järkyttävää katseltavaa tuollainen diashow, mutta jos jotakuta kiinnostaa...

https://www.twitch.tv/videos/442783162
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4358
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #275 on: 26.06.19, 16:56 »

Experimental päivitys 1242 julkaistu.



   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4434
Date Registered: 19.06.07

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #276 on: Yesterday at 20:13:37 »

Experimental V1.2.5.1 on julkaistu, löytyy Aerosoft updaterista thmbup

Pages: 1 ... 12 13 [14] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1