FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.04.20, 02:17

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Aerosoft A3XX professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 Reply Print
Author Topic: Aerosoft A3XX professional  (Read 39152 times)
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 971
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #280 on: 09.12.19, 13:29 »


AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6GHz | 32 GB DDR4 | P3DV4@SSD M2 | GeForce RTX 2060 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | TrackIR 5
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 971
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #281 on: 09.12.19, 15:01 »

24h ajan A330 10% alennuksessa. Tarjous koskee ns. kokonaisen tuotteen hintaa. Itselle A330 tuli maksamaan 43€ kun jo omistin 320/319 bundlen.

AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6GHz | 32 GB DDR4 | P3DV4@SSD M2 | GeForce RTX 2060 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | TrackIR 5
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 971
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #282 on: 20.02.20, 09:14 »

Pienet ja isot bussit ovat lähiaikoina saamassa isomman päivityksen:

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/150739-new-builds-coming-up/

 Changelogs:

 

A330

    Improvement: Pacs logic improvement
    Improvement: Engine start logic improvement
    Improvement: FF and Brake indications better
    Improvement: Added SID and Arrival to CFD sync
    Improvement: Changes MCDU menu
    Improvement: Fuel calculation
    Improvement: LOW FUEL message added to ECAM
    Improvement: Conditions to show rising runway
    Improvement: Copilot now also adjusts FO BARO settings
    Improvement: Timing start DESCENT PREP CL changed (starts 5 NM earlier)
    Improvement: GSX-Pushback – Good Engine Start PF call added and call modified (no GSX confirmation necessary anymore)
    Improvement: parking – Dome lights are automatically switched on, Cones are set and GPU-unit connected
    Improvement: Breaks between various checks / settings added when aircraft is moving – during those breaks the standard VC view is called (looking outside)
    Improvement: Timing Seatbelt Announcement CLIMB: Adapted to OVHD switch setting
    Improvement: Aircraft.cfg – Views added and adapted to CL/ViewFocus
    Improvement: ViewFocus now also works for ChasePlane users
    Improvement: Cabin Crew Announcements - Cabin lights call during climb - Now also considers position of OVH light switch
    Improvement: After GO-AROUND checklist now proceeds (CLIMB or NEW APPROACH)
    Improvement: GSX2 implementation updated
    Improvement: Mavigraph chart support added
    Improvement: Minor changes to printout position and texture
    Improvement: Changed default bag weight to 25 Kg
    Improvement: Avoiding issues with 3rd party replacement of default files (ohhh please, never do that....)
    Improvement: Changes to fuel planner so users can edit amount and CG

 

    Bug fix: Small issues in CORTE selection and WIND pages
    Bug fix: Spoiler imbalance issue solved
    Bug fix: QNH decrepancy when inHg was selected solved
    Bug fix: MCDU freeze issue solved
    Bug fix: Auto trim now suits animations
    Bug fix: Fixes in FPLN page on landing phase
    Bug fix: Further fixes in DES page predictions


A318/319/320/321

    New Feature: EFB with NDP and Navigraph support

 

    Improvements: Engine start logic Improvement
    Improvements: Pacs logic Improvement
    Improvements: Added SID and Arrival to CFD sync
    Improvements: Changes MCDU menu
    Improvements: Conditions to show rising runway
    Improvements: GSX2 implementation updated
    Improvements: Cabin Crew Announcements - Cabin lights call during climb - Now also considers position of OVH light switch
    Improvements: Minor changes to printout position
    Improvements: Avoiding issues with 3rd party replacement of default files (ohhh please, never do that....)
    Improvements: Changed default bag weight to 25 Kg
    Improvements: Changes to fuel planner so users can edit amount and CG
    Improvements: After GO-AROUND checklist now proceeds (CLIMB or NEW APPROACH)

 

    Bug fix: Fuel display now correctly colored
    Bug fix: Small issues in CORTE selection and WIND pages
    Bug fix: QNH decrepancy when inHg was selected solved
    Bug fix: MCDU freeze issue solved
    Bug fix: Resetting of APU state avoided
    Bug Fix: Landing call memo now triggered correctly
    Bug fix: Fixes in FPLN page on landing phase
    Bug fix: Further fixes in DES page predictions

AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6GHz | 32 GB DDR4 | P3DV4@SSD M2 | GeForce RTX 2060 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | TrackIR 5
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #283 on: 20.02.20, 12:52 »

Kiitos että vinkkasit thmbup Olin nimittäin juuri eilen ladannut uusimmat versiot, ja aikeissa asentaa heti kun Windows & P3D on saatu uudelleen asennettua, eli huomenna.

Täytyy laittaa kaikki muu valmiiksi, ja jäädä odottelemaan uusia versioita.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 971
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #284 on: 27.02.20, 18:49 »

A330 1.0.0.8 julkaistu. Lupailivat, että olisi viimeinen kokoversio latattavaksi, seuraavat tulevat päivityksinä.
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/150989-a330-v1008-update-available/

Edit: myös iso päivitys pikkubusseille on ulkona.
https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/150990-a318319320321-v1303-update-available/

AMD Ryzen 7 3700X @ 3,6GHz | 32 GB DDR4 | P3DV4@SSD M2 | GeForce RTX 2060 SUPER 8GB | Windows 10 64bit | TrackIR 5
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #285 on: 29.02.20, 08:14 »

Pelko P3D4.5:n framerate ongelmasta oli turha thmbup

Esalle tiedoksi, että kyllä nyt kannattaa siirtyä (ellet jo siirtynyt) uuden Prepar -version käyttäjäksi. Ensimmäinen koelento takana AS A321 V1303, ja hyvin pyörii, vaikka en ole edes laittanut vielä FIBER_FRAME_TIME.... twiikkiä P3D.cfg:lle (nostaa frameratea). Mitään hotfixejä ei tarvitse Prepariin asennella, koska sisältyy tietystikin jo uuteen versioon.

Uusia ominaisuuksia (tässä bussi on ilman lisäkilkkeitä hakenut sään + METARit)



Laitetaan nyt vielä selvennykseksi: Ei tietenkään tuo säätä Prepariin, mutta siis hakee reaalisään + METArit sääpalvelusta tarkasteltavaksi ym. Sääohjelma esim. ASP4 tuottaa sitten itse säät simuun.
« Last Edit: 29.02.20, 09:34 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4793
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #286 on: 29.02.20, 10:15 »

En taida siirtyä Preparin viitospäivitykseen. En tarkoita etten uskoisi mitä Mika sanoo, mutta niin monella muulla palstalla (Avsim, Preparin omat) moititaan frameja uusimmassa päivityksessä tai sitten joitain muita ongelmia.

Jotta siirtyisin, pitäisi saada monesta eri lähteestä luotettavaa tietoa, kuinka frameraten käy, jos laittaa uusimman päivityksen. Eniten minua kiinnostaa se, nouseeko framerate täsmälleen samoilla simun säädöillä, samoissa olosuhteissa. Ellei nouse, en päivitä. Grin

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6487
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #287 on: 29.02.20, 12:31 »

En taida siirtyä Preparin viitospäivitykseen. En tarkoita etten uskoisi mitä Mika sanoo, mutta niin monella muulla palstalla (Avsim, Preparin omat) moititaan frameja uusimmassa päivityksessä tai sitten joitain muita ongelmia.

Jotta siirtyisin, pitäisi saada monesta eri lähteestä luotettavaa tietoa, kuinka frameraten käy, jos laittaa uusimman päivityksen. Eniten minua kiinnostaa se, nouseeko framerate täsmälleen samoilla simun säädöillä, samoissa olosuhteissa. Ellei nouse, en päivitä. Grin

Mikä ihmeen uusin päivitys? Siis 4.5, joka on julkaistu jo lähes vuosi sitten vaiko 4.5hf1 vai jopa 4.5hf2, jonka julkaisusta on siitäkin jo melkein puoli vuotta?
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4793
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #288 on: 29.02.20, 13:05 »

Mikä ihmeen uusin päivitys? Siis 4.5, joka on julkaistu jo lähes vuosi sitten vaiko 4.5hf1 vai jopa 4.5hf2, jonka julkaisusta on siitäkin jo melkein puoli vuotta?
Katso Mika Virolaisen viesti tuosta edeltä. Hän puhuu 4.5:sta.

Ei sillä ole väliä mikä versio on. Kaikkein tärkeintä on mahdollisimman suuri framerate ja simun yleinen sulava toimivuus ja luotettavuus.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6487
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #289 on: 29.02.20, 14:51 »

Katso Mika Virolaisen viesti tuosta edeltä. Hän puhuu 4.5:sta.

Ei sillä ole väliä mikä versio on. Kaikkein tärkeintä on mahdollisimman suuri framerate ja simun yleinen sulava toimivuus ja luotettavuus.

Itse asiassa väärin ja sillä tosiaan on väliä. Framerate on vain yksi tekijä eikä siihen juuri ole ollut vaikutusta eri versionumeroilla.  Päivitykset yleensä tuovat uusia ominaisuuksia ja korjaavat bugeja ja muita virheitä. Harvemmin niillä on vaikutusta framerateen ellei mukana tule joku iso korjaus/muutos esim renderöintiin. Ja sitten jos päivitys jotain rikkoo, sille yleensä julkaistaan vielä hotfix. P3D:n tapauksessa 4.6 ja 4.7 versionumerot on korvattu 4.5 hotfixeillä 1 ja 2. Mutta päivityksen jättäminen väliin peläten, että framerate tippuu niin on puhdasta vainoharhaisuutta.  Sitä paitsi, sen voi aina poistaa ja ladata vanhemman version takaisin.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #290 on: 29.02.20, 15:20 »

Eniten minua kiinnostaa se, nouseeko framerate täsmälleen samoilla simun säädöillä, samoissa olosuhteissa. Ellei nouse, en päivitä. Grin

Vielä en ole asennellut shadereita, tai Suomi scenejä. Niistä kummatkaan ei tosin vaikuta juurikaan framerateen. Kuten kerroin, en framerate twiikkiä ole vielä tarvinnut, joten näyttäisi alustavasti että framerate on noussut. Varmuudella tiedän vasta sitten, kun on muutama reittilento lennettynä tässä lähipäivinä.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #291 on: 01.03.20, 08:01 »

Katso Mika Virolaisen viesti tuosta edeltä. Hän puhuu 4.5:sta.

Ei sillä ole väliä mikä versio on. Kaikkein tärkeintä on mahdollisimman suuri framerate ja simun yleinen sulava toimivuus ja luotettavuus.

Aerosoftin bussit on vielä niin kevyitä että niissähän nuo framet pysyy tapissa jo muutenkin. Eikä se fps kuitenkaan kaikkea kerro, pienemmälläkin fps saattaa simu olla sulava  Wink
Ja ei, itsellä ei vaikuttanut mitenkään vaikka on simun päivittänyt tuohon 4.5hf2.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4793
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #292 on: 01.03.20, 09:48 »

Aerosoftin bussit on vielä niin kevyitä että niissähän nuo framet pysyy tapissa jo muutenkin. Eikä se fps kuitenkaan kaikkea kerro, pienemmälläkin fps saattaa simu olla sulava  Wink
Ja ei, itsellä ei vaikuttanut mitenkään vaikka on simun päivittänyt tuohon 4.5hf2.
Ei siis vaikuta frameihin. Onko jotain muuta positiivista vaikutusta? Ellei ole on mielestäni turha päivitys.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6487
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #293 on: 01.03.20, 12:03 »

Ei siis vaikuta frameihin. Onko jotain muuta positiivista vaikutusta? Ellei ole on mielestäni turha päivitys.

Se onko se turha vai ei riippuu siitä mitä korjauksia versiossa on.  Sinun pitää lukea korjauslista ja sen pohjalta tehdä päätös onko turha vai ei. Onko uudessa versiossa sellaisia korjauksia, joista on hyötyä. Ne kun nimenomaan on korjauksia.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #294 on: 02.03.20, 09:55 »

Pari kuvaa vielä.





Ja mitä offtopikkiin tulee, niin kerta vielä. Ei ole muutosta parempaan framerateen P3Dv4.4 > P3Dv4.5, huonommin tosin menee nyt Sad Ulkomodelia katsellessa tökkiminen on häiritsevää jopa. Kaksi lentoa takana EFHK - EFIV - EFHK, kaatumisia 1. Eli kaatumisprosentti 50% (matkalento) kaatuja P3D.exe Sad Toivon että olisi enemmänkin poikkeus, mutta aika näyttää...

Voi kuullostaa vainoharhaiselta, mutta lähestyvä Microsoftin simulaattorin julkaisu hieman mietityttää. Raportit kaatuiluista Windowsin päivitysten jälkeen on lähtenyt kovaan nousuun Preparin käyttäjillä (mm. P3D -forum), ja itsekin näistä kärsin uskomattoman paljon viimeisen puolen-vuoden aikana.
« Last Edit: 02.03.20, 10:08 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4793
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #295 on: 02.03.20, 11:22 »

Tulihan tietoa mitä kaipasin, kiitos. Mika, eikö sinunkin kannattaisi päivittää Prepar vanhempaan .4- verisoon, kun kerran uudessa on ongelmia?

Itse en ole havainnut ongelmia P3D4.4 plus WIN 10, mukana uusimmat päivitykset.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4476
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #296 on: 02.03.20, 14:24 »

Mika, eikö sinunkin kannattaisi päivittää Prepar vanhempaan .4- verisoon, kun kerran uudessa on ongelmia?

Ei tässä taaksepäin olla menossa, ongelmia on mutta ne täytyy vaan kohdata ja selvittää...

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4793
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #297 on: 02.03.20, 14:33 »

Jos ongelmat selviävät, niin hyvä on. Mika on asiantuntija niitä selvittämään. thmbup

Usein muuten tietotekniikassa ja muutenkin tekniikassa toiseksi uusin sovellus, ohjelma tai laite on parempi kuin se kaikkein uusin. Cheesy

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Juhani Pelli
Offline Offline

Posts: 473
Date Registered: 10.02.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #298 on: 02.03.20, 20:43 »

Pari kuvaa vielä.



Mistäs nuo kartat onpi peräisin???
t. jussi
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #299 on: 03.03.20, 07:42 »

Mistäs nuo kartat onpi peräisin???
t. jussi

Näyttäisi Navigraphin kartalta. Ilmeisesti Mika on sen ladannut käyttäjältään ja exportannut sen aerosoftin filuihin. Ei varmaan Navigraphin built-in kartat vielä toimi  Huh
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1