FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.04.19, 07:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft A3XX professional
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 10 11 [12] Reply Print
Author Topic: Aerosoft A3XX professional  (Read 24114 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4223
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #220 on: Yesterday at 16:00:45 »

Surullista luettavaa on tämäkin, että jälleen korjaava toimenpide aiheutti pahemman vian. Ei ole ensimmäinen, toinen tai kolmaskaan kerta kun julkaisevat "NON EXPERIMENTAL" version, (1240) tai edes version jonka siis pitäisi olla toimiva ja vakaa... Nyt käyttäjät haluavat takaisin edelliseen versioon (jota eivät välttämättä saa) koska vaikka olisivatkin jättäneet koneelleen edellisen version, niin sehän ei välttämättä taas kaikilla toimi ilman EXPERIMENTAL -päivityksiä joita on useita versioita thmbdn

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/144864-v1240-waypoint-not-inserted/

Testaajia haetaan, joten eikun ilmoittautumaan Grin


   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 473
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #221 on: Yesterday at 16:55:35 »

En tiedä tiedä toimiiko eikä kiinnosta edes testata, kun en ymmärrä mitä järkeä tuollaisessa lennosta toiseen hyppimisessä on edes.

Sen vain sanon, että FSLabs on aivan väärä lisäosa, jos tuollaiset ominaisuudet ja tuon tyylinen lentely on tärkeintä.
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6404
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #222 on: Yesterday at 17:00:56 »


Onko FSLabsin Airbussissa noita keinotekoisia stateja, kuten TAKE-OFF STATE? Eihän näitä ole oikeissa busseissaHuh

Mitä ihmettä laugh Trollaatko sä jatkuvasti tahallasi vai oletko ihan tosissasi? Luulen ettö sulla on simussasi monta muutakin juttua mitä oikeissa busseissa ei ole  laugh laugh

*facepalm*
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4657
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #223 on: Yesterday at 17:02:42 »

Pitäisi kaikkien ymmärtää että kukin harrastaa lentosivuja omalla tavallaan ja arvostaa erilaisia harrastustapoja. Tästä on kirjoitettu täällä vuosien aikana kymmeniä kertoja!

En aio hankkia FSLabsin Airbussia, koska lukuisten asiasta lukemieni palstojen (Avsim ja muut) FSLabsin mallinnus vaatii tietokonetehoa, jota minulla ei ole. Toisin sanoen framet putoavat 30-50% verrattuna Aerosftin bussiin - eri lähteiden mukaan.

Hypin mielelläni lennosta toiseen ja maisemasta toiseen, kunhan framet ja sujuvuus pysyvät asettamassani 30 tasossa. Toki vielä parempaa olisi, jos framet pysyisivät vaikka 60 tasossa (4k televisioni natiivi taajuus) ja lisäksi voisin säätää Prepar 3D4:n maisema, sää, ai-liikenne ja muut säädöt tappiin saakka!


i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4657
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #224 on: Yesterday at 17:05:42 »

Mitä ihmettä laugh Trollaatko sä jatkuvasti tahallasi vai oletko ihan tosissasi? Luulen ettö sulla on simussasi monta muutakin juttua mitä oikeissa busseissa ei ole  laugh laugh

*facepalm*
Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 473
Date Registered: 22.02.16

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #225 on: Yesterday at 17:08:12 »

Pitäisi kaikkien ymmärtää että kukin harrastaa lentosivuja omalla tavallaan ja arvostaa erilaisia harrastustapoja. Tästä on kirjoitettu täällä vuosien aikana kymmeniä kertoja!

Sanotaan nyt näin, että jos olisin Aerosoftin airbussin kehittäjä ja joku tulisi valittamaan tuosta talletuksen toimimattomuudesta ja kertoisi perusteeksi tuon mitä juuri kerroit niin asettaisin sen varmaan korjauslistan viimeisemmäksi ominaisuudeksi minkä korjaisin. Kenties säälistä palauttaisin jopa rahat, jos kovasti niin haluaisi. Kuten Mika tossa laittanut niin siinä bussissa näyttää olevan paljon tähdellisempääkin korjattavaa.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4223
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #226 on: Yesterday at 17:26:37 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Tavallaan ovat! Kun miehistö vaihtuu, tai jatkaa seuraavalle lennolle ei bussi jää kylmäksi TURN AROUND. Kun bussi on yön odottamassa seuraavaa legiä, se odottaa kylmänä, tai ainakin lähes kylmänä COLD & DARK.

Tilat READY FOR TAXI / READY FOR TAKEOFF on enemmänkin tarkoitettu sinunlaisille lentäjille, jotka haluavat vain lennellä ja kone on siihen puoliksi valmis. (Eli ei mene hermot, kun ei saa järjestelmiä tai motteja heti käyntiin.)

Näitä tiloja voi myös itse muokata itselleen sopivammaksi, ainakin jonkin verran. Harmikseni en nyt löydä linkkiä ohjeeseen, muttei se tällä hetkellä olisikaan kun hukkaan heitettyä aikaa kun versiot vaihtuu jatkuvalla tahdilla.

 

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6404
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #227 on: Yesterday at 22:56:53 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Ei Esa, ei ole. Oikeassa Airbusissa ei ole nappia, josta voi maagisesti laittaa koneen johonkin tiettyyn tilaan. Ne ovat valmiita konfiguraatioita, jotta voit simussa nappia painamalla laittaa koneen välittömästi lentoonlähtötilaan tai tilaan, jossa kaikki jäjestelmät ja sähköt on kytketty pois päältä, tai johonkin portilla seisoskelu-tilaan yms. Voit verrata tätä vaikka siihen, että ei sulla ole oikeassa maailmassa myöskään nappia, josta voit maagisesti vaihtaa sään vaikka ukkosmyrskyyn tai lumimyrskyyn tai nättiin kesäkeliin. Eikä sulla ole oikeassa maailmassa nappia, jota painamalla pääset mille tahansa lentokentälle koko maailmassa.

Huomioi, että nyt puhutaan tietokoneohjelmistosta, ei todellisesta elämästä. Se, että oikeassa koneesa ei ole ei tarkoita etteikö simussa olisi. Onhan nämä nyt ihan kaksi eri asiaa. Käsittämätöntä, että tällaista pitää rautalangasta oikeasti vääntää.
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4657
Date Registered: 14.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #228 on: Today at 06:10:42 »

Joona ja Tomi, toivoisin että ette ottaisi simuharrastusta noin raskaasti ja vakavasti. Wink

Kukin simuilee tavallaan joka on täysin sallittua ja hieno asia ja jokainen voi kysyä mitä vaan simupalstoilla, joka sekin on hyvä asia.

i7 6700K 4,4GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/3 x SSD/ Sony 43" 4k-TV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Joona Väisänen
Online Online

Posts: 6404
Date Registered: 27.10.01

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #229 on: Today at 07:00:11 »

Joona ja Tomi, toivoisin että ette ottaisi simuharrastusta noin raskaasti ja vakavasti. Wink

Kukin simuilee tavallaan joka on täysin sallittua ja hieno asia ja jokainen voi kysyä mitä vaan simupalstoilla, joka sekin on hyvä asia.

Totta kai voi kysyä mutta trollaaminen ei enää ole keskustelua.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4634
Date Registered: 13.04.09

Re: Aerosoft A3XX professional
« Reply #230 on: Today at 07:06:31 »

Mitä Joona oikein tarkoitat? Onko oikeassa Airbussissa nuo tilat vai ei? Veikkaan että ei ole.

Saattaahan joku käydä laittamassa sen koneen maavirtaan ennen lentävää henkilökuntaa joten eikös siinä silloin ole  :laugh:panelstate?

Pages: 1 ... 10 11 [12] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1