FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.12.18, 07:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat  (Read 3241 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4011
Date Registered: 18.12.01

Re: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
« Reply #20 on: 01.12.18, 14:54 »

Terve! Itsekin siirryin pitkän tauon jälkeen uuden koneen kanssa Prepar3dV4 maailmaan ja tökkii Ivapin kanssa 2 eri asiaa:

- Muut koneet eivät näy lainkaan kun olen verkossa
- Sää on täysin mitä sattuu (liekö parempi suosilla hankkia Active Sky?)

Onko Vatsimin puolella yhteensopivuus Prepar3dV4 kanssa nykyhetkellä parempi eli pitäisi siirtyä sinne lentämään?

Lennän siis PMDG NGX lisäosalla FS2CREW:n kera.

1. Oletko suorittanut MTL installerin (asentaa konemodelit Prepariin, jotta näkyy verkossa) Löytyy sieltä Windowsin start valikosta, tai Ivao asennuksen sisältä.
2. Active sky ehdottomasti.
3. On yhteensopiva, itse lennän kummassakin verkossa lennonjohtotilanteen mukaan.

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Tuomas Hulkkonen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 12.01.08

Re: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
« Reply #21 on: 01.12.18, 15:17 »

1. Oletko suorittanut MTL installerin (asentaa konemodelit Prepariin, jotta näkyy verkossa) Löytyy sieltä Windowsin start valikosta, tai Ivao asennuksen sisältä.
2. Active sky ehdottomasti.
3. On yhteensopiva, itse lennän kummassakin verkossa lennonjohtotilanteen mukaan.

Joo Googlettamisen kautta voittoon: piti ajaa jokin uusi MTL installeri juuri V4 varten + tehdä simobjects.cfg filuun lisäys niin nyt taitaa liikenne näkyä.

Sään suhteen testaan ensin http://www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm

Näköjään 2018 vuonna saa edelleen samalla tavalla säätää kuin muutamia vuosia sitten  Grin

Kiitos kommenteista!
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4011
Date Registered: 18.12.01

Re: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
« Reply #22 on: 01.12.18, 17:42 »

Tossa mainitaan vain Prepar v2/v3

"What is FSXWX? The short answer is yet another weather engine for Microsoft Flight Simulator X and Prepar3D v2/v3."

Mahtaneeko sitten toimia V4?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Antti T Komulainen
Offline Offline

Posts: 168
Date Registered: 12.01.17

Re: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
« Reply #23 on: 01.12.18, 20:27 »

Tossa mainitaan vain Prepar v2/v3

"What is FSXWX? The short answer is yet another weather engine for Microsoft Flight Simulator X and Prepar3D v2/v3."

Mahtaneeko sitten toimia V4?
Itse oon käyttänyt sitä V3:lla. Hyvä juttu toki että se on ilmainen. Mutta koko simu usein kaatui sen takia (event viewerissä näytti syylliseltä tuo sääohjelma).
Nykyään käytän vain Active Skyta ja samaa suosittelen muillekin Cool
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1451
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: P3Dv4 ja verkkolento + ongelmat
« Reply #24 on: 02.12.18, 18:41 »

IVAP pitää asentaa v4:een näiden ohjeiden mukaan: https://flightsimeindhoven.com/prepar3d/install-ivap/
Sen lisäksi pitää asentaa MTL patch: http://forum.ivao.aero/index.php?topic=317836.0
Kaikkia mallien yhteensopivuusongelmia tämä ei käsittääkseni korjaa, mutta näillä ohjeilla olen itse saanut toimimaan vähintään tyydyttävästi.

Uutisoinnin perusteella IVAOon olisi tulossa pian kokonaan uusi pilot client.

Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1