FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
01.04.20, 04:24

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Flight Factorin A350
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Flight Factorin A350  (Read 636 times)
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 957
Date Registered: 11.11.06

Flight Factorin A350
« on: 29.12.19, 18:44 »

Iltaa,

Nyt on ongelma kyseisen lisäosan kanssa X-Plane 11 simussa. Nimittäin tässä jokunen viikko sitten asensin tämän ja siinä käynnistin sen jne. No siinä vaiheessa se kysyy aktivointikoodia mutta se ei ollut siinä vaiheessa käsillä niin sammutin simun ja kävin kaivelemassa koodin.
Senpä jälkeen se ei sitä ole kyselly vaan avaa avaa koneen kyllä mutta se on siinä aktivoimattomassa tilassa. 3 kertaa olen poistanut sen ja asentanut uudelleen mutta ei vaikutusta.

Mitähän tässä kannattaisi tehdä, en haluaisi ihan ensiksi alkaa Xplanen uudelleen asennukseen. Ilmeisesti sinne on jäänyt jotaki dataa jossa näkyy että olen keskeyttänyt kerran aktivoinnin ja sitten se ei enää pyydä sitä koodia. X-Planen voisin resetoida mutta en tiedä miten, jos eli yleensä on mahdollista.

T ToniH

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Esa Kaihlanen
Offline Offline

Posts: 1761
Date Registered: 12.11.01

WWW
Re: Flight Factorin A350
« Reply #1 on: 30.12.19, 03:52 »

En omista kyseistä tuotetta, mutta olisiko tuosta apua?

Quote
Go to the EFB....call the ground power

Go to the overhead...press the Ground power button which will be blue.

Go to the MCDU, press activation, paste your serial.

https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/141507-how-to-activate-the-plane/

Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 957
Date Registered: 11.11.06

Re: Flight Factorin A350
« Reply #2 on: 30.12.19, 11:01 »

Ei ollut siitä apua. Täytyy koittaa vaan ettiä jokin keino.

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 957
Date Registered: 11.11.06

Re: Flight Factorin A350
« Reply #3 on: 30.12.19, 12:37 »

Ei auttanut myöskään X-Planen uudelleen asennus. Keinot alkaa loppua kesken.

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Kari Reinisalo
Offline Offline

Posts: 322
Date Registered: 03.10.16

Re: Flight Factorin A350
« Reply #4 on: 30.12.19, 15:22 »

Konetta en omista, mutta pikahaulla löytyy jotain.

Kuukkelihaulla "ff a350 activation" löytyy aiheesta juttua.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ff+a350+activation

Jos mikään muu ei auta, niin tee tiketti FF:lle.
If you don't see the ACTIVATION window, check that you antivirus/firewall ect is not stopping it from running.
If you still have a problem, attach a copy of your Log.txt from that flight session or contact FlightFactor direct at http://flightfactor.aero/ticket

tai jos se koodi meni jumiin...
If your key needs to be reset
Best way to this to create a ticket on there site https://tickets.flightfactor.aero/
Or mail the org store
jne...
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1