FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.01.20, 03:11

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Ilmoitus.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Ilmoitus.  (Read 1328 times)
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5464
Date Registered: 14.12.05

Re: Ilmoitus.
« Reply #20 on: 19.01.20, 14:55 »

Teitkö kaiken Administrator-oikeuksilla?

Tässä vielä yksi ohje FlightSim.comin sivuilta. Sen kirjoittaja väittää saaneensa FS2000:n toimimaan Windows kympissä:

I used the following steps to get FS2000 installed and running on Windows 10 without requiring a VM.
1. Ran the FS2000 setup program as administrator in compatability mode for Windows 98
2. During install ran custom install to disk root directory - i.e. C:\FS2000
3. Installed complete (including all of scenery cd disk 2).
4. Copied into c:\FS2000 the no-cd version of FS2000.exe
5. Right clicked c:\FS2000\FS2000.exe and set to run as administrator in compatability for Windows 98.

Running beautifully from desktop shortcut together with added-in aircraft.

P.S. Tuo VM viittaa VMWare-ohjelmaan, jolla voi luoda virtuaalikoneen, johon sitten pitää asentaa sopiva käyttis ja sen jälkeen FS2000. Eli sekin olisi yksi konsti, mutta vaatisi sopivan käyttiksen omaamista.

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2507
Date Registered: 12.01.03

Re: Ilmoitus.
« Reply #21 on: Yesterday at 09:12:12 »

Windowsin ilmaisen päivityksen kymppiin saa edelleenkin seiskalle ja kasille MicroSoftin sivuilta: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 (kolmannella kotimaisella) ja https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10 (Suomi-versiona).
Pekka

Pitää kysyä mikä se toinen kotimainen on?  onko se balubas vai swahili?

Edit: Lainaus kuntoon / IP
« Last Edit: Yesterday at 14:45:25 by Ilkka Portti »
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5464
Date Registered: 14.12.05

Re: Ilmoitus.
« Reply #22 on: Yesterday at 14:42:15 »

...
Pitää kysyä mikä se toinen kotimainen on?  onko se balubas vai swahili?

Joillekin se on edelleen täyttä hebreaa.

 laugh

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3664
Date Registered: 27.03.08

Re: Ilmoitus.
« Reply #23 on: Yesterday at 16:54:19 »

Minulla on vanhempi pentium 4 tietokone Windows XP:llä vanhempia simuja varten. Sillä koneella en myöskään mene enään nettiin niin systeemi pysyy kunnossa. Vanhempiakin keskusyksikköjä on varastossa joissa on vielä vanhemmat käyttikset mutta ne eivät ole aktiivikäytössä kuten tuo win XP kone. Smiley

Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 493
Date Registered: 22.02.16

Re: Ilmoitus.
« Reply #24 on: Yesterday at 19:01:59 »

Joillekin se on edelleen täyttä hebreaa. laugh

Mikäs kieli tuo oikein on?  Wink
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1