Parhaat Hampurilaiset

<< < (25/87) > >>

jrantala:
Laitanpa updaten omalta osaltani.
Pikaruokaketjuista on ehdoton ykkönen In-n-Out http://www.in-n-out.com/. Menu on yksinkertainen: hampurilainen, juustohampurilainen tai tupla. Näiden lisäksi on nk. salainen menu, josta voi tilata esim. 4x4 tai 3x3 variaatiot.

Ravintolamaisista hampurilaispaikosta ykköstilan vie Fuddruckers www.fuddruckers.com. Siellä kun tilaa purilaisen 1 lb:n pihvillä (Swiss Melt) niin nälkä lähtee taatusti.

Tosin kumpikaan ei voita kunnon suomalaista parilalla paistettua grillihampurilaista "kaikilla mausteilla". Semmoinen pitää aina syödä kun Suomessa käy 

kartano:
Quote

Pikaruokaketjuista on ehdoton ykkönen In-n-Out http://www.in-n-out.com/.


Niin on. Ja niissä, missä itse kävin, burgeri tehtiin aina tilauksesta (yhdessä hujauksessa) eikä olleet mitään nahistuneita känttyjä. Myös ranskalaiset perunat oli parhaat, mitä olen pikaruokapaikoissa saanut.

-m

VARVASVÄLISILSA:
Kyllähä ne parhaat löytyy yleensä ottaen näiltä grilleiltä.
Mutta jos pikaruokaravintoloista puhutaan, niin polleastippa tulin tännekin vain vastailemaan, mutta ruvettuani asiaa mietiskelemään huomasin, että eipä oo tullu käytyä vastaavissa paikoissa reiluun kahteen vuoteen.
No, sanotaan ny vaikka Hesburger, McDonaldsissahan tarjoillaan sitä rotanlihaa.

Kiwipilot:
Wendy's ja Burger King.

Juhowee:
Mäkkärin tai hesen pienillä hampikoilla ei nälkä lähe. Kerran söin ScanBurgerissa tavallisen hampurilaisen, ja voin sanoa että siinä ola yhtäpaljon, ellei enemmänkin syömistä kuin kahden alussamainutun omissa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page