Parhaat Hampurilaiset

<< < (65/87) > >>

jamann51:

     Jos kolmostiellä ootte liikenteessä ja Kurikan kohilla,niin poikkea ihmeessä Scan Burker Puskajussi,aivan sisääntuloväylän kupeessa ! Suosittelen max-hampurilainen " Isoojussi" 

Andersson:
Vai BK Jätkäsaareen. Siellähän voi sitten käydä aina työn lomassa. Tosin BK on ihan perseestä ja Suomen sellainen varmaan ala-arvoinen.

Koo:
Quote

Helsingin seudulla kannattaa käydä kokeilemassa Gringos Locosin hampparit. Saa ainakin yhtähyviä hamppareita kun Chicosissa ja lisukkeet huomattavasti parempia ja monipuolisempia, hintatasokin kutakuinkin sama.


Gringos Locosin "El Diablo" on tullut syötyä pariin otteeseen. Parin "harmittoman" ensi puraisun jälkeen vähän jälkijunassa tulevat tuhdit poltteet kertovat seuraavana päivänä koittavasta chilin kostosta. Tähän asti testaamistani burgereista ylivoimaisesti eniten potkua pakkaava.

Kunkkulallakin on kuulemma "Angry Whopper" jossa tuhdimmin tulisuutta. Toivottavasti se saadaan myös nopeasti Kunkkulan täkäläisiin valikoimiiin. 

tom_joke:
Chili's mankkaalla tarjoaa aivan loistavat hampurilaiset!  Nettisivuista en mene sanomaan samaa! 

knude:
Jos joskus Wieniin eksytte niin suosittelen lämpimästi Cuadroa Schlossquadratissa Margareten Platzilla. Hampurilaisten maku ja hinta kohdallaan eikä ympäristökään, varsinkaan terassin osalta, ole ollenkaan hullumpi.

http://www.schlossquadr.at/index.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page