Parhaat Hampurilaiset

<< < (73/87) > >>

Hanmies:
Laitetaas vähä kuvia kun oon burgereita syödessäni napsinut.Paikka: Kampin Memphis. En muista burgereiden nimeä. Sämpylät oli kuivia kovia käppyröitä, en suosittele.Paikka: Kannelmäen Britannia. Hercules-burger. Jännä idea laittaa kaks purilaista ja jättää katto pois. Ihan hyviä, kannattaa kokeilla. Ehkä liikaa tota..punaista juttua tos päällä..mitä se onkaan sit.. Täyttää kyllä mahan tää ateria! Vähän hassusti ei löydy menusta hampurilaisten kohdalta vaan kohdasta Special tjspRavintola Sävel, Hakaniemi. Classic burger. Suosittelen. Maistuu hyvältä, tyylikäs asettelu lautaselle ja maksoi vaan 10,30€Kannelmäen grilliltä kerroshampurilainen, hyvää grillisafkaa ja ystävällinen palvelu.

jope95:
Quote

No tuli tänään kokeiltua lentokentänkin hampurilaisia, ja oli kyllä maremmat kuin maklussa

Makeala on muutenkin ihan yliarvostettua scheissee, paremmat ruuat saa Rodiksesta. Hampparit voi tehä itte 

odo:
Quote

On niitä isompia Suomessakin tarjolla jos kiinnostaa http://www.iltasanomat.fi/videot/ruoka-juoma/haasteena-helsingin-suurin-hampurilainen/vid-1288371296035.html

Indeed. Tuommoinen löytyy aiemmin mainitsemastani paikasta - ainakin silloin kun on thö ultimate food challenge päällä. Tosin on siinä Quattroteurastajassakin aika eeppistä lihansyönninulottuvuutta.

tuupaj:
Tuli nälkä..

DJZick666:
Hesen kanahampurilainen on herkkua!  ...sitten taas heidän ranskalaiset ei ole yhtä hyviä kuin McDonaldsin 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page