Parhaat Hampurilaiset

<< < (9/87) > >>

Henkka:
Quote

Kyllä kunnon grilliltä ostettu purilainen voittaa minkä tahansa pikamoskaketjun tököttimet, niin maussa kuin myös KOOSSA...


Näin on!  
Mökkimatkalla Hartolaan tavaksi ja matkan kohokohdiksi on muodostunut tapa käydä nauttimassa evästä Heinolassa, eräällä grillillä. Nyt en vaan muista sen nimeä, jotta voisin suositella. On siinä mäen päällä, Shelliä vastapäätä, kun ajetaan "vanhaa tietä" kaupungin läpi.
Edit: nyt on nimi muistissa. Eli Plaaninmäen grilli!

Näistä ketjuista Carrols oli aika ehdoton. Nyttemmin on tyytyminen Mäkkärin pikaruokiin. Heseä yritin omia, kun se tuohon Carrolssin tilalle tuli, mutta ainakin täälläpäin he hukuttavat hampurilaiset kastikkeisiin. Sitä on sitten niin mukava syödä vaikkapa autossa, kun kastiketta saa pyyhkiä koko ajan sormista, suupielestä ja varoa ettei sitä ole kohta vaatteilla ja verhoilussa. Nautinto menee vain pilalle moista vahdatessa.

jaba:
Tiedä sitten, oliko tämä ketju vaiko yksityisyritys, mutta joka tapauksessa Miamin Bayside-ostoskeskuksen Flamer's-hamppariravintolan hampurilaisissa oli Sitä Jotain. Murkinat tehtiin avotulella ja väliin sai valita mieleisensä täytteet Subwayn tapaan.

Massaketjuista McD vetää pidemmän korren.

mkallas:
Luulajasta palaillessa huomasin, että Jyväskylän Mc:ssä oli vessan käytävällä kilpailevan ketjun mainos  Eihän Suomessa Johnny Rocket'seja ole, mutta silti...  Voipi olla, että Ronald ei kuitenkaan ainakaan riemusta kiljuisi.

Johnny Rocket'sin kikkare oli muistaakseni kuitenkin ihan hyvä ja paikkana taisi olla Huntington Beach vuonna '92.  

MikkO

Juse:
EFHK:n 7-Hallilla Amican ravintolassa!

hepis:
"Turkuburgeria" ei tueta. Ketjuruokaloista valinta on Helsinki-Vantaan Carrols, kun Snackyakaan ei enää ole ja äärimmäisessä hädässä McDonaldskin kelpaa, mutta perinteinen nakkikioskigrilli on edelleen ylivoimaisesti paras.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page