Oulun simuvkl & kyydit.

(1/5) > >>

odo:
Elikkäs, olen luvannut kyllä kuskailla porukkaa lentokentältä ja juna-asemalta sinne tapahtumapaikalle. Olisikin ihan kiva jos junalla ja lentokoneella tulevat voisivat täällä ilmoitella millä junalla/koneella tulevat niin voisi vähän katsoa että miten ne kyydit järjestää. Sinänsä tällä ei vielä ole kiire kun tapahtumaankin on aikaa vielä 5 viikkoa mutta etukäteen pitäisi kuitenkin tietää. Mielellään ei mitään edellisenä päivän "Tuun aikana x. Tuu hakemaan". Jos vaikka sillä viikolla kun simuvkl on, keskiviikkona tietäisitte niin olisi ihan kiva.

Ja sitten tässä on myöskin tekijänä se että ainakaan meidän autoon ei mahdu mitään hirveitä määriä tavaraa. Sanoisin että 3 ihmistä minun lisäksi ja koneet jos ei ole näyttöjä. Tämä etukäteen ilmoittaminen on myös sen takia ihan hyvä juttu koska esim. lentokentältä tapahtumapaikalle on noin 25km matkaa joten olisi kivaa saada mahdollisimman vähillä reissuille porukka roudattua tapahtumapaikalle, pelkästään jo ajan ja bensakulujen takia.

Ja sikälimikäli muisti ei petä niin Kähmykin on meinannut että voi kuskailla porukkaa, mutta siitä en tietenkään voi Kähmyn puolesta sanoa mitään.

Supra:
Minä voin hakea ja viedä, kunhan tiedän hieman etukäteen että mihin ja milloin...käytössä on saabbi 95 wagoni, joten sinne taakse sopii hieman isompaakin.

-Kähmy

kuusmi3:
Jeps jeps, mä oon tulossa AY355:llä perjantaina. Eli olisin siellä kentällä perillä klo. 19.50. Paluu on sitten AY358:lla eli takaisin lähdetään sunnuntaina klo. 18.30. Lundqvistin Alex olisi mitä ilmeisimmin tulossa samalla koneyhdistelmällä. Jos jompi kumpi voisi ainakin tuona ajankohtana käydä kentällä pyörähtämässä, niin olisin kovasti paljon ilonen.

best_boy_1:
Menolento
28NOV2003
Lennonnumero FFW203
Lähtee HELSINKI 15:00
Saapuu OULU 16:00

Paluulento
30NOV2003
Lennonnumero FFW8
Lähtee OULU 19:15
Saapuu HELSINKI 20:15

Tossa olis mun varaaman lennon tiedot. Ainakin oli parin tyypin kanssa puhetta et tulis samalla lennolla, mutta en tiedä sitten lopputulosta vielä. Jos vaan kyydin sais niin olisin erittäin kiitollinen. Niin ja sittenhän voi myös tehä kait sillein et jos yks tulee vain yhellä koneella ja pari vähän ajan päästä toisella niin ainakin mulle sopii parin tunnin spottailu kentällä .

jvarje:
Quote

Lähtee HELSINKI 15:00
Saapuu OULU 16:00


Minä olen tulossa samaan aikaan kilpailevan lentoyhtiön koneella, joten ainakin kaksi on tulossa kyytiin (tod.näk. myös Tuisku). Finski on muuten tuossa halvempi, 115 e vs. 125 e.

Navigation

Up one level

Next page