FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
04.07.20, 06:07

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Legacy2000 gauge kaataa fs9:n  (Read 5394 times)
andretti
Former member
Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« on: 01.11.03, 17:12 »

moi          
olen jo asentanut kertaalleen tän ongelman takia koko FS9:n uudelleen kunnes keksin ratkaisun. Nimittäin nopeusmittarin .gau filee (Legacy1ASI.gau) kaataa simun jo valikkovaiheessa tai sitten jos käy mäihä pääsee ilmaan asti. Haravoin sen poistamalla yksi toisensa perään koska rupes jo pikkuhiljaa risoo Angry
kun ei päässyt edes muilla koneilla juurikaan lenteleen. Nyt on kuitenkin sellainen ropleema että mulla ei koneessa ole nopeusmittaria. Onko kellään siis ratkaisua?
Muutoin tuohan on loistavannäköinen pienkone, nopea ja ketterä ja siinä on hieno yövalaistus mittaristossa. suosittelen.
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« Reply #1 on: 01.11.03, 18:17 »

Imuroi vaikka flightsim.comista tai http://www.cfgedit.com/ :sta CFGedit, ja pistä itse siihen paikalleen uusi nopeusmittari vaikkapa Mooneystä tai Baronista. On todella helppoa...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Jari Varje
Offline Offline

Posts: 2599
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« Reply #2 on: 01.11.03, 20:04 »

Onhan sinulla varmasti uusin versio tuosta Legacystä, ja 2k4:lle? Minulla se toimi ihan mukisematta nimittäin. Näppärän näköinen peli on kyllä. Smiley

mazze
Former member
Re:Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« Reply #3 on: 01.11.03, 21:42 »

Mistähän mahtaa löytyö tuo legacy-mittari? Etsin flightsimistä ja avsimista
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« Reply #4 on: 01.11.03, 21:46 »

Mistähän mahtaa löytyö tuo legacy-mittari? Etsin flightsimistä ja avsimista

Siis se on mukana siinä Lancair Legacy2000 koneessa Wink
« Last Edit: 01.11.03, 21:46 by Mikko Maliniemi »

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
andretti
Former member
Re:Legacy2000 gauge kaataa fs9:n
« Reply #5 on: 02.11.03, 00:20 »

Onhan sinulla varmasti uusin versio tuosta Legacystä, ja 2k4:lle? Minulla se toimi ihan mukisematta nimittäin. Näppärän näköinen peli on kyllä. Smiley

on uusin ja ihme kyllä se toimii ennen kuin kerkesin uudelleenasentamaan FS9:n. tai siis toimi ja toimi mut silloin kun sain sen pelittää.
Pitäis kai sit alkaa asentelee sitä mittaria jostain muusta koneesta, huh - mekaaninen homma hoitunee mut se kytkentä Roll Eyes
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1