FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.07.19, 15:52

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Ohjelmat ja laitteet (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Lue ensin: Ohje - Ohjelmat ja laitteet
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Lue ensin: Ohje - Ohjelmat ja laitteet  (Read 110567 times)
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15350
Date Registered: 03.07.01

Lue ensin: Ohje - Ohjelmat ja laitteet
« on: 31.10.03, 11:33 »

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.


Yleistä

Keskustelua tietokonelaitteisiin, -peleihin, -ohjelmistoihin ja muuhun kodin elektroniikkaan liittyvistä aiheista ja ongelmista.

Huom - Valokuvaukseen ja kameroihin liittyvälle keskustelulle on oma alueensa "Konespottaus ja Valokuvaus". Lentosimulaattoreihin liittyvät keskustelualueet löydät myös erikseen www.fsnordic.net -sivustolta.Tälle alueelle voit lähettää viestejä kaikista tietokoneisiin liittyvistä aiheista ja -peleistä, mukaan lukien myös muista kodinelektroniikan laitteista. Tälle alueelle kuuluvat myös kaikki tietokoneohjelmistoihin ja -käyttöjärjestelmiin yms. liittyvät viestit.  Simulaattoriaiheiset kysymykset kuuluvat Lentosimulaattorit-alueelle (kts. www.fsnordic.net), ja muut kysymykset Vapaaseen keskusteluun.

Vinkkejä tietokoneen kasaamiseksi kannattaa kysellä tässä ketjussa.

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.


Viestien otsikointi

Muista otsikoida uusi aloittamasi viestiketju asianmukaisesti. Hyvän otsikon tulee kuvastaa itse aiheen sisältöä, ja sen perusteella muut käyttäjät päättävät josko he avaavat koko viestin. Älä myöskään "huuda" otsikoissa, eli älä kirjoita kokonaan isoilla kirjaimilla.

Hyviä otsikoita:
  • "Windows XP:n palomuurin päivitys"
  • "Ongelma Canon XYA70:n ajureissa"
Huonoja otsikoita:
  • "Apua!!!"
  • "UUSI TIETOKONE"


Viestien sisältö

  • Ennen kuin kirjoitat viestin, mieti hetki sen sisältöä. Älä kirjoita viestiä, jos et keksi siihen mitään sisältöä.

  • Varmista ennen kirjoittamista, että lähetät viestin oikealle alueelle.

  • Muista kirjoittaa selkeästi - pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet! Selkeästi kirjoitettua tekstiä on muidenkin helppo lukea.

  • Jos lainaat edellisen kirjoittajan tekstiä, käytä foorumin "lainaa" / "quote" toimintoa. Älä kuitenkaan tee ylipitkiä lainauksia, ja poista kaikki kuvat lainauksesta etteivät ne toistu useaan kertaan samassa viestiketjussa.Lisäohjeita voit kysyä keskustelualueemme valvojilta foorumin yksityisviestillä.
« Last Edit: 18.04.09, 11:56 by Mikko J Köykkä »


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15350
Date Registered: 03.07.01

Re: Lue ensin: Ohje - Ohjelmat ja laitteet
« Reply #1 on: 09.01.07, 16:53 »

Foorumin aihepiiriä on hieman tarkennettu käsittämään myös yleisen kodinelektroniikan, mm. televisiot, ja muut vastaavat laitteet.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1