FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.19, 11:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  ActiveSky ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: ActiveSky ongelma  (Read 1290 times)
kaitsu
Former member
ActiveSky ongelma
« on: 04.11.03, 19:55 »

tuo activesky ei tuppaa ottaa yhteyttä mihinkään.
eikö tuon v.1.5 pitänyt olla ilmainen ja toimia kuin buickki?
entäs asennus? täytyykö FSUIPC:een laittaa jotain omia koodeja? en omista maksullista versioo.

-kaitsu

no toi kuva kertokoon fiksummille mitä pitää tehdä.

Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:ActiveSky ongelma
« Reply #1 on: 04.11.03, 20:37 »

Tuo ilmainen versio ei noita ylätuulia huomioi USAn ulkopuolella eli ruksaa vain se Winds aloft simulation. Wink
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15351
Date Registered: 03.07.01

Re:ActiveSky ongelma
« Reply #2 on: 04.11.03, 21:01 »

Onhan palomuuri OK eli päästää tuon läpi?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #3 on: 04.11.03, 21:01 »

Ei kai vain ollut sittenkin niin, että tuon netistä saatavan säädatan formaatti on muuttunut eikä tuota ilmaista versiota ole päivitetty sen mukaiseksi, joten koko ohjelma on nykyään hyödytön?

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15351
Date Registered: 03.07.01

Re:ActiveSky ongelma
« Reply #4 on: 04.11.03, 21:03 »

Ei kai vain ollut sittenkin niin, että tuon netistä saatavan säädatan formaatti on muuttunut eikä tuota ilmaista versiota ole päivitetty sen mukaiseksi, joten koko ohjelma on nykyään hyödytön?

Niinpä muuten onkin.. Tuo METAR-näyttökin sisältää tuota HTML-koodia josta sen huomaa. (.."urier size=5> ....")


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Juha Koskiahde
Offline Offline

Posts: 726
Date Registered: 01.05.03

Re:ActiveSky ongelma
« Reply #5 on: 05.11.03, 11:35 »

Kyllä tuo on ainakin minulla toiminu nykyäänkin FS2k2:ssa vaikka tuo uriersize jutu tuleekin ruutuun.

EDIT: Siis simuna FS2k2 eikä 2k4
« Last Edit: 05.11.03, 14:28 by Juha Koskiahde »
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:ActiveSky ongelma
« Reply #6 on: 05.11.03, 14:17 »

Ei tuo winds aloft ole toiminut ikinä, eikä sen ilmeisesti kuulukaan toimia. Ja minä käytän sitä aina kun lennän FS2002:lla eli kyllä se toimii ihan hyvin vaikka siinä se html- koodinpätkä näkyykin.
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #7 on: 05.11.03, 15:27 »

Kyllä tuo on ainakin minulla toiminu nykyäänkin FS2k2:ssa vaikka tuo uriersize jutu tuleekin ruutuun.
Kyllähän tuo ohjelma käynnistyy ja pyörii, mutta miten lienee säätietojen oikeellisuuden laita? Tuossa statusruudussakin näkyy tuulen suunta ja nopeus olevan ihan huuhaata.

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

kaitsu
Former member
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #8 on: 05.11.03, 15:28 »

Onhan palomuuri OK eli päästää tuon läpi?

juu päästää läpi. se kyllä herjaa tuosta FSUIPC:sta ja sen rekisteröinistä, mutta eihän sitä tarvi rekisteröidä? vai?

eli lisaa apua tarvitaan  Cry

-kaitsu

no tässä se herja
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #9 on: 05.11.03, 15:37 »

se kyllä herjaa tuosta FSUIPC:sta ja sen rekisteröinistä, mutta eihän sitä tarvi rekisteröidä? vai?
FSUIPC:tä ei tarvitse välttämättä rekisteröidä, mutta tällöin ActiveSkylla pitäisi olla avain päästäkseen sen kautta yhteyteen FS:n kanssa. Ja tätä avainta ei taida tuolle ilmaiselle ActiveSkylle olla.

Ja edelleen: ilmainen AS ei enää aseta kaikkia säätietoja oikein, kun alkuperäisen datan muoto on muuttunut.
« Last Edit: 05.11.03, 15:38 by Juha Hepokangas »

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

kaitsu
Former member
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #10 on: 05.11.03, 15:51 »

eli onko johtopäätos sellainen, että kaikki toimii kuten pitääkin. mitä nyt muutamista virheilmoituksista ja erroreista? ilmettelen mä.


-kaitsu
kaitsu
Former member
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #11 on: 05.11.03, 16:04 »

eli onko johtopäätos sellainen, että kaikki toimii kuten pitääkin. mitä nyt muutamista virheilmoituksista ja erroreista? ilmettelen mä.


-kaitsu


ai niin se vielä, itseäni lainaten.

eilen kun kaikki hehkutteli "loistavasta" lentosäästä niin päätin kokeilla itsekin activesky:n kanssa.
painelin eftu:uun ja kaikki pilvet pois simusta ja activesky päälle. ja mitä sitten. aurinko helottaa täydeltä terältä taivaalta ja sumusta ei häivääkään. eli ei se taida kovin varmasti toimiakkaan. luulen mä.

-kaitsu
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #12 on: 05.11.03, 16:09 »

Tuo ilmainen ActiveSky ei saa yhteyttä FS:iin rekisteröimättömän FSUIPC:n kautta. Rekisteröidyn FSUIPC:n kanssa yhteys syntyy, mutta ActiveSky ei NOAA:n datan muuttumisen vuoksi enää lataa säätietoja oikein. Vanhemman FSUIPC:n kautta AS saa yhteyden, mutta vain FS98/FS2000/FS2002:een, ei FS2004:ään, eikä se eilti edelleenkään lataa säätietoja oikein.

Eli yksinkertaisesti: tuo ilmainen ActiveSky ei enää toimi oikein. Ei minkään FS- tai FSUIPC-version kanssa. Piste.

Ihmettelen miksi sitä HifiSimin sivustolla edelleen tarjotaan ladattavaksi, vaikka se on ollut hyödytön siitä lähtien, kun säädatan formaattia muutettiin. Laitoin support-foorumille kysymyksen aiheesta, mutta taisi jäädä tekijöiltä huomaamatta/huomioimatta.

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

kaitsu
Former member
Re:ActiveSky ongelma
« Reply #13 on: 05.11.03, 16:48 »

okei. siis turha kapistus. unistall kutsuu.

-kaitsu
anttolehto
Former member
Re: ActiveSky ongelma
« Reply #14 on: 03.09.06, 10:35 »

Minulla on hieman erilainen vastaava:

Minulla on ActiveSky 6 ja kun yritän käynnistää sen, ei ohjelma suostu yhdistymään millään siihen "HifiNettiin".

Tietääkö jokin muu syytä tai vastaavaa?

-Antto  thmbup
Superfinnair
Former member
Re: ActiveSky ongelma
« Reply #15 on: 03.09.06, 10:41 »

Tänä aamuna on ollut ilmeisesti jotain päivitys tms. työtä, jonka johdosta yhteydet eivät pelaa vieläkään, vaikka pitäisi. Eiköhän taas toimi aikanaan.
anttolehto
Former member
Re: ActiveSky ongelma
« Reply #16 on: 03.09.06, 11:09 »

Tänä aamuna on ollut ilmeisesti jotain päivitys tms. työtä, jonka johdosta yhteydet eivät pelaa vieläkään, vaikka pitäisi. Eiköhän taas toimi aikanaan.

Tämä selvää...  thmbup
Mikko J Virtanen
Former member
Re: ActiveSky ongelma
« Reply #17 on: 03.09.06, 11:55 »

Tänä aamuna on ollut ilmeisesti jotain päivitys tms. työtä, jonka johdosta yhteydet eivät pelaa vieläkään, vaikka pitäisi. Eiköhän taas toimi aikanaan.
Romuttui suunitelmat lentää Joensuuhun kun ei saanut reaaliaikaisia säätietoja  Grin
Ja nyt kun pääsin vihdoin lentämään niin puolessa välissä simu kaatuu vaan, ei mitään virheraporttia, suoraan työpöydälle.
anttolehto
Former member
Re: ActiveSky ongelma
« Reply #18 on: 03.09.06, 13:44 »

Nyt äsken lensin ESSA-EFHK legin Saab 2000:sella, ja homma ainakin nyt pelitti tykillä! Ööh... siis simu ja active sky meinaan!  Smiley

-Antto  thmbup
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1