FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.10.19, 21:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Keskustelusta
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Keskustelusta  (Read 3462 times)
arzzi
Former member
Keskustelusta
« on: 09.11.03, 21:18 »

Olen tässä muutaman kuukauden seuraillut tämän palstan keskustelua ja on aika kommenttien. En tiedä onko täällä vain muutama henkilö jotka on tosissaan kiinnostunut asiasta vai mikä on meininki. Useassa viestiketjussa luettujen viestien suhde vastattuihin on prosentuaalisesti kaoottisen pieni. Luettuja kertoja saatta olla yli 300, mutta vastausaktiivisuus saattaa olla alle 10 kappaletta. Moni kysyjä on heittänyt omat kysymyksensä ja ongelmansa palstalle, mutta kukaan ei viitsi niihin oikeesti vastata. Allekirjoittanut kysyi yli kuukausi sitten joystickeistä ja vastauksia tuli puolikymmentä kappaletta. Onko tosiaan niin, että palstalla käy alle kymmenen henkilöä säännöllisesti vai eikö harrastajat omista joystickejä. Muutenkin vastauksien ja viestien taso on sama kuin lukisi chat -keskustelua. Rakentavia kommentteja tarvitaan, jotta niistä olisi hyötyä myös aiheesta kokemattomalle. Tuskin tässä porukassa on aihetta kilpailuun siitä, että kuka on parempi "lentäjä" kuin toinen ettei vaan vahingossa kerrota sitä mitä itse tiedetään ja muut ei ehkä välttämättä tiedä. Virtual Finnairin henkilökuntaa tämä ei koske vaan heiltä palautetta tulee rehellisen avoimesti niinkuin pitääkin.

Saa nähdä onko tämänkin viestiketjun tulos seuraava:
Vastausta 7 kpl /  Tarkastelua 455 ..... toivottavasti ei!!!
MasterBaziz
Former member
Re:Keskustelusta
« Reply #1 on: 09.11.03, 21:33 »

Mielestäni FS Nordicin keskustelualue on kokonaisuudessaan eräs internetin parhaita. Ja vierailen sentään lähes tusinalla alueella päivittäin. Virtual Finnairin alue tosin on hiljaisempi, mutta jos joystick-kyselyt osoittaa Lentosimulaattorit-palstalle, vastauksia alkaa varmasti satelemaan. Kyllä täältä avun saa, etenkin jos kysyy ruuhkaiselta alueelta, ja lukee ensin pari sivua taaksepäin, ettei joku ole kysynyt samaa hetkeä aiemmin. Ei kukaan viitsi montaa kertaa vastata samaan kysymykseen.

Katseluiden suuri määrä johtunee siitä, että vain rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata. Tälläkin hetkellä vieraita on yhtä paljon, kuin rekisteröityneitä.

Ja muistutan vielä, että täällä kenenkään velvollisuus ei ole vastata. Hyvin esitetyt kysymykset saavat paremmat vastaukset, koska tarkkaan kysymykseen riittää lyhyempi vastaus, joka on kokeneen helpompi valita. Jos laittaa aiheeksi "KYSSÄRI!!!!" ja viestiksi "miten voi asentaa lisä osa lento koneita simulaattoriin?HuhHuhHuh?", niin ei ihminen automaattisesti katsoo, että nyt halutaan vastausta vain puoliksi, kun ei viitsitä edes kunnon kysymystä kirjoittaa, saati lukea ohjeita, jotka todennäköisesti löytyvät helposti. Itse ainakin edellämainitun esimerkin mukaiset kysymykset ohitan heti, tai korkeintaan pyydän tarkennusta.

Kunnon kysymykseen vastaan mielelläni, ja rakentavia kommentteja esitän, jos ne ovat tietojeni puitteissa.
Modiale
Former member
Re:Keskustelusta
« Reply #2 on: 09.11.03, 22:54 »

Moi,

VF:n keskustelupalstalla tulisi käsitellä puhtaasti VF:n toimintaan liittyviä asioita sekä läheltä sivuavia...you get the point.    

No niin, palaute on aina tervetullutta vaikka ei tällä kertaa henkilökuntaa koskenutkaan Smiley Olen myös itse VF pilotti, joten saanen vastata Grin VF:n henkilökunta pyrkii aina auttamaan, mikäli asia millään tavalla koskee kyseisen "yhtiön" toimintaa, kuten Arto ehtikin jo ilmaista. Kysymys liittyen ilotikkuun oli sinällään hieman väärässä paikassa, koska tiedä nyt sitten kuinka moni VF:n piloteista omistaa kyseisen tikun. Kuten Joonas mainitsi, olisi varmasti löytänyt paremmin vastauksia FSNordicin keskustelupuolelta.

On totta, että VF:n keskustelupalsta on selkeästi hiljaisempi verrattuna moneen muuhun FSNordicin ylläpitämään palstaan, mutta verrattain hyvin liikkennettä mielestäni suhteessa käyttäjämäärään i.e. VF:n pilotit + ne "harvat" onnelliset ulkopuoliset Wink No joo, kyllä niitä voisi olla enemmänkin, varsinkin VF:n piloteista ei kovinkaan moni näytä olevan kovinkaan vastaushaluinen, ja tiedä sitten kuinka moni edes säännöllisesti seuraa tätä keskustelupalstaa. Itse asiassa kaikki tarvittava tieto liittyen toimintaamme pitäisi löytyä VF:n sivuilta. JOS ei löydy, pommittakaa tätä palstaa tai osastonjohtajia / kouluttajia.  
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15351
Date Registered: 03.07.01

Re:Keskustelusta
« Reply #3 on: 10.11.03, 07:13 »

Tarkoitat varmaan VF:n vain foorumia?  FS Nordicin keskustelualue on laajin ilmailu-/simukeskustelualue mitä pohjoismaista löytyy.

Moderaattorina olen käytännössä tehnyt niin että kaikki VF-aiheiset kysymykset jätetään tänne mutta kaikki muut yleiset kysymykset (muut lisäosat, tietokoneet jne) ohjaan automaattisesti vastaavalle alueelle FSN:n yleisten foorumien puolella.

(ja lisätäänpä vielä että viestiketjun lukeneiden määrä lisääntyy aina kun joku vain avaa ko.threadin. Esim. minulta kun luin ja vastasin tähän ja nyt editoin omaa viestiäni,on tullut yhteensä 3 lukukertaa)
« Last Edit: 10.11.03, 07:14 by Sami Puro »


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
arzzi
Former member
Re:Keskustelusta
« Reply #4 on: 10.11.03, 09:22 »

Joo tarkoitan vain VF:n foorumia. Ei tässä ainakaan ole tarkoitus syyttää ketään niinkuin varmaan kaikki ovat sen ymmärtäneet. Tarkoituksena on vain "herätellä" porukkaa, että otetaan hommat tosissaan vaikkakin tämä toimii pelkästään harrastuspohjalta. Kenenkään yksittäisiä työpanoksia ei ole tässä tarkoitus analysoida eikä se ole minun tehtävä. Ainoa asia mikä näkyy ulospäin on tämä foorumi ja tämän kautta toki haluamme antaa tuleville VF:n jäsenille/lentäjille myönteistä kuvaa.  Eli otamme kaikki tulevat jäsenet ja asiasta kiinnostuneet hyvin vastaan tällä foorumilla. Tämä tarkoittaa aktiivista osallisumista silloin kun tulee sellainen kysymys johon ehkä osaisit vastata ja näin auttaa muita henkilöitä asian tiimoilta. Tarkoitus ei ole pitää mitään kriisipalaveria vaan ainostaan siis herätellä porukkaa ettei vaan aleta lipsumaan tässä hommassa.... ei tämä kuitenkaan niin vakavaa ole. 95% keskittymien tuottaa 50% suorituksen!!! Muistakaapa tämä!
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1