Marraskuun ATIS-numero julkaistu!!!

(1/3) > >>

jvikman:
Tervehdys jäsenistö,

ATIS-lehden vastuuhenkilönä minulla on ilo ilmoittaa, että uuden toimeliaan taittajamme Olli Vainion ahkeroinnin tuloksena uusi ATIS-numero on vihdoin saatu uunista ulos.

Lehti sisältää tavan mukaan erittäin mielenkiintoisia artikkeleita, joista mainittakoon mm. Tero Partasen (IRL)simuvierailuraportti Finnairin 757-simusta sekä Mikael Kuuselan Vaaran lento -jatkonovellin ensimmäinen osa.

Vielä toistaiseksi pelkästään pdf-muodossa julkaistava lehti on jäsenten luettavissa tuttuun tapaan SVIL:n kotisivuilla --> http://www.svil.net .

Haluan kiittää toimituksen puolesta kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä ja toivottaa mieluisia lukuhetkiä ATIS-lehden parissa!

Simuterveisin,

Jaakko Vikman
Päätoimittaja - ATIS
Puheenjohtaja - SVIL ry.

best_boy_1:
Öö mä en ainakaan löytäny tota uutta sieltä. Eli siellä on uusin se viime toukokuun mut ei sen jälkeen mitään .

odo:
Itse haluan kommentoida asiaa vain sen verran että tuo lehden valitettavan suuri tiedostonkoko johtuu siitä että kuvat ovat Isoja, tästä on se hyöty että jos lehdestä tehdään painatettu versio niin tarvii vain antaa painoon se ja sillä selvä. Jos tuo on jollekkin varsinainen este niin voidaan harkita "light" version tekemistä.
Sitten itse lehdestä, tämä ATIS:in numero on varsin kiireisen aikataulun alla tehty ja myöskin ensimmäinen minun taittama ATIS niin sen voin sanoa että monet asiat muuttuvat vielä, tarkoitus olisi tässä seuraavan muutaman lehden aikana hakea sopiva "muotti" ATIS:lle.
Myöskin voisin tässä sanoa että jos jollain on kiinnostusta antaa ottamiaan lentokonekuvia ATIS:in käyttöön täytekuviksi yms. niin voi ottaa minuun yhteyttä.
Ja lehden ulkoasusta saa toki antaa palautetta(mielellään rakentavaa sellaista) ja siitä koitetaan ottaa opiksi että saataisiin vielä parempi lehti.
Mukavia lukuhetkiä!

Olli Vainio, Toimitussihteeri - ATIS

odo:
Quote

Öö mä en ainakaan löytäny tota uutta sieltä. Eli siellä on uusin se viime toukokuun mut ei sen jälkeen mitään .

Hetki sitten ei viellä ollut siellä mutta nyt on.

best_boy_1:
Quote

Hetki sitten ei viellä ollut siellä mutta nyt on.


Joo nyt löyty ja kiitoksia siitä. Varmasti mielenkiintoista luettavaa

Navigation

Up one level

Next page