Jälkitunnelmia...

(1/4) > >>

odo:
Nyt on simuvkl ohi sitten
Itse tässä juuri selvisin kotia ja kohta alkaa tietokoneiden säätö takaisin paikalleen. Meni ihan kivasti putkeen koko tapahtuma ja mitään suurempia ongelmia ei yleisesti ollut, tosin allekirjoittaneen Windows hajosi käsiin puolivälissä ja se hieman otti päähän.
Toivottavasti voidaan ottaa uusiksi piakoin!


btw. "SVIL-logistics"-ajoja kertyi allekirjoittaneelle 642.3km viikonlopun aikana

VMa:
Aijjaijjai, oli ihan sairaan siisti viikonloppu. Järjestelyt pelasi aivan kuten pitää, asiallista talkoohenkeä ja panostusta löytyi - tilat olivat ihan ykköset ja oheisohjelma (EFOU TWR ja SEPE) äärimmäisen mielenkiintoista.

Kiitos vaan oululaiselle simuporukalle, siellä osataan ja pidetään vankasti yhtä ja jaetaan se inisemättä muiden kanssa! Siitä kelpaa ottaa mallia koko Suomen FS-piiriin! Omia kokemuksia ja vinkkejä jaettiin kaikille, käytettiin livemiittimahdollisuutta kaikin puolin hyväksi. On se vaan ihan eri homma hengata porukalla jossain paikassa ihan livenä kuin vinkua bittien yli foorumeilla tai ircissä! Rento meininki ja etelän miehillä meni ajantaju kyllä ihan kokonaan (jokaisella kylläkin omalla tyylillään).

Oulua ei unohdeta jatkossakaan...

Ville

jmi:
"Viimeinkin" on häslinkin ohitse ja pääsee rauhoittumaan kotioloihin.

Kiitokset kuuluvat pitkälti Kähmylle, joka jaksoi järjestää tilat ja tapahtumat sekä vahti väsymättömällä silmällä koko viikonlopun läpi.

Myöskin Tero ja varsinkin Olli ansaitsevat kiitokset kyydityksien järjestämisestä.

Mutta ennenkaikkea kiitokset kuuluvat kaikille niille, jotka vaivautuivat paikanpäälle ja tekivät kokoviikonlopun loistavan fiiliksen mahdolliseksi.

Kiitos.

- J

teropa:
Moi,

Kähmylle suurin kiitos! Hommasi tilat, jotka pelasi tosi hyvin, ja muutenkin.

Olli kuskasi kiitettävästi, itse en läheskään niin paljoa. Ja mitä sanoin pojillekin autossa eilen, niin pakkohan se on kuskata. Tylyä olis, jos se ei onnistuis, kun kuitenkin meillä autot on .

Sitten kiitos Kaikille sälleille, jotka vaivautui vääntäytymään. Toivon, että hiukan kireä pe alkuillan tunnelma Säätöjen (Tm) kanssa ei jäänyt kellekään pitkäksi aikaa mieleen, vaan jäi tapahtumasta hyvä fiilis. Itelle jäi tosi kiva fiiilis, ja oli mahtava nähdä livenä kaikki ne naamat ja nickit, joiden kanssa tulee irkissä lähes päivittäin jotain säädettyä. Jokaisen kanssa en edes uskaltautunut puhumaan, mutta suurin osa tuli tutuksi.

Tervetuloa vaan toistekin tänne, ja minä lupaan yrittää hommata sitten seuraavan menomestan.

REX TAYLOR LIVES 4EVA

Tero


jmi:
Quote

REX TAYLOR LIVES 4EVA


Lyönkö?

- J

Navigation

Up one level

Next page