FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.12.19, 11:28

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  FSNSquad (Moderator: Jari Varje)
| | |-+  FB no-cd?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FB no-cd?  (Read 1665 times)
Tomi Tiiri
Offline Offline

Posts: 250
Date Registered: 31.10.01

FB no-cd?
« on: 15.01.04, 16:26 »

Mistäs tuohon löytyisi no-cd patchi? Asensin päivityksen takia koko roskan uudestaan ja myös sturmovik stabin mutta tuntuu vaativan vielä jotain muutosta ettei CD:tä tarvitsisi käyttää.
Finski
Former member
Re:FB no-cd?
« Reply #1 on: 15.01.04, 16:34 »

Eikö Gamecopyworldista löydy?

Käytä alkuperäistä, niin ei tule ongelmia Smiley
Tomi Tiiri
Offline Offline

Posts: 250
Date Registered: 31.10.01

Re:FB no-cd?
« Reply #2 on: 15.01.04, 16:37 »

Käytän alkuperäistä ja tuli ongelmia
OPe
Former member
Re:FB no-cd?
« Reply #3 on: 15.01.04, 16:59 »

Olet varmaan asentanut polttavalla cd-asemalla, jolloin joskus rts.dll korruptoituu.
Etsi levyiltä tuo tiedosto ja siiirrä se käsin fb:n asennuskansiioon, niin pitäis pelittää.
Tomi Tiiri
Offline Offline

Posts: 250
Date Registered: 31.10.01

Re:FB no-cd?
« Reply #4 on: 15.01.04, 17:20 »

No en teidä mikä mätti, mutta nyt kuitenkin pelittää uudella rts.dll tiedostolla.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1