FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 05:13

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?  (Read 734 times)
Staok
Former member
Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« on: 25.01.04, 20:51 »

Mulla on ilmennyt seuraavanlainen ongelma noissa paneeleissa:

PFD näyttöön jää lukemaan Marciano PFD tai vastaavaa ja E/WD näytöissä lukee Malfunction moneen kertaan, ennen tätä ei ole tapahtunut. Paneelin olen asentanut pariin kertaan uusiksi, mutta ei auttanut ongelmaan.
ILmoKKA
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #1 on: 26.01.04, 08:21 »


PFD näyttöön jää lukemaan Marciano PFD tai vastaavaa ja E/WD näytöissä lukee Malfunction moneen kertaan, ennen tätä ei ole tapahtunut. Paneelin olen asentanut pariin kertaan uusiksi, mutta ei auttanut ongelmaan.

Mullakin tuli samanlainen ongelma jonkun aikaa paneelia (A320) käytettyäni. Ongelma ratkesi, kun kopion paketin mukana tulleen alkuperäisen fssound.dll:n uudestaan modules-kansioon. Kyseinen tiedosto oli korvautunut jollain eri versiolla ja tämä versio ei toiminut paneelin kanssa. Eli kokeileppas ensin tuota. Niin ja kun fs valittaa käynnistettäessä tästä moduulista, vastaa kyllä.

Ilkka
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #2 on: 26.01.04, 08:27 »

Marcianon kotisivulla on korjaus päivityksiä 320 ja 330 paneleille.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Staok
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #3 on: 26.01.04, 13:26 »

Eipä auttanut, 330 toimii jotenkuten ja 320 on edelleen epäkunnossa
Staok
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #4 on: 26.01.04, 16:06 »

Hiljasta... Cheesy
Rikuuho
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #5 on: 26.01.04, 16:07 »

Odottaakaapa vaan meidän A320 panua Cheesy...(kauan saatte odottaakkin, mutta kyllä se valmiiksi tulee Cheesy)
Staok
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #6 on: 26.01.04, 16:27 »

juu juu odotellaan, mutta tässä odotellessa tarttis apua Cheesy

EDIT: Niin joo, mulla toi FSSOUND.dll ei valita mitään alussa(ei ole edes oldmodules systeemsissä)
« Last Edit: 26.01.04, 16:28 by Santtu Salomaa »
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13576
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #7 on: 26.01.04, 17:11 »

Ite päivitin tuon panelin äsken ja toimii moitteettomasti (minullakin paneli vähän oikkuili, muttei enää). Imuroin ensin Ericin sivulla olevan patchin sekä asensin FS9:n cd:ltä (2. cd) löytyvän gps_export.dll:n ja korvasin Ericin panelin mukana tulleen.  Tuo gps_export,dll tulee olla nimen omaan alkuperäinen, muuten ei toimi! Kokeilepa (jos et ole jo kokeillut), että toimiiko...


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Staok
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #8 on: 26.01.04, 17:26 »

Mullahan on siis FS2002
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13576
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #9 on: 26.01.04, 17:43 »

Mullahan on siis FS2002

Ach! No schitten ei voi auttaa...


My photos @ Airliners.net                           My photos @ Jetphotos.net
                                       www.flyfinland.fi
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #10 on: 26.01.04, 17:46 »

Haeppa AirbusGaugeConfig.cfg tiedosto Marcianon kotisivulta, minulla ainakin se korjasi ongelman.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Staok
Former member
Re:Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #11 on: 26.01.04, 18:28 »

Nyt toimii, riitti sittenkin, että imutin pätsin tuolta marcun sivuilta
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #12 on: 23.11.06, 15:44 »

Haeppa AirbusGaugeConfig.cfg tiedosto Marcianon kotisivulta, minulla ainakin se korjasi ongelman.

Onko tuo Airbus Gauge Config vielä saatavilla jostain, kun ei meinaa löytyä mistään ja Marcianon kotisivujen linkkikään ei toimi Cry? Panelini olisi tuota vaille valmis Undecided.

Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Eric Marcianon A320 ja A330 paneeleista?
« Reply #13 on: 24.11.06, 10:13 »

Hiljaisuudesta päätellen vaikuttaa siltä, ettei löydy, joten voisiko joku paneelin omaava, ystävällisesti lähettää Airbus Gauge Config.cfg nimisen tiedoston (pitäisi löytyä Gauges -kansiosta) vaikka mun MSN sähköpostiin mikä löytyy tuolta profiilista.

Olisi hienoa jos joku vaivautuisi Smiley!


EDIT: Ei tarvitsekaan! Kyseinen filu tulee Aerodesingin A318 paketissa mukana ja sain sen sieltä Wink. Hyvin toimii thmbup!
« Last Edit: 24.11.06, 16:01 by Kalle Heinonen »

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1