FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.11.18, 14:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSSC ja koordinaatti ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSSC ja koordinaatti ongelma  (Read 911 times)
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

FSSC ja koordinaatti ongelma
« on: 23.08.04, 21:53 »


Kokeilin miltä se sceneryn tekeminen tuntuu. Tuli pikku probleema. Miten default kentän koordinaatit saa väännettyä oikeiksi? Tein kentän FSSC:llä ja siirsin sen peliin nyt kun luon uuden pelin niin kone menee sinne vanhaan default paikkaan. Miten sen sais tehtyä silleen että se alkaa sieltä uudesta kentän paikasta?
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #1 on: 24.08.04, 03:49 »

Tallenna lento sinne tekemäsi kentän kiitotielle tms ja lataa se sitten kun käynnistät FS:n. Tai tallenna siitä "default flight" niin se on automaattisesti valittuna kun käynnistät fs:n..?

//Tuomas

Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #2 on: 24.08.04, 04:39 »

Tallenna lento sinne tekemäsi kentän kiitotielle tms ja lataa se sitten kun käynnistät FS:n. Tai tallenna siitä "default flight" niin se on automaattisesti valittuna kun käynnistät fs:n..?

//Tuomas

Tarkoitin sitä että jos teen esim Poriin uuden kiitotien oikeilla koordinaatti sijainneilla ja default kentän rwy 12:n aloituspaikka on esim. puoli minuuttia väärässä paikassa. Sitten kun aloitan pelin ja valitsen sieltä että lähde rwy 12:lta niin kone on jossain puskassa vanhan kiitoradan päässä eikä siellä uudessa oikeassa sijainti paikassa. Onko moinen mahdollista vai joutuuko tyytymään hieman vääriin pisteisiin?
Kari Virtanen
Jari Pozz
Offline Offline

Posts: 4701
Date Registered: 05.07.01

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #3 on: 24.08.04, 05:06 »

Afcad 2 on ohjelma jolla nuo hoituu
hannes
Former member
Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #4 on: 24.08.04, 13:19 »

AFCAD:lla saa muokattua, muista muuttaa kiitoradan lisäksi myös Start Location sopivaksi.
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #5 on: 25.08.04, 21:55 »

Afcad 2 on ohjelma jolla nuo hoituu

Joo tuolla se ehkä kaikkein helpoin on tehdä.

Pitääkö tuo afcad2:lla tehty file jotenkin linkata tuohon FSSC:hen että sen saa näkymään fssc:llä luotujen juttujen kans? Vai mikä siinä on se juju? Kokeilin myös addon sceneryyn laittaa mutta tuloksetta.
Kari Virtanen
Jari Pozz
Offline Offline

Posts: 4701
Date Registered: 05.07.01

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #6 on: 26.08.04, 02:48 »

Minulla on kaikki afcad-filut "FS9\Addon Scenery\scenery"-hakemistossa ja hyvin toimii, varmista kuitenkin ettei ole jostain syytä toista saman nimistä missään muussa hakemistossa.
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #7 on: 26.08.04, 09:34 »

Minulla on kaikki afcad-filut "FS9\Addon Scenery\scenery"-hakemistossa ja hyvin toimii, varmista kuitenkin ettei ole jostain syytä toista saman nimistä missään muussa hakemistossa.

Hmmmm  Nyt ihan sekasin. FSSC:llä tehty kentän kuuluu olla scenery libraryssa ensimmäisenä ja addon scenery on siellä alempana eli FSSC:n tiedostot menee tuosta addon sceneryn filejen "päälle" Eikö niin? Pitäisikö tuosta FSSC:n exportista sitten jättää jotain pois koska varsinainen kiitorata bgl otettaisiin sieltä addon scenerystä? vai meneeköhän siellä exclude tuon afcad2:n päälle.
Bamce Fabricius
Offline Offline

Posts: 1683
Date Registered: 26.10.01

WWW
Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #8 on: 26.08.04, 10:05 »

Kai ne afcad-filut kannattaa laittaa ihan samaan hakemistoon tuon kentän kanssa eikä sinne Addon Sceneryn scenery-hakemistoon. Muutenhan saattaa tulla just tuollaisia exclude- yms ongelmia. Ainakin niissä mun julkaisemissani sceneissä afcadit ovat mukana scenery-hakemistossa... Eri asia jos tehdään afcad kentälle jolle ei ole erillistä kenttä-sceneryä.

Bamce
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:FSSC ja koordinaatti ongelma
« Reply #9 on: 26.08.04, 18:20 »

Kai ne afcad-filut kannattaa laittaa ihan samaan hakemistoon tuon kentän kanssa eikä sinne Addon Sceneryn scenery-hakemistoon. Muutenhan saattaa tulla just tuollaisia exclude- yms ongelmia. Ainakin niissä mun julkaisemissani sceneissä afcadit ovat mukana scenery-hakemistossa... Eri asia jos tehdään afcad kentälle jolle ei ole erillistä kenttä-sceneryä.

Bamce


Juu nyt toimii. Tuhosin kaikki sieltä luodusta fs:n scenery/projekti hakemistosta ja tein fssc:ssä pelkän exportin enkä sitä wizard juttua ja lisäsin afcad2:lla tehdyn kentän siihen hakemistoon ja voila!
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1