FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
12.12.18, 11:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Paneelikysymys
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Paneelikysymys  (Read 941 times)
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Paneelikysymys
« on: 28.02.04, 21:23 »

Asensin tuolta filé -puolelta Ken Mitchellin Boeing 757 Project Openskyn 757:aan ja eteen tuli seuraavanlainen ongelma:

en pysty muuttamaan radion taajuuksia, siis NAV1:n ja NAV2:n, ollenkaan.  Kaikki muu toimii kuin junan vessa.

Kyseessä on tuo VC -versio  Roll Eyes ja FS2004.  Onko vastaavaa tullut muilla eteen?
Joel Ahonen
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 02.03.03

Re:Paneelikysymys
« Reply #1 on: 28.02.04, 21:30 »

Tee tuollaiset muutokset sinne aircraft.cfg:n radios-osaan:
Com.1=1, 0
Nav.1=1, 0, 1
Nav.2=1, 0, 0
Eli muutat vaan muutaman numeron.  Wink
Noiden muutoksien jälkeen toimii!  Smiley
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Paneelikysymys
« Reply #2 on: 28.02.04, 21:32 »

Tack, kokeilempa huomenna.  Aika outo homma muuten koska + ja - -merkit kyllä tulee mutta vaikka kuinka naksutat ei lukemat muutu.

Kiitos kuitenkin vielä, palataan astialle jos ei toimi.
Musti
Former member


Email
Re:Paneelikysymys
« Reply #3 on: 29.02.04, 07:55 »

Tuolla Joelin hommalla se asia korjaantuu ja kannattaa katsoa aina tuo asia kun asentaa uuden paneelin että nuo asetukset ovat juuri noin, muuten tulee vaikeuksia, helppo homma kun tietää  Grin
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re:Paneelikysymys
« Reply #4 on: 29.02.04, 10:10 »

...kannattaa katsoa aina tuo asia kun asentaa uuden paneelin että nuo asetukset ovat juuri noin, muuten tulee vaikeuksia, helppo homma kun tietää  Grin

Tuo muutos tehdään vain niihin paneleihin, joissa ei ole standby-taajuutta NAV1:selle.  Eli ei tuotakaan pidä sokkona vaan tunkea joka paneliin... Undecided

MikkO
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Paneelikysymys
« Reply #5 on: 29.02.04, 10:47 »

Jep, lähti toimimaan, kiitos siitä.  Apu tuli yöllä myöhään todella nopeasti, onko täällä joku vakiopäivystys ongelmatilanteissa?  Roll Eyes

Pitäisikö tuon tutkagaugenkin toimia FS2004:ssä?  Minulla se huiskii tyhjää mutta mitään ei näy vaikka koneita menee kohtalaisesti ympärillä.  Vai olenko ymmärtänyt väärin sen käytön ja mihin se on tarkoitettu?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13584
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paneelikysymys
« Reply #6 on: 29.02.04, 10:52 »

Jep, lähti toimimaan, kiitos siitä.  Apu tuli yöllä myöhään todella nopeasti, onko täällä joku vakiopäivystys ongelmatilanteissa?  Roll Eyes

Ei täällä mitään päivystystä ole, täällä vain sattuu aina notkumaan asiantuntevaa porukkaa linjoilla...



                                       www.flyfinland.fi
Musti
Former member


Email
Re:Paneelikysymys
« Reply #7 on: 29.02.04, 11:02 »

Onko paneleita missä ei ole Nav 1:stä, kylläkai kaikissa se löytyy, ainakin minulla on jokaisessa, jopa Pic767 on sellainen Huh
« Last Edit: 29.02.04, 11:03 by Pentti Mustonen »
Musti
Former member


Email
Re:Paneelikysymys
« Reply #8 on: 29.02.04, 11:04 »

Tuohon ongelmaan olisit saanut vastauksen vaikka 04.00 yöllä, koska asia on ollut jo monta kertaa täällä esillä, eli joskus kannattaa laitta "etsi" niin löytyy ihan itse opiskelulla apu, mutta menihän tuo nyt noinkin Roll Eyes
« Last Edit: 29.02.04, 11:04 by Pentti Mustonen »
Klaus Kivelä
Offline Offline

Posts: 241
Date Registered: 06.11.03

Re:Paneelikysymys
« Reply #9 on: 29.02.04, 11:13 »

Juu, en ensimmäistä kertaa käytä foorumeita, ja hain kyllä mutta ilmeisesti väärällä hakusanayhdistelmällä.  Cool
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:Paneelikysymys
« Reply #10 on: 29.02.04, 11:16 »

Onko paneleita missä ei ole Nav 1:stä, kylläkai kaikissa se löytyy, ainakin minulla on jokaisessa, jopa Pic767 on sellainen Huh

Eiköhän joka paneelista löydy vähintään tuo NAV1. NAV2:sta en olekaan enää niin varma

Kari Virtanen
Jari Pozz
Offline Offline

Posts: 4701
Date Registered: 05.07.01

Re:Paneelikysymys
« Reply #11 on: 29.02.04, 11:21 »

Onko paneleita missä ei ole Nav 1:stä, kylläkai kaikissa se löytyy, ainakin minulla on jokaisessa, jopa Pic767 on sellainen Huh

Tässä oli kysymys NAV1:stä jossa ei ole standby-taajuutta, eli paneeli säätää suoraan käytössä oleva taajuutta. Ja mikäli tällainen paneli laitetaan koneeseen johon on aircraft.cfg:ssä määritetty käyttöön standby-taajuus, paneeli säätää silloin tuota standby-taajuutta mutta panelissa ei ole namiskaa jolla sen taajuuden saisi vaihdettua käyttöön=NAV1 taajuutta et saa muutettua.
Musti
Former member


Email
Re:Paneelikysymys
« Reply #12 on: 29.02.04, 15:35 »

Noin se varmaan on kun niin sanot Kari, taas viisastu vähäsen
« Last Edit: 29.02.04, 15:35 by Pentti Mustonen »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1