FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.19, 22:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Paljasta Ttools Yhteenvetosi
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Paljasta Ttools Yhteenvetosi  (Read 1360 times)
FIN1979
Former member
Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« on: 14.03.04, 15:35 »

Elikkä kun olet compilaamassa AI-Liikennettäsi Ttools ohjelmalla, niin otappa kuvakaappaus siitä, ja paljasta minkälainen on yhteenveto boxisi compilauksen jälkeen.

Tässä omani.
[ Attachment removed / expired ]

Jani
ToniH22
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #1 on: 14.03.04, 15:42 »

Ja tässä olisi Chalk'sin tämän hetkinen tilanne:

[ Attachment removed / expired ]
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #2 on: 14.03.04, 15:42 »

Tässä minun. Melko vaatimaton verrattuna Janin vastaaviin lukuihin! Tongue


[ Attachment removed / expired ]



                                       www.flyfinland.fi
hannes
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #3 on: 15.03.04, 13:38 »

Hmm... Hieman vaikeahkoa kun on noin +150:ssa tiedostossa Tongue
« Last Edit: 15.03.04, 13:38 by Hannes Junnila »
Antti Salo
Offline Offline

Posts: 4402
Date Registered: 04.07.01

Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #4 on: 15.03.04, 14:16 »

Miksi kuluttaa tilaa shotilla. Sen saa tekstinäkin kopsattua suoraan TToolsista. Wink

Tuollaiset lukemat se antaa. Pitäisiköhän huolestua?
Airport count: 23132
Aircraft count: 1782
Flight plans: 13139   Legs: 410312

Mielipiteeni on saattanut muuttua, mutta ei se fakta, että olen oikeassa.
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #5 on: 15.03.04, 15:32 »

Tässä on minun tämänhetkinen tilanne.. Otin vain suurimmat päältä ensin, että saadaan joka maahan jonkunlainen liikenne. Sitte aletaan vasta täydentämään.  Smiley


Compiling Traffic_PAI.bgl ...

Airport count: 25339
Aircraft count: 806
Flight plans: 27985   Legs: 274736

Compile of Traffic_PAI.bgl completed

Vielä se tonttu saadaan hajalle.... Grin
FIN1979
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #6 on: 15.03.04, 15:50 »

Miksi kuluttaa tilaa shotilla. Sen saa tekstinäkin kopsattua suoraan TToolsista. Wink

Tuollaiset lukemat se antaa. Pitäisiköhän huolestua?
Airport count: 23132
Aircraft count: 1782
Flight plans: 13139   Legs: 410312

ei vielä tarvitse huolestua Grin perskuta mullahan on vähemmän kun sulla Tongue

Kuinkahan monta aircraft ja Legsiä tuo FS2004 antaa laittaa ? koska tulee raja vastaan ?

Jani
laukkanenmarko
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #7 on: 15.03.04, 16:10 »

Tällä hetkellä 140 traffic.bgl:ää
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #8 on: 15.03.04, 17:55 »

Ootteko muuten asentanu niitä voice-packeja? Minkälainen homma on esim asentaa SpanAir:iin kunnon Call-voicet???
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #9 on: 15.03.04, 18:13 »

Ootteko muuten asentanu niitä voice-packeja? Minkälainen homma on esim asentaa SpanAir:iin kunnon Call-voicet???

Asenna Edit Voicepack ja asenna/lataa/päivitä sen kautta uudet callsignit. Täältä löydät em. ohjelman:
http://bevelstone.xs4all.nl/FlightSimulator/EditVoicepack/
« Last Edit: 15.03.04, 18:14 by Ilkka Portti »



                                       www.flyfinland.fi
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #10 on: 15.03.04, 18:57 »

Mutta mistä saan Framework 1.1:n? Microsoftin sivuilta oli niin vaikea ehtiä, ettei millään löytänyt...
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #11 on: 15.03.04, 19:01 »

Mutta mistä saan Framework 1.1:n? Microsoftin sivuilta oli niin vaikea ehtiä, ettei millään löytänyt...
Tästä:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en



                                       www.flyfinland.fi
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #12 on: 15.03.04, 19:03 »

Kiitos!!  Grin Wink
Nyt on EditVoicePack:ki asennettu  Cheesy JEE!
Nytku osais vielä asentaa ääniä...  Undecided
« Last Edit: 15.03.04, 19:03 by Teemu Vilppola »
Antti Salo
Offline Offline

Posts: 4402
Date Registered: 04.07.01

Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #13 on: 15.03.04, 19:04 »

Quote
perskuta mullahan on vähemmän kun sulla
Juu, olenhan noita jo yli vuoden ajan asennellut. Tongue

Nytku osais vielä asentaa ääniä...  Undecided
Mitäs tuolla meinaat?

Mielipiteeni on saattanut muuttua, mutta ei se fakta, että olen oikeassa.
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #14 on: 15.03.04, 19:12 »

Kiitos!!  Grin Wink
Nyt on EditVoicePack:ki asennettu  Cheesy JEE!
Nytku osais vielä asentaa ääniä...  Undecided


Alkutöiksesi paina voicepackissa "update voicepack", jolloin saat päivitykset simun callsigneihin. Tämän jälkeen sinun pitää kirjoittaa seuraava rivi haluamasi yhtiön aircraft.cfg:hen: atc_airline=tähän_yhtiön_kutsu

Yhtiöiden kutsunimiä löydät mm. täältä: http://www.airlinecodes.co.uk/

Edit: Esim. Finnairin koneessa tuo rivi näyttää tältä: atc_airline=FINNAIR ja SpanAirilla atc_airline=SPANAIR
« Last Edit: 15.03.04, 19:16 by Ilkka Portti »



                                       www.flyfinland.fi
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #15 on: 15.03.04, 19:13 »

Anteeksi, kun en jaksanut selittää pitemmästi.... Eli, miten asennan tuolla EditVoicePack:illa ni es. SpanAir:iin callsighnin?

Mitä tapahtui käytännössä, ku painoin: File -> Update VoicePack  ?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #16 on: 15.03.04, 19:15 »

Mitä tapahtui käytännössä, ku painoin: File -> Update VoicePack  ?

Ohjelma vasta päivitti C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Sound -kansiossa olevan USEnglishBig.gvp, jossa mm. kutsunimet ym. sijaitsee.



                                       www.flyfinland.fi
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #17 on: 15.03.04, 19:16 »

Eli jos kirjoitan siellä Aircraft.cfg-tiedostossa siihen ATC-Airline= -kohdalle esim SpanAir, ni osaako FS "lausua" sen vai pitääkö siihen kirjottaa jotain muuta?
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #18 on: 15.03.04, 19:18 »

Eli jos kirjoitan siellä Aircraft.cfg-tiedostossa siihen ATC-Airline= -kohdalle esim SpanAir, ni osaako FS "lausua" sen vai pitääkö siihen kirjottaa jotain muuta?

Osaa lausua.



                                       www.flyfinland.fi
Athlonisti
Former member
Re:Paljasta Ttools Yhteenvetosi
« Reply #19 on: 15.03.04, 19:24 »

Entä jos kirjoitan Air Arann:in kohdalle ATC_Airline=Arann Airlines, ni osaako lausua? Entä jos kirjoitan siihen pelkästään ATC_Airline=Arann?
Mitä muuten tarkottaa se view missing-kohta tuossa ohjelmassa?
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1