FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.19, 11:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  FS2004 kaatuu kun EFKA?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS2004 kaatuu kun EFKA?  (Read 670 times)
JTL
Former member
FS2004 kaatuu kun EFKA?
« on: 16.03.04, 22:22 »

Kun lähtee Kauhavalta etelään niin FS kaatuu heti muutama maili lennettyä?

On asennettuna EFKA_beta, ja muut suomi scenet, onko tietoa mikä voisi aiheuttaa kaatumisen? Huh Embarrassed Cry
« Last Edit: 16.03.04, 22:23 by Juha Lauttamus »
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:FS2004 kaatuu kun EFKA?
« Reply #1 on: 16.03.04, 22:25 »

Taas sama ehdotus: Onko FinnMastin smoke efekti asennettuna? Jos on, niin ota pois tiedosto FinnMast_smoke3.fx sieltä FS2004\effects-kansiosta...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Jussi Rantala
Offline Offline

Posts: 4688
Date Registered: 04.07.01

Re:FS2004 kaatuu kun EFKA?
« Reply #2 on: 16.03.04, 23:46 »

Hienoa, että EFKA_Beta on jollakin asennettuna  Grin

Kannattaa ensin kokeilla Mikon ehdotusta savuefektin poistamisesta.

Jos edelleenkin kaatuu, niin kokeile poistaa EFKA_Beta.
JTL
Former member
Re:FS2004 kaatuu kun EFKA?
« Reply #3 on: 17.03.04, 17:09 »

Hienoa, että EFKA_Beta on jollakin asennettuna  Grin

Kannattaa ensin kokeilla Mikon ehdotusta savuefektin poistamisesta.

Jos edelleenkin kaatuu, niin kokeile poistaa EFKA_Beta.
OK! kokeilen poistaa Fx:n, ilmoitan toimiiko.

Saako muuten EFKA:n ai-liikenten korkeus virheelle mitään, kun ai-koneiden pyörät rullaa maan alla? Smiley Huh
hpman
Former member
Re:FS2004 kaatuu kun EFKA?
« Reply #4 on: 17.03.04, 17:38 »

Minulla on EFKA toiminut aivan moitteetta fs2004:ssä. Jos olit ladannut säät fs:n kautta internetistä niin syy on luultavasti siinä. Itselläni on kaatunut parin päivän sisässä joka kerta simu kun olen ladannut onlinesäät mutta äsken jätin lataamatta ja vihdoin pääsin Tampereelta Poriin Smiley
Jussi Rantala
Offline Offline

Posts: 4688
Date Registered: 04.07.01

Re:FS2004 kaatuu kun EFKA?
« Reply #5 on: 17.03.04, 19:01 »

Saako muuten EFKA:n ai-liikenten korkeus virheelle mitään, kun ai-koneiden pyörät rullaa maan alla? Smiley Huh

Jos jollakin on aikaa ja viitseliäisyyttä tapella AFCAD2:n kanssa niin apuja otettaisiin Kauhavan osalta vastaan.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1