FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.09.19, 18:28

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)  (Read 748 times)
Rikuuho
Former member
Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« on: 20.03.04, 12:49 »

Fs2004 kävi yht´äkkiä nykimään vallan maan perskuleesti kerran 2 sekunttiin, riippumatta mitä siinä tekee (siis kunhan lentää tai rullaa). Eli nykii kuvakulmasta ja koneesta riippumatta. Asensin Finnterrainin sitä ennen että voisiko vika olla siinä? Siis nykäsy on jo häiritsevä, kun muuten rullaa 17 framen paikkeilla jatkuvasti ja sitten töks, rullaa, töks, rullaa, töks...

Olli Jaarinen
Offline Offline

Posts: 513
Date Registered: 04.07.01

Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #1 on: 20.03.04, 13:00 »

Moh

Mulla oli sama homma joskus, se ratkesi kun päivitin äänikortin ajurit. Kannattaa ehkä siis kokeilla.

blue skies,
-- Olli
marko80
Former member
Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #2 on: 20.03.04, 13:03 »

Kokeile ottaa vähäksi aikaa vesi-efektit kokonaan pois käytöstä ja katso onko vaikutusta.
Rikuuho
Former member
Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #3 on: 20.03.04, 13:15 »

Kokeile ottaa vähäksi aikaa vesi-efektit kokonaan pois käytöstä ja katso onko vaikutusta.

Ei ole ollenkaaan käytössä vesiefektiä... Pitää koittaa tuota äänikortin päivittämistä..
Rikuuho
Former member
Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #4 on: 20.03.04, 13:27 »

Ei auttanut äänikortin päivityskään  Sad
Tero Partanen
Offline Offline

Posts: 3680
Date Registered: 14.11.01

Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #5 on: 20.03.04, 13:57 »

Jos sulla on esim. kaksi monitoria, joista toiseen ajat vain jotain paneelia (2D kuvaa siis), niin toi tökkiminen saattaa poistua sillä, että menet sen kakkosnäytön asetuksiin, ja pienennät sen "kiihdytys"-sliderin puoleenväliin tai yhteen kolmannekseen täydestä. Ei mitään vaikutusta paneelin tai FS:n frameihin, mutta voipi viedä töksähtelyn pois. Smiley

Tero

PPL(A)
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15351
Date Registered: 03.07.01

Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #6 on: 20.03.04, 14:17 »

Mulla oli samantyyppinen probleemi. Syynä oli HP Photosmart 1000-tulostimen digikortin lukija, joka ilmeisesti pollasi ko.aukkoa parin sekan välein ja aiheutti koneen tökkimistä. Otin ohjauspaneelin laitesivulta tuon korttipaikan (oma laite) pois päältä ja homma on hoidettu... Tuostakin lienee threadi jossain täällä.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Kari Nopanen
Offline Offline

Posts: 387
Date Registered: 14.07.01

Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #7 on: 20.03.04, 14:36 »

Mä huomasin äskettäin rytmikästä nykimistä 3DMark2001SE:n joissakin kohdissa, ja monien pitkien kokeilujen jälkeen syy selvisi: monitorin virkistystaajuus piti asettaa näyttiksen asetuksista pakotetuksi (ei siis sovellusohjattu kuten oletus).  Asetin siihen käyttämilleni resoille saman 85 Hz kuin on myös monitorin asetus.  Kaikki nykimiset hävisivät....
Kone on Abit NF7-SV2.0, AMD Athlon XP 2800+ Barton, 1 Gt DDR 400 Mhz, Geforce FX 5950 Ultra.

Intel  Coffee Lake i9-9900K
16 GB DDR4 3200
GeForce RTX 2080 Ti
Windows 10 Home 64 bit
P3D v4
"Nii onkii, juu - vai onko ?"
Rikuuho
Former member
Re:Pahus kun nykäsee kerran 2 sekuunissa (ongelma)
« Reply #8 on: 20.03.04, 17:05 »

Mulla oli samantyyppinen probleemi. Syynä oli HP Photosmart 1000-tulostimen digikortin lukija, joka ilmeisesti pollasi ko.aukkoa parin sekan välein ja aiheutti koneen tökkimistä. Otin ohjauspaneelin laitesivulta tuon korttipaikan (oma laite) pois päältä ja homma on hoidettu... Tuostakin lienee threadi jossain täällä.

Löyty muuten multakin vika HP digikameran siirto-ohjelman sisältä. Onneksi oli vanha digikamera niin eikun poistoon...
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1