FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.08.18, 23:16

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS2004 jäätäminen
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS2004 jäätäminen  (Read 824 times)
CptPicard
Former member


Email
FS2004 jäätäminen
« on: 27.03.04, 20:27 »

Lentelinpäs tuossa ensimmäistä kertaa oikein kunnon lumikeleissä, ja minusta ainakin näyttää siltä että pitot-putket jäätyvät koneissa todella hanakasti ja vaikka mitä tekisi -- pitot heattikaan ei tunnu aina auttavan. Aika ärsyttävä ominaisuus kun tapahtuu melkein joka lennolla... lieneekö joku muu havainnut samaa?

Onko defaultti-747:ssä muuten pitot heat-kytkintä lainkaan?
Joel Ahonen
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 02.03.03

Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #1 on: 27.03.04, 20:30 »


Onko defaultti-747:ssä muuten pitot heat-kytkintä lainkaan?
Eiköhän se siellä "overheadissa" ole? Vai?  Roll Eyes
Juha-Matti Korvanen
Offline Offline

Posts: 1923
Date Registered: 03.11.01

Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #2 on: 27.03.04, 20:36 »

Jos ei kytkintä löydy, niin se löytyy näppäinyhdistelmällä SHIFT + H. Wink
CptPicard
Former member


Email
Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #3 on: 27.03.04, 20:49 »

Eiköhän se siellä "overheadissa" ole? Vai?  Roll Eyes

Ei ole, ei.

Jostain luin että se olisi 747:ssa automaattinen joten sitä ei paneelistakaan sitten löydy... eipä vaan tunnu toimivan automagiikka Smiley
Flyer
Former member
Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #4 on: 27.03.04, 20:51 »

Jos löydätte jotain todellisuuteen viittaavaa FS:n defa-747:sta, kertokaa ihmeessä mullekin. Tongue
Tuomas Kuosmanen
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #5 on: 28.03.04, 06:21 »

Alkuperäiseen kysymykseen yksi vastaus voisi olla myös FSUIPC.dll:n rekisteröidyssä versiossa oleva vipu millä voi rajoittaa jäätämisen määrää, kun joskus simussa jäätää niin ettei pitot heatin teho riitä.
(tosin ei sen jäätämisen kanssa ole leikkimistä, se on vähän eri juttu kuin "kappas, jäätää. Pistetäänpäs pitot heat päälle.." - varsinkaan koneella jossa ei ole kunnon jäänpoisto/estolaitteita)

//Tuomas

Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #6 on: 29.03.04, 06:47 »

Kyllä Pitot heat mulla on riittänyt pitämään pillin sulana. Tietenkin jos sen kytkee päälle vasta putken jo jäädyttyä, niin eihän se heti sula.

Jäätyykös muuten FS:ssä siivet ollenkaan? En oo ainakaan huomannut, vaikka olosuhteet on olleet hurjiakin.

Shpongle
Former member
Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #7 on: 29.03.04, 07:23 »

Jäätyykös muuten FS:ssä siivet ollenkaan? En oo ainakaan huomannut, vaikka olosuhteet on olleet hurjiakin.

Joskus testailin, ja totesin että jäätää ainakin jossain määrin. Tosin liian hitaasti.
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:FS2004 jäätäminen
« Reply #8 on: 29.03.04, 07:27 »

Jäätyykös muuten FS:ssä siivet ollenkaan? En oo ainakaan huomannut, vaikka olosuhteet on olleet hurjiakin.

Tuota muuten testailtiin yhdessä välissä C310:ä tehdessä. Nimittäin testattiin semmoista, että jäätävissä olosuhteissa siipien pintaan alkoi kertymään näkyvää jäätä ihan 3D:nä. Harmi vaan, että siitä ei koskaan saatu niin aidon näköistä, että olisi kehdannut julkaisuun pistää mukaan. Mutta ideana se toimi kyllä...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1