FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.11.17, 19:39

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  FSNSquad (Moderators: Jari Varje, Harri Lonnqvist)
| | |-+  FB Ongelmat&Ratkaisut.
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Reply Print
Author Topic: FB Ongelmat&Ratkaisut.  (Read 20370 times)
Olli Peranto
Offline Offline

Posts: 1807
Date Registered: 01.08.02

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #80 on: 26.09.05, 15:32 »

Asennetaanko AEP ja PF sitten ihan siihen normi FB kansioon? Ja mites sitten ne uudet koneet yms. "ekstrat"?

Jep AEP ja PF asennetaan samaan asennuskansioon kuin IL2FB on asennettu. AEP ja PF käsitetään silloin IL2FB:n päivityksenä. Uudet koneet ja extrat tulevat päivitysten mukana.

Tässä vielä muistilista asennuksen suhteen...

Asennusjärjestys on:

1. IL2FB
2. AEP
3. PF kysyy asennus vaiheessa, että miten asennetaan, eli joko yksitään PF vai päivityksenä IL2FB:hen. Valitse siis "Install PF into IL2FB+AEP"
4. 3.03m päivitys
5. 4.01m päivitys

Kun käynnistät pelin niin latausikkunassa näkyy vasemmassa alakulmassa versionumero ja jos se on 4.01, niin homma on ok! 


It is important to understand that the sign of the early Finnish Air Force has nothing to do with the Nazi Germany.The blue swastika was the symbol of good fortune used by the Swedish Count Eric von Rosen!"
Cons
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #81 on: 05.10.05, 14:12 »

Moi taas,

Tänään tuli sitten tilaamani pf:kin, ja nyt omistan kaikki kolme peliä, mutta ilmeni pieni ongelma pelattavuuden kanssa: pätkiminen.
Elikkäs minkästehoista konetta kannattaa harkita ostavansa, että peli ei pätki yhtään esim. vaikka medium graffoilla? Lähinnä tarvitsen tuon tiedon prossusta, näytönohjaimesta ja 3D-kortista. Danke.
Martti Kujansuu
Offline Offline

Posts: 4880
Date Registered: 01.01.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #82 on: 05.10.05, 15:10 »

Elikkäs minkästehoista konetta kannattaa harkita ostavansa, että peli ei pätki yhtään esim. vaikka medium graffoilla? Lähinnä tarvitsen tuon tiedon prossusta, näytönohjaimesta ja 3D-kortista.

Itselläni on AMD 1700+, 512 muistia ja Ati Radeon 8500Le näytönohjaimena. Ihan hyvin pyörii medium -grafiikoilla, sellaiset 0-30 framea sekunnissa.
Cons
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #83 on: 13.10.05, 16:45 »

Joo, onkos mitään tietoa saako joystickin herkkyyttä bindattua jotenkin? Meinaan tässä on vähän se ongelma, että nyt kun mulla on aika lailla pieni tuo herkkyys, niin hävittäjiä on helppo ohjata, mutta bombereita saa hädin tuskin edes ilmaan, ja jos sitäkään niin putoaa heti alas pienen herkkyyden takia. Ja jos se jotain hyödyttää niin malli on Logitech WingMan Force3D.
woordi
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #84 on: 14.10.05, 04:42 »

Joo, onkos mitään tietoa saako joystickin herkkyyttä bindattua jotenkin? Meinaan tässä on vähän se ongelma, että nyt kun mulla on aika lailla pieni tuo herkkyys, niin hävittäjiä on helppo ohjata, mutta bombereita saa hädin tuskin edes ilmaan, ja jos sitäkään niin putoaa heti alas pienen herkkyyden takia. Ja jos se jotain hyödyttää niin malli on Logitech WingMan Force3D.

Muistaakseni Controls ja sieltä Hotasin alta löytyy se herkkyyden säätö, CH varmaan muistanee paremmin, kun en ole itse hirveämmin tarvinnut säätää
Christian Kurkio
Offline Offline

Posts: 682
Date Registered: 18.08.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #85 on: 14.10.05, 05:08 »

Joo, onkos mitään tietoa saako joystickin herkkyyttä bindattua jotenkin? Meinaan tässä on vähän se ongelma, että nyt kun mulla on aika lailla pieni tuo herkkyys, niin hävittäjiä on helppo ohjata, mutta bombereita saa hädin tuskin edes ilmaan, ja jos sitäkään niin putoaa heti alas pienen herkkyyden takia. Ja jos se jotain hyödyttää niin malli on Logitech WingMan Force3D.

Sieltähän input osoiosta noita säädetään mutta ei niitä mitenkään konekohtaisesti saa sidottua (tietääkseni). Mutta ongelma on ilmeisesti pitch (nokka ylös/alas) akseli, eli kun vedät tikusta niin kone on liian herkkä ja sakkaa? Säädä tuota alkupään pitch arvoa hieman pienmmäksi, noita arvoja voi joutua hieman muuttelemaan riippuen konetyypistä. Esim p51:nen ei pysy mulla mitenkään lapasessa, vaan hiukan kun koskee tikkuun niin sakkaa saman tien ja toisaalta mersua saa rankoa aika vapautuneesti ilman suurempia ongelmia. Tähän tietty vaikuttaa paljon sekin että millä on tottunut lentämään.




FSNS_CH
Cons
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #86 on: 14.10.05, 14:54 »

Sieltähän input osoiosta noita säädetään mutta ei niitä mitenkään konekohtaisesti saa sidottua (tietääkseni). Mutta ongelma on ilmeisesti pitch (nokka ylös/alas) akseli, eli kun vedät tikusta niin kone on liian herkkä ja sakkaa? Säädä tuota alkupään pitch arvoa hieman pienmmäksi, noita arvoja voi joutua hieman muuttelemaan riippuen konetyypistä. Esim p51:nen ei pysy mulla mitenkään lapasessa, vaan hiukan kun koskee tikkuun niin sakkaa saman tien ja toisaalta mersua saa rankoa aika vapautuneesti ilman suurempia ongelmia. Tähän tietty vaikuttaa paljon sekin että millä on tottunut lentämään.

Siis mistä säädän tuota pitch arvoa, pelistä vai tikun mukana tulleesta ohjelmasta?
Christian Kurkio
Offline Offline

Posts: 682
Date Registered: 18.08.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #87 on: 14.10.05, 15:41 »

Siis mistä säädän tuota pitch arvoa, pelistä vai tikun mukana tulleesta ohjelmasta?

Elikkäs pelissä, päävalikossa on hardware setup ja seuraavasta valikosta input. Ja sieltä löytyy ne liukukytkimet joita edestakaisin raahaamalla säädät kuinka herkkä joystick on pelissä.




FSNS_CH
Erkki
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #88 on: 07.12.05, 18:51 »

Käytössäni on ATI Radeon 9600 PRO -näytönohjain... Näytönohjaimen ominaisuuksissa pienin arvo anistrooppiselle suodatukselle on 2x. Tietäisikö kukaan, miten sen saisi kokonaan pois päältä?


PS jos joku ehti ihmetellä tekemääni uutta aihetta, niin tuhosin sen, ja siirsin tänne.
Rauno Tuomola
Offline Offline

Posts: 195
Date Registered: 05.04.04

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #89 on: 07.12.05, 22:20 »

Käytössäni on ATI Radeon 9600 PRO -näytönohjain... Näytönohjaimen ominaisuuksissa pienin arvo anistrooppiselle suodatukselle on 2x. Tietäisikö kukaan, miten sen saisi kokonaan pois päältä?
Laittamalla ruksi kohtaan Sovellutuksen oletusasetukset. Ja sovellutuksesta ei valita anisotrooppista suodatusta.
Rauno

FP Pavilion h9-1060sc, Intel Core i7-2600 3.4 GHz, 16 GB DDR3, nVidia GeForce GTX 580 Ti 1,5 GB, Win 7 Home Premium 64-bit FI
Keijo Nieminen
Offline Offline

Posts: 601
Date Registered: 27.08.05

WWW
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #90 on: 06.01.06, 16:08 »

Mistä pystyy säätämään Anti-Aliasingia? il2 setup ei ainakaan auttanut, vaikka näytönohjaimen kohdalle laittaa custom...Muistaakseni se kysy sitä, kun ekaa kertaa käynnisti pelin. Undecided

Nikon
Olli Peranto
Offline Offline

Posts: 1807
Date Registered: 01.08.02

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #91 on: 06.01.06, 16:18 »

Mistä pystyy säätämään Anti-Aliasingia? il2 setup ei ainakaan auttanut, vaikka näytönohjaimen kohdalle laittaa custom...Muistaakseni se kysy sitä, kun ekaa kertaa käynnisti pelin. Undecided

Näytönohjaimen asetuksista. Vaikuttaa suoraan illuun.


It is important to understand that the sign of the early Finnish Air Force has nothing to do with the Nazi Germany.The blue swastika was the symbol of good fortune used by the Swedish Count Eric von Rosen!"
Keijo Nieminen
Offline Offline

Posts: 601
Date Registered: 27.08.05

WWW
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #92 on: 08.01.06, 09:16 »

Näytönohjaimen asetuksista. Vaikuttaa suoraan illuun.

Mut jos näyttiksen asetuksista sen laittaa vaikkapa 2x, niin eikös se vaikuta sitten myös Windowssiin ja nettiin jne. Mulla oli vähänaikaa tällain, mutta tuppas lämmetä tuo kortti...noh, radeonit on mitä on, mulla on 9800pro

Nikon
Juha Nuutinen
Offline Offline

Posts: 899
Date Registered: 06.08.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #93 on: 08.01.06, 09:30 »

Itse käytän Atin Control Center ajureita ja niissä voi laitella nuo pehmennykset ym. ihan sovelluskohtaisesti. Esim. Combat Mission 2 ei kestä yhtään AA:a joten sille oli tehtävä oma profiili jossa ei sitten reunanpehmennys ole päällä. Kun taas Sturmossa sitä käytän jne.

Kortti ei kyllä lämpene minulla liikoja, mutta on tuolla toosan sisällä sen verran pöhöttimiä imemään ja poistamaan ilmaa ettei pitäisikään.

Erkki
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #94 on: 08.01.06, 10:36 »

Minullakin oli tuo Control Center, mutta siinähän on AA:n minimi 2x?

Alkuperäinen kysymys oli, että millä pirulla sen saa kokonaan pois...
Juha Nuutinen
Offline Offline

Posts: 899
Date Registered: 06.08.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #95 on: 08.01.06, 10:48 »

Laittaa raksin ruutuun "Let the Application Decide". Silleen tuo CM2 toimii ja sehän ei kestä yhtään reunanpehmennystä kuten sanottu. Jos ottaa raksin ruudusta pois niin voi säätää tason 2x, 4x, 8x tai mitä nyt näytönohjain tukeekaan.

Martti Kujansuu
Offline Offline

Posts: 4880
Date Registered: 01.01.03

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #96 on: 08.01.06, 12:11 »

Itsellä tuo AA-ongelma on ratkaistu niin, että Windows käyttää DirectX:ää ja Illu OpenGL:ää.
Harri Lonnqvist
Moderator
Offline Offline

Posts: 7387
Date Registered: 15.11.01

Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #97 on: 14.01.06, 10:22 »

Moi!

Kylläpäs alkoi eilen kyrsimään!!Onlinessä simu hyytyi kokonaan eli jouduin muutaman kerran napista sammuttamaan koneen.Onko muilla ollut tälläistä ongelmaa??



[center]"It is important to understand that the sign of the early Finnish Air Force has nothing to do with the Nazi Germany.The blue swastika was the symbol of good fortune used by the Swedish Count Eric von Rosen!"[/cente
Erkki
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #98 on: 14.01.06, 16:45 »

Minulla oli pari melkein kaksi vuotta - siis koko sen ajan mitä olen koko peliä pelannut. Lisä-aikaa pelaamisella sain näytönohjaimen, pelin sekä conf.ini -tiedostoa säätämällä pari tuntia, joskaan maataistelulentäjän urasta peli ei edelleenkään pidä ollenkaan.  Undecided


Post scriptum: oli muuten eilen tosi mukavaa ampua musteja nousuun.  Cool Tosin taisi niitä voittoja tulla muutama ihan ilmassakin... Muistaakseni yhteensä 15 kolmea kuolemaa kohden.
Fixeri
Former member
Re: FB Ongelmat&Ratkaisut.
« Reply #99 on: 28.01.06, 19:23 »

Mulla olis sellanen ongelma että monista koneista puuttuu tähtäin. Pitäisikö tähtäin
jotenkin aktivoida joissain koneissa vai pitäisikö kaikissa näkyä suoraan?

Peli on asennettu järjestyksessä IL2FB->AEP->PF->303m->401m->402m, joten siltä
osin homma meni oikein? Alla esimerkki:

LA-5FN, tyhjä lasi vaan edessä


F4F, tähtäin näkyy normaalisti
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1