Virtuaali-ilmailupalsta Ilmailu-lehdessä

(1/2) > >>

VMa:
Hips,

SVIL ry ja Suomen Ilmailuliiton tiiviissä yhteistyössä on päästy alkuun. Tänään monille postiluukusta kolahtaneessa ILMAILU-lehdessä on sekä pääkirjoitus koskien virtuaali-ilmailun merkitystä Ilmailuliitolle, sekä aukeaman esittelyjuttu siitä, mitä virtuaali-ilmailu oikeastaan onkaan ja mitä SVIL tekee. Jutussa on mainittu myös tärkeimmät alan instanssit, FSN, FS Suomi, VACC sekä FISD. Jatkossa tuossa tärkeimmässä suomalaisessa ilmailulehdessä on SVIL:n koordinoimaa monipuolista palstatilaa virtuaali-ilmailulle tarjolla, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Asiasta lisätietoja Jaakko Vikmanilta (jaakko@svil.fi, gsm 040 849 7506)

SVIL ry ja Ilmailuliitto tiivistää jatkossa yhteistyötään entistä enemmän. Kuten pääkirjoituksesta näkyi, ovat virtuaali-ilmailijat tärkeitä Ilmailuliitolle ja Ilmailuliiton tuki tärkeä virtuaali-ilmailijoille. Näistä yhteistyökuvioista lisätietoja myöhemmin lisää.

Mutta nyt kipin kapin lehtipisteelle ja vilkaisemaan uusi ILMAILU (ja tietysti se ostetaan, ei hyllyllä lueta )

Ville

Marski:
Quote

Mutta nyt kipin kapin lehtipisteelle ja vilkaisemaan uusi ILMAILU (ja tietysti se ostetaan, ei hyllyllä lueta )Sitä varten on kirjasto  

best_boy_1:
Quote

Hips,

Mutta nyt kipin kapin lehtipisteelle ja vilkaisemaan uusi ILMAILU (ja tietysti se ostetaan, ei hyllyllä lueta )


Sitä varten on posti ettei tarvii lähtee mihkään lukemaan sitä . Oli kyllä mielenkiintonen juttu ja moni alottelija varmasti kun lukee tuon niin saa uutta innostusta vaikeaan alkuun .

ollik:
Quote

Oli kyllä mielenkiintonen juttu ja moni alottelija varmasti kun lukee tuon niin saa uutta innostusta vaikeaan alkuun .

Samoin varmaan moni vanha patu meidänkin kerhosta sais alkaa arvostamaan simua, nykyään tulee aina vaan kuittailua ku menee kerholle pistämään simua kuntoon..

tigert:
Quote

Samoin varmaan moni vanha patu meidänkin kerhosta sais alkaa arvostamaan simua, nykyään tulee aina vaan kuittailua ku menee kerholle pistämään simua kuntoon..


Aika moni "vanha patu" on Malmilla ollut yllättävän innostunut tuosta MIKin simusta, mikä on hienoa. Monelle vanhemmalle kaverillehan on käynyt niin että ensikokemus simuista on jostain vuodelta 1992 (FS II) kun joku höyrypää on vaahdonnut siitä kerholla silloin ja sitten kun sen on nähnyt ei ymmärrettävästi kauheasti ole aiheesta innostunut.. Sitä vanhaa mielikuvaa on sitten hankala muuttaa jälkeenpäin. Nykyäänhän on ihme jos ei joka pilotilla ole FS:ää pöytälaatikossa jota ihmetellään tymäpäivinä kotona..

Onneksi sukupolvi vaihtuu kovaa vauhtia ja mukaan tulee uutta porukkaa joka suhtautuu simulaattoreihin positiivisesti - mikäs siinä jos naureskellaan, mutta monissa kerhoissa innokas harrastustoiminta saattaa kuolla siihen "ei noita leluja ole täällä ennenkään harrastettu" asenteeseen..

FS2002 muutti asian aika monen kohdalla, se oli ensimmäinen josta alkoi olla oikeasti hyötyä jos halusi harjoitella jotain IRL-lentämiseen liittyvää ja homma alkoi oikeasti näyttää muulta kuin pikselimössöltä. Tai no, kyllähän vorrit ja muut toimivat vanhemmissakin, mutta aika kämäistä säätöä se oli ennen sitä. MIKin simun kanssa varsinkin moni vanhempi lentäjä on ollut innostunut hiomaan mittarilentomenetelmiään jne - kun "oikeat" simut kustantavat aika kovasti ja ei ne nyt sen ihmeellisempiä ole kuitenkaan..

//Tuomas

Navigation

Up one level

Next page