FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
18.12.17, 06:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  IFDG Airbus paneeli?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: IFDG Airbus paneeli?  (Read 1355 times)
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

IFDG Airbus paneeli?
« on: 20.04.04, 11:22 »

Hieppa.

Olen hakenut airbus 320:neen paneelin.

Se paneeli on muuten siinä koneessa,mutta siinä ei näy mittareita.

Kun yritän laitta sen koneen paneelin gaugeseita gauges kansioon,niin pelin alkaessa se ilmotaa,että ne gaugesit on poistettava.

Mikä mättää,kaikki on samallalailla tehty,kuin tutoriaalissa neuottiin.
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #1 on: 20.04.04, 11:31 »

Kertokaa nyt hyvät ihmiset niiden tekijöiden ja pakettien nimiä, jos teillä on niiden kanssa ongelmia. Tästä on taas mahdoton päätellä, että mikähän paneeli sulla on käytössä. Noita bussi-paneeleitakaan kun ei ole kuin sen muutama kymmentä erilaista tarjolla...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #2 on: 20.04.04, 11:48 »

Eric Marciano.
2.2

Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #3 on: 20.04.04, 11:55 »

Eric Marciano.
2.2



Siinä tapauksessa suosittelen käyttämään forumin hakumoottoria. Pistät vaan hakusanaksi Marciano. Tästä aiheesta on ollut lukemattomia threadeja...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
ILmoKKA
Former member
Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #4 on: 20.04.04, 11:55 »

Varmaan kymmenessä threadissa ollut tosiaan jo juttua...

Tuossa threadissa on kuitenkin selkeät asennusohjeet:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?board=14;action=display;threadid=22775

Ilkka
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #5 on: 25.04.04, 13:53 »

No kaikki ohjeet,ja tutoriaalit on käyty läpi,mutta vastausta ei löydy.

Muuten se paneeli pelaa,mutta mittareita ei näy.

Kun laitan siihen gauges kansioon,sen paneelin gaugesit,se antaa herjan,että ne gaugesit pitää poistaa sieltä gauges kansiosta.

Se antaa sen herjan kun on painaa "ok"nappia,koneen valitsemis valikosta.
« Last Edit: 25.04.04, 15:44 by Aleksi Palojärvi »
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15343
Date Registered: 03.07.01

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #6 on: 25.04.04, 15:20 »

Ja kerrotko vaikka myös sanatarkan virheilmoituksen, tai ota kuvakaappaus siitä, niin voisi saada paremmin kuvaa että mikä se viesti oikeastaan on ollut.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #7 on: 25.04.04, 15:43 »

Se ilmoittaa siinä virheilmoituksessa seuraavaa:"Flight simulator was unable to load some aircraft or software.You can continue using Flight simulator but this arcraft or software will be disabled".

Ymmärtääkseni gaugeseitten pitää olla gauges kansiossa,ennenkuin haluaa katsoa mitään mittaria. Grin

Nyt se on hankalaa,koska tämä ei anna niitten gaugeseitten olla siellä gauges-kansiossa. Tongue
« Last Edit: 25.04.04, 15:45 by Aleksi Palojärvi »
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #8 on: 25.04.04, 18:01 »

A320 paneelin mukana tulee vanhemman FS version FSSound.dll ja se voi aiheuttaa ko. virheen.

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #9 on: 25.04.04, 18:12 »

Aijaa, nyt ymmärsin senkin.Kukahan se oli joka sanoi, että tuota kyseistä paneelia ei kannata käyttää.Ei pahalla.
« Last Edit: 09.05.04, 14:03 by Aleksi Palojärvi »
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #10 on: 25.04.04, 18:35 »

Aijaa,joo,nyt ymmärsin senkin.Kukahan se oli,joka sanoi,että tuota kyseistä paneelia ei kannata käyttää,ei pahalla.

En tiedä kuka sanoi, mutta mahtoi varmaan tarkoittaa, että jos on PSS niin ei kannata käyttää... Tämä Eric Marcianon paneeli on sitten paras freeware airbus paneeli saatavilla. Eli vaikka sen asentamisessa ehkä vähän enemmän vaivaa kuluu niin kyllä se sitten kannattaa.

ps. hiukan äikkää: pilkun ja pisteen yms. välimerkkien jälkeen tulee aina välilyönti,muuten tekstiä on aika vaikea lukea.Kiitos.  Wink
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #11 on: 25.04.04, 18:49 »

Aijaa,joo,nyt ymmärsin senkin.Kukahan se oli,joka sanoi,että tuota kyseistä paneelia ei kannata käyttää,ei pahalla.

Tuo Marcianon A320 paneeli on hyvä. Kannattaa katsoa Eric Marcianon sivulta, FAQ osasta, sillä sieltä löytää apua ongelmien ratkaisuissa. Ainakin minä löysin vinkit sieltä.
« Last Edit: 25.04.04, 18:50 by Hannu Koiste »

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #12 on: 09.05.04, 12:46 »

Ongelma on nyt, että simu ei anna niitten Eericin paneelin gaugeseitten olla siellä gauges kansiossa.Ei mittareita ilman gaugeseita Grin
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #13 on: 09.05.04, 13:37 »

Ongelma on nyt, että simu ei anna niitten Eericin paneelin gaugeseitten olla siellä gauges kansiossa.Ei mittareita ilman gaugeseita Grin

Hehheh, tietääkseni simu ei siirrä niitä gaugeja mihinkään. Wink Oletkos aivan varmasti laittanut ne gauget oikeaan kansioon?
« Last Edit: 09.05.04, 13:40 by Johannes Kaikkonen »

Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #14 on: 09.05.04, 14:01 »

Gaugesit on simun gauges kansiossa irrallaan.
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #15 on: 09.05.04, 14:04 »

Tuossa ylempänä mainitsin mitä se herjaa, jos ne gaugesit on siellä gauges kansiossa.
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #16 on: 09.05.04, 15:09 »

Tuossa ylempänä mainitsin mitä se herjaa, jos ne gaugesit on siellä gauges kansiossa.

Oletkos asentanut FSSound.dll:n? Jos et, niin laita se FS9\Modules-kansioon, ja lisää fs9.cfg:hen

[OldModules]
FSSound.dll=1

Niin ja tosiaan kannattaa tsekata tämä Ericin oma FAQ-sivu. Löytyy paljon hyödyllistä tietoa.

« Last Edit: 09.05.04, 15:10 by Johannes Kaikkonen »

Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:IFDG Airbus paneeli?
« Reply #17 on: 11.05.04, 19:45 »

Kiitos kaikille tiedoista.Eiköhän ala onnistumaan.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1