FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.17, 16:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä(kysymys lisätty)
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä(kysymys lisätty)  (Read 781 times)
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä(kysymys lisätty)
« on: 04.05.04, 17:54 »

Asiaan... en saa laitettua FMC:n route valikon origin ja destin kohdalle lentokenttien ICAO koodia. Olen lukenut ohjeet tarkasti, mutta koodit sijoittuvat vähän miten sattuu.
Ja sitten: miten trimmiä saa säädettyä kyseisessä koneessa. Kun nousun yhteydessä nokka vain nousee sakkaukseen asti, enkä saa sitä alas.

Kiitos etukäteen vastaajille.
« Last Edit: 07.05.04, 19:53 by Jukka Övermark »

I love the smell of kerosene in the morning
Henri Lapinniemi
Offline Offline

Posts: 645
Date Registered: 15.01.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä
« Reply #1 on: 04.05.04, 18:15 »

Mitä tarkoitat sillä että ne koodit sijoittuvat? Ei ymmärrä... Eikös sitä trimmiä voi säätä ihan default-näppäimilla, olikos ne nyt 1 ja 7.
ILmoKKA
Former member
Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä
« Reply #2 on: 04.05.04, 18:21 »

Asiaan... en saa laitettua FMC:n route valikon origin ja destin kohdalle lentokenttien ICAO koodia. Olen lukenut ohjeet tarkasti, mutta koodit sijoittuvat vähän miten sattuu.


Eikö sen pitäisi toimia, kun kirjoitat ensin FMC:n näytölle esim. EFHK ja sitten painat sitä line select keytä (näytön oikealta tai vasemmalta puolelta) jonka kohdalla lukee esim. Dest  (jos lennät EFHK:lle).

Ilkka
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä
« Reply #3 on: 04.05.04, 19:10 »

Saan vain siihen flt no. kohtaan kirjoitettua jotain. Kaikki mitä kirjotan ilmestyy pötkönä siihen.

edit: Kun yritän laittaa koodeja niihin kohtiin se sanoo: "Not in database"
« Last Edit: 04.05.04, 19:58 by Jukka Övermark »

I love the smell of kerosene in the morning
Lasse Förström
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 24.01.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä
« Reply #4 on: 04.05.04, 20:15 »

Saan vain siihen flt no. kohtaan kirjoitettua jotain. Kaikki mitä kirjotan ilmestyy pötkönä siihen.

edit: Kun yritän laittaa koodeja niihin kohtiin se sanoo: "Not in database"
Oletkos muistanut hakea AIRAC-tiedoston www.navdata.at osoitteesta kyseiselle lisäosalle? Jos olet asentanut niin voivat pahalaiset ehkä olla väärässä kansiossa.  X:\FS 2004\FMCWP\NavData olisi oikea osoite.
Ja trimmiasiaan: minulla ainakin toimii trimmi samoista joystickin napeista kuin kaikissa koneissa. Trimmin asennon näkee kaasuvipujen vieressä olevasta asteikosta.
« Last Edit: 04.05.04, 20:17 by Lasse Förström »

QDM!!! QDM!!!
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä
« Reply #5 on: 04.05.04, 20:33 »

Asensin sen ja nythän ne meni. Kiitos, kiitos.   Smiley
« Last Edit: 04.05.04, 20:33 by Jukka Övermark »

I love the smell of kerosene in the morning
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä (kysymys lisätty)
« Reply #6 on: 07.05.04, 19:53 »

Miten pystyy lataamaan kesken jääneen reitin takaisin FMC:hen? Lensin siis vähän matkaa ja päätin jatkaa seuraavana päivänä. Tallensin tiedot FMC:hen.

I love the smell of kerosene in the morning
Lasse Förström
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 24.01.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä (kysymys lisätty)
« Reply #7 on: 07.05.04, 23:33 »

Miten pystyy lataamaan kesken jääneen reitin takaisin FMC:hen? Lensin siis vähän matkaa ja päätin jatkaa seuraavana päivänä. Tallensin tiedot FMC:hen.
http://www.precisionmanuals.com/frames/737TNG_oic.htm
Tuolta löytyy jonkinmoiset ohjeet lontooksi ainakin. Alhaalta Tips and tricks.
En muista sainko tuota toimimaan tuollain ainakaan aiemmilla versioilla, kun taisin kerran koestaa. Sitä kai kumminkin kannattaa yrittää jos tallennettua lentoa koittaa jatkaa...

QDM!!! QDM!!!
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä(kysymys lisätty)
« Reply #8 on: 08.05.04, 19:41 »

Oli hieman epäselvä toi ohje. Siinä muuten todettiin: "Set your departure and arrivals (setting departure is not inhibited when in flight with blank FMC)." Olin juuri lennossa kun tallensin lennon, joten onko FMC:hen mahdollista enää laittaa sitä reittiä?

I love the smell of kerosene in the morning
Lasse Förström
Offline Offline

Posts: 334
Date Registered: 24.01.03

Re:Pari ongelmakysymystä PMDG:n 737:stä(kysymys lisätty)
« Reply #9 on: 11.05.04, 19:48 »

Oli hieman epäselvä toi ohje. Siinä muuten todettiin: "Set your departure and arrivals (setting departure is not inhibited when in flight with blank FMC)." Olin juuri lennossa kun tallensin lennon, joten onko FMC:hen mahdollista enää laittaa sitä reittiä?

Kai tuo meinaa sitä että laittaa ne lähtö- ja tulokentät siinä alussa. Kai...

QDM!!! QDM!!!
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1