FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
13.12.18, 19:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Sahalaitaisuus
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Sahalaitaisuus  (Read 1185 times)
apsk
Former member
Sahalaitaisuus
« on: 10.05.04, 05:37 »

Miten saa sahalaitaisuuden pois? Mulla on Fs2004. Jos joku osaa auttaa niin voisiko neuvvoo?
heiska91
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #1 on: 10.05.04, 05:52 »

Ensinnäkin Anti Aliasing päälle näyttiksen asetuksista arvoon 2x-4x. Se nyt auttaa jo saamaan jokseenkin sitä pois. Sitten voisit pistää simun Display asetuksista AA:n pois ja laittaa Filtering Trilinear kohtaan. Wink
apsk
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #2 on: 10.05.04, 18:08 »

Ensinnäkin Anti Aliasing päälle näyttiksen asetuksista arvoon 2x-4x. Se nyt auttaa jo saamaan jokseenkin sitä pois. Sitten voisit pistää simun Display asetuksista AA:n pois ja laittaa Filtering Trilinear kohtaan. Wink
ööh... siis...? Grin
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re:Sahalaitaisuus
« Reply #3 on: 11.05.04, 07:50 »

Näyttökortin asetuksista löytyy, eli ensin tosta näytön ominaisuuksista Lisäasetukset. Atin piireillä tuo on varmaan eri näköinen, mutta samat asiat löytyy.

[ Attachment removed / expired ]

apsk
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #4 on: 16.05.04, 19:16 »

Joo mutta mulla on integroitu tjsp näyttö onko apuja sillo... Huh
Janne Andersson
Offline Offline

Posts: 2166
Date Registered: 16.10.03

Re:Sahalaitaisuus
« Reply #5 on: 16.05.04, 19:31 »

Joo mutta mulla on integroitu tjsp näyttö onko apuja sillo... Huh

Mihin se näyttön on intergroitu?  Grin Nojoo, eipä noista integroiduista näyttiksistä ole oikein mihinkään. Onko sulla joku ruokakaupasta ostettu konepaketti?  Wink

Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re:Sahalaitaisuus
« Reply #6 on: 16.05.04, 19:41 »

moi

Noi emolevylle integroidut näyttikset ovat yleensä aika syvältä Tongue eikä niiden teho oikein riitä pelien saati FS2004:sen pyörittämiseen. Siitä varmaan tuo sahalaitaisuus johtuu.

Jos on rahaa niin kannattaa investoida kunnon näyttökorttiin ja sellaiseen jossa RAM muistia on vähintään 128MB. Eli joku Radeon tai NVidia sarjan uusi kortti on varmaan hyvä. Alle 128MB RAM:n ei tuo FS2004 oikein jaksa pyöriä täysillä asetuksilla kunnolla. Eli jos lentelet enemminkin FS2004:lla niin suosittelen investoimaan kunnon näyttökorttiin. Itsellänin GeForce FX5200 Ultra ja uuten olen päivittämässä jahaka rahaa tulee....

Jani

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Finski
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #7 on: 16.05.04, 19:43 »

Tiedoksi vain, että noissa ruokakauppa -koneissa voi olla vaikeaa laittaa uutta näyttistä jos on integroitu. Pitää usein melkein emo vaihtaa kanssa.
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re:Sahalaitaisuus
« Reply #8 on: 16.05.04, 19:44 »

Ensinnäkin auttaisi jos sanoisit mikä näytönohjaimesi om.Minun näyttikseni on aika syvältä mutta kun koneesta löytyy potkua 2ghz verran niin koneeni kestää simun oman anti aliasingin jonka saa päälle simun display asetuksista pistämällä ruksin anti aliasing kohtaan
apsk
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #9 on: 17.05.04, 12:52 »

No koneen tehot on: 2,4Ghz ja Ram muistia 768 Mt
En jaksanu enepää kaivella koneen tietoja Grin
« Last Edit: 17.05.04, 12:53 by Antti-pekka Kuittinen »
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re:Sahalaitaisuus
« Reply #10 on: 17.05.04, 13:10 »

Jos haluat simun oman AA:n päälle(poistaa sahalaitaisuutta),niin homma menee FS2002:ssa näin,siis simun asetuksista (en usko että FS2004 paljon poikkeaa) settings->display->hardware ja sitten tuo

[ Attachment removed / expired ]
« Last Edit: 17.05.04, 13:11 by Ville Jalonen »
cabdriver
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #11 on: 17.05.04, 16:09 »

Nämä taitavat olla ihan henkimaailman juttuja. Itselläni on koneena Athlon XP 2800+, näyttiksenä Radeon 9600 pro 256 MB ,muistiakin yli giga ja silti FS9 heitteli sahalaitoja näytölle. Laitoin tuon FSn antialiasingin pienemmälle ja säädin näyttökortin tehoja isommaksi niin jo alkoi sahalaidat saada kyytiä.

Tässä sivusta seuranneena on näköjään sillä tavalla että säädöt on parempi hakea ja kokeilla konekohtaisesti!

Päätän raporttini tähän.  Wink
Rikuuho
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #12 on: 17.05.04, 17:01 »

Olen huomannut että en saa noita sahalaitoja pois millään. Ennen ennen kuin asensin XPn niin homma toimi niinkuin pitääkin, muttei enää. Missäköhän on vika. Ja nykyään nykii jokainen pelikin kerran 2 sekuntiin...
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #13 on: 17.05.04, 17:02 »

Olen huomannut että en saa noita sahalaitoja pois millään. Ennen ennen kuin asensin XPn niin homma toimi niinkuin pitääkin, muttei enää. Missäköhän on vika. Ja nykyään nykii jokainen pelikin kerran 2 sekuntiin...

Kokeileppa ihan vaan asentaa uusimmat näyttiksen ajurit...

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Rikuuho
Former member
Re:Sahalaitaisuus
« Reply #14 on: 17.05.04, 17:52 »

Kokeileppa ihan vaan asentaa uusimmat näyttiksen ajurit...

Eipä näytä auttavan tuokaan...
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1