FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.06.19, 04:32

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kysymys PayPal ostoksista.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Kysymys PayPal ostoksista.  (Read 828 times)
ToniH22
Former member
Kysymys PayPal ostoksista.
« on: 15.05.04, 11:22 »

Elikkästä tämmönen tilanne olisi tullut vastaan Bill Lyonsin Grumman Goosen oston yhteydessä. Ja kysymys kuuluu. Onko kukaan ostanut PayPalin välityksellä mitään FS lisäosia ja kuinka se onnistuu.
Olisi nimittäin mukava päästä ostamaan tuo hienohko Grumman Goose Wink
OldCrow
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #1 on: 15.05.04, 16:48 »

Moro!

Olen ostanut paljon ulkomailta ja maksanut PayPal:in kautta. Itse asiassa olen myös myynyt  tavaraa ulkomaille toisille keräilijöille  ja saanut maksun "asiakkailta" PayPal:in välityksellä PayPal-tililleni. Homma toimii!

Tietenkin joudut luovuttamaan luottokorttisi tiedot heille ja rekisteröitymään, mutta näinhän se pitää mennäkkin. PayPal veloittaa kauppasumman luottokortiltasi / PayPal tililtäsi.

Summa summarum: PayPal on tavallaan "internet-pankki". PayPal:in kautta voit myös saada "ostoturvan"/vakuutuksen, jos myyjä on sellaisen hankinut.

Kuka tahansa PayPal rekisteröitynyt yksityishenkilö voi lähettää maksun PayPal:in kautta toiselle PayPal rekisteröityneelle henkilölle.

Suosittelen! Turvallista kaupankäyntiä...ja äärettömän helppoa!

T: JJ
ToniH22
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #2 on: 15.05.04, 16:58 »

Kiitos, tämä tieto auttokin paljon. Pitää tästä lähteä tekemään se "accountti" ja maanantaina kokeilla sitten tuota osto tilannetta Smiley
sorlak
Former member


Email
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #3 on: 15.05.04, 17:10 »

Olisi mukava nähdä, että Verified by Visa maksutapa yleistyisi, koska se toimii Visa Electronilla, jonka alle 18 vuotiaatkin voivat hankkia, eikä sitä voi höylätä enempää kuin tilillä on katetta. Suuri osa simuilijoista on sen ikäisiä, että netin kautta ostettaessa on vingutettava isukin korttia.

mikaj
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #4 on: 15.05.04, 17:28 »

PayPal hyväksyy ainakin Sammon Visa Electronin. Electronia ei ole erikseen mainittu PayPal:ssa, vaan kortin tiedot syötetään, kuin se olisi normaali Visa. Osto näkyi verkkopankissa varauksena välittömästi ja parin päivän päästä ulkomaan ostona.
ToniH22
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #5 on: 15.05.04, 17:39 »

Ajattelin tuossa sellasta, kun tuo ei hyväksy tällä hetkellä tuota korttia (Sampo Visa Electron), pitääkös tilillä olla jokunen summa katetta, että se hyväksyy kortin tiedot? Tilille tulee rahat maanantaina tai tiistaina viimeistään joten ei asialla kiirettä. Ajattelin tosiaan ostaa tuon Goosen ja kokeilla tätäkin maksutyyliä.
mikaj
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #6 on: 15.05.04, 17:51 »

Itsellä ei ollut mitään ongelmia sen kanssa. Tilillä oli tosin katetta. Electronilla ei voi lisätä rahaa omalle PayPal tilille, mutta sillä voi maksaa suoraan myyjän PayPal tilille.
ToniH22
Former member
Re:Kysymys PayPal ostoksista.
« Reply #7 on: 19.05.04, 19:37 »

Hei sain jatkettua nyt jonkin verran pidemmällä tuolla PayPal paikassa ja ne velottivat jo toistamiseen 1,95$ mutta sitten se ilmottaa tällästä:

Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail. You will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to the charge you will see a 4-digit Expanded Use Number.

"You have entered an invalid Expanded Use Number. Please try again. The Expanded Use Number can be found on your credit card statement (monthly account history). The Expanded Use Number is not the last 4 digits of your credit card. The sequence 402-935-7733 is a telephone number and is not your Expanded Use Number."

JOs joku ystävällisesti suomentaa Smiley
« Last Edit: 19.05.04, 19:42 by Toni Hiltunen »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1