FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.18, 07:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  AI-Trafficista
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 3 Reply Print
Author Topic: AI-Trafficista  (Read 2760 times)
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

AI-Trafficista
« on: 21.05.04, 18:02 »

Tässä olen katsonut kun muitten kuvissa on todella paljon nuita lentokoneita.Itsellekkin haluaisin lisää liikennettä ihan yhtiö kohtaisestikkin.Tiedän, että joku sanoo:imuta lisää.Mutta ei se tunnu riittävän.Trafficci oli siis Project-AI.Todella vaivatonhan se on, ja siksi sen valitsinkin.En nääs osaa vielä ainakaan käyttää TTools-ohjelmaa Grin.
« Last Edit: 21.05.04, 18:03 by Aleksi Palojärvi »
Sami Virkkula
Offline Offline

Posts: 13963
Date Registered: 19.04.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #1 on: 21.05.04, 18:13 »


Olet tietysti laittanut Setting:stä Traffic 100%:iin
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #2 on: 21.05.04, 18:15 »

Köhöm.Missä kohtaa se settings on?
Oranki
Former member
AI-Trafficista
« Reply #3 on: 21.05.04, 18:21 »

No FS2004:ssa se on siellä päävalikon vasemmalla puolella ihan alimmaisena ja sitten sieltä meet traffic-osioon ja sieltä säädät sen "sliderin" 100%:iin  Wink
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #4 on: 21.05.04, 18:23 »

Jaaha.Kokeillaampas heti kun pääsen omalle koneelle Wink(ihan kohta)
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #5 on: 21.05.04, 18:52 »

Avasin sen sillä notepadillä.Sieltä ei löydy mitään traffic-kohtaa.Jos se siellä jossain piilossa on, niin missä Huh.Se filuhan oli terrain.
« Last Edit: 21.05.04, 18:54 by Aleksi Palojärvi »
heiska91
Former member
Re:AI-Trafficista
« Reply #6 on: 21.05.04, 18:54 »

Avasin sen sillä notepadillä.Sieltä ei löydy mitään traffic-kohtaa.Jos se siellä jossain piilossa on, niin missä Huh.
Siis menet simuun, sitten katot sieltä vasemmalta Settings(se on jossain siinä create a flight:n alapuolella). Sitten painat sieltä Traffic ja sitten siellä on se slideri...
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #7 on: 21.05.04, 18:59 »

Ai jaa.No on se täysillä.Ei vaan riitä traffici.
heiska91
Former member
Re:AI-Trafficista
« Reply #8 on: 21.05.04, 19:01 »

Ai jaa.No on se täysillä.Ei vaan riitä traffici.
Asennappas tuolta MRAI:n sivulta uusia plaaneja....
Juuso Horppu
Offline Offline

Posts: 492
Date Registered: 06.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #9 on: 21.05.04, 19:02 »

Itsellänikin oli noita ensin asennettuna vain 5. Sitten yhtenä otin itseäni niskasta kiinni ja imutin ja asensin ne kaikki loput sieltä pain sivulta

FSNS_Haukka
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #10 on: 21.05.04, 19:05 »

Niin se olen minäkin tehnyt.Tarvitaanko suurinpiirtein kaikki, että niillä kentillä on "tungosta" Shocked?
botnia
Former member
Re:AI-Trafficista
« Reply #11 on: 21.05.04, 19:31 »

No kyllä kentillä on tungosta jos olet asentanut kaikki PAI:n paketit, mutta muista myös afcadit kentille (löytyy linkki PAI:n sivulla). Ilman nuita afcadeja simussa on aika vähän parkkipaikkoja --> kaikki koneet ei mahdu kentälle eikä synny tungosta.

Toivottavasti ymmärsit tuosta jotain Wink
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #12 on: 21.05.04, 20:02 »

No jaa.Ymmärsin jotain.Onko tuo AFCAD-filu joku parkkipaikka filu?Sitähän käytetään, kun halutaan trafficci oikeaan järjestykseen.
heiska91
Former member
Re:AI-Trafficista
« Reply #13 on: 21.05.04, 20:03 »

No jaa.Ymmärsin jotain.Onko tuo AFCAD-filu joku parkkipaikka filu?Sitähän käytetään, kun halutaan trafficci oikeaan järjestykseen.
Tolla AFCAD-filulla juuri määrätään ne kaikki parkkipaikat...
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:AI-Trafficista
« Reply #14 on: 21.05.04, 20:06 »

Afcadissa on parkkipaikat eri lentoyhtiöiden koneille ja paljon muuta; esim. radiotaajuudet jne.....

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #15 on: 22.05.04, 08:15 »

No hain sen office homman, ja asensin ne kaikki lentokentät mitä siinä oli.Nyt menen kokeilemaan.
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #16 on: 22.05.04, 08:27 »

No joo.Kaikki toimii ainakin Heathrowlla.Luulin, että tuon avulla toimisi joittenkin paneeleiden omaava tutka, joka on esim. siinä uudessa drakenissa.Siinä näkyy toinen lentokone.
heiska91
Former member
Re:AI-Trafficista
« Reply #17 on: 22.05.04, 08:48 »

No joo.Kaikki toimii ainakin Heathrowlla.Luulin, että tuon avulla toimisi joittenkin paneeleiden omaava tutka, joka on esim. siinä uudessa drakenissa.Siinä näkyy toinen lentokone.
Kaikissa paneleissa jossa on TCAS niin näkyy ne lähellä olevat koneet..
Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re:AI-Trafficista
« Reply #18 on: 22.05.04, 11:02 »

TCAS?
Jani Salo
Offline Offline

Posts: 9814
Date Registered: 05.07.01

Re:AI-Trafficista
« Reply #19 on: 22.05.04, 11:25 »

TCAS = Traffic Collision Avoidance System

eli systeemi joka varoitta lähellä olevista koneista ja kehoittaa väistämään jos tullee liian lähelle. Joissakin freeware ja payware paneeleissa on tuo tutka.

Jani
« Last Edit: 22.05.04, 11:26 by Jani Salo »

Jani Salo
"No flying machine will ever fly from New York to Paris." -- Orville Wright
"My soul is in the sky." -- William Shakespeare
Espoo, 02230
http://openflights.org/user/777-300ER
Pages: [1] 2 3 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1