FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.05.19, 19:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Marciano a320 panel
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Marciano a320 panel  (Read 530 times)
Tuomas
Former member
Marciano a320 panel
« on: 08.06.04, 09:49 »

terve! Minä olin laittamassa tuota marcianon a320 panelia ja otin ohjeet tuosta juha laition ohjeesta tein kaikki niiku pitiki ja eikun lentämään ni paneelissa attitude indikaattori pyöri ja siinä missä on ne n1 ja n2 moottori jutut ni siellä lu´ki missing gauge  jotaki mä tein väärin mutta mitä. Huh Shocked Sad
Olli Keijonen
Offline Offline

Posts: 3069
Date Registered: 08.03.02

Re:Marciano a320 panel
« Reply #1 on: 08.06.04, 10:14 »

Jos teit kaiken niin kuin pitikin niin silloin paneeli kyllä toimii ihan täydellisesti, eli jotain olet nyt tehnyt väärin. Eikös tuo virheilmoitus "missing gauge" ole ihan selvä, sinulta puuttuu sieltä nyt se mittari. Asennas koko paneeli uudestaan ja lue ne ohjeet vieläkin tarkemmin.

ps. Oikeinkirjoitukseenkin voisit hiukan panostaa, minulta meni aika kauan ennen kuin tajusin mitä viestissäsi edes lukee.  Wink
Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re:Marciano a320 panel
« Reply #2 on: 08.06.04, 11:27 »

Marcianon FAQ osiossa oli seuraavaa:

Q: I have tried to use the updated Airbus gauges for FS2004, but FS doesn't want to load them.

A: Just like for FS2002, you must declare the FSSOUND module as an old module. Edit your fs9.cfg file and add the following lines:
(if you don't know where your fs9.cfg is, click here)

[OldModules]
FSSound.dll=1

Oletko lisännyt fs9.cfg:hen oheisen?

Oletko ladannut päivitykset: Airbus Gauge Config.zip ja A320 Update tiedostot?

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15348
Date Registered: 03.07.01

Re:Marciano a320 panel
« Reply #3 on: 08.06.04, 11:37 »

Tuomas, jos viitsit vähän panostaa tuohon viestien kirjoitusasuun (kuten ohjeissakin pyydetään). On paljon helpompi lukea viestiä jossa on edes jonkunlaiset pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Tuomas
Former member
Re:Marciano a320 panel
« Reply #4 on: 08.06.04, 16:18 »

 Juuuh!  Undecided  Anteeksi huomaamattomuuteni oikein kirjoituksessa ja myös Ohjeiden lukemisessa, nimittäin
unohdin sen että piti lisätä [OldModules] sinne fs9.CFG:hen. Tanks...HUPS!... eiku siis Thank's.
Meni senat sakaisin siis sanat sekaisin. Smiley
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1