Parhaat väärinlukemisesi?

<< < (21/119) > >>

OttoPOI:
Ei varsinainen väärinlukeminen, väärinymmärrys ennemmin, mutta joskus jossain sivustolla näin pääsiäisajan mainoskyltin; "Meillä ei munista kiskota! 26 munaa XX eurolla" 

EDIT_ Riemurasiassa se olikin; http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=0 

ceeZ:
Tänään heräilin tuossa n. 30min sitten eli klo. 11 aikaa ja eilisen iltakoulun jäljiltä hieman unisena menin kalevan sivuille jossa otsikko: Poroyrittäjä puurtaa pienellä tuntipalkalla
Ja luin sen: Pornoyrittäjä puurtaa pienellä tuntipalkalla
Eka olin sillei WTF ja sitte et oho.

-Oskari

nk:
Aina ei tarvitse edes lukea väärin.
Tämä uutinen on huvittavaa luettavaa ihan oikein luettunakin.

Pe7e:
Heh, tuossa kun kattelin noita vapaan keskustelun topicceja ja siinä oli tuo "pelkäätkö kuolemaa?" ja "sähkörumpuja?" allekkain niin tuli luettua "pelkäätkö sähkörumpuja?" 


Quote

Aina ei tarvitse edes lukea väärin.
Tämä uutinen on huvittavaa luettavaa ihan oikein luettunakin.

Eikä kyllä voi olla repeilemättä kun lukee tuota Paska-tekstiä.. 

vesaline:
Olen kuullut jutun eräästä Kokemäen Valdesta, 17-v, joka huusi isälleen pihalle että tuu isä äkkiä vaihatamaan liikemiehenvatteet päälle ja lähdetään ostoksille. No isä vaihtoi vaatteet ja sitten pojan kanssa Hiacella 160 km itään ja maalaiskauppaan. Pojalla oli lehti, jossa ilmoitus oli, mukana. Valde huusi kaupan portailla seisovalle kauppiaalle että, me ostetaan heti kaksi niitä lämminverivarsoja. Kauppias oli ihan äimänkäkenä ja kysyi kohteliaasti että, HÄH? No Valde meni rinta rottingilla näyttämään kauppiaalle lehti-ilmoitusta ja sanoi että tässä lukee: Lämminverivarsoja, vain 50 €uroa kappale. Kotimatkalla isä totesi Valdelle että nyt menet takaisin kouluun ja käyt sen toisenkin luokan. Opit kirjaimista erottamaan lämminvesivaraajan ja lämminverivarsan. Väittävät että juttu olisi totta. Tiedä sitten, onko?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page