Parhaat väärinlukemisesi?

<< < (5/119) > >>

Otto-Ville:
Heheh, luin kolmosen uutisista "Terroristipäällikön viran haltija työskentelisi unionin ulkopoliittisen edustajan Javier Solanan alaisuudessa." Katoin että mitä   kunnes huomasin että olikin "Terrorismipäällikön"

jani73:
Eilen satuin kävelemään yhden autokorjaamon ohi, ja sen mainoskyltistä luin "autokorjaamo, kuristuspalvelu", oikeasti "autokorjaamo, katsastuspalvelu".

edit, kuulemani mukaan nousiaisissa kaistien varrella olevan lvi-liikkeen pihalla olevassa kyltissä lukee"vettä jo toisessa polvessa"

Tarkistan asian, kun menen siitä ohi.

ilkkapo:
Quote

edit, kuulemani mukaan nousiaisissa kaistien varrella olevan lvi-liikkeen pihalla olevassa kyltissä lukee"vettä jo toisessa polvessa"


Ivalossa vastaavan firman lehtimainoksessa vettä on niinikään toisessa polvessa. Nerokkaasti keksitty!

kahimb:
Jo pitkään päässäni asunut salakavala lukihärö paljastui minulle viime viikolla. Ajattelin näin kevään kunniaksi ostaa itselleni tällaisen:


Siispä näppäilemään ko. puulaakin osoite äksbloreriin:
http://www.catepillar.com/

Perhana! koko firman nimi olikin:
http://www.caterpillar.com/

Eli lausuttuna: ceiterpilar... maailmani romahti. Koko maailman sivu sitä ollaan katepillarista puhuttu. Jo hiekkalaatikollakin käsite oli tuttu ja nyt tällainen totuus  

Ei auttanut muutakun lähteä K-raudasta hakeen tällanen:

mmniemi:
Poistin tuosta pari viestiä, vaikka sinällään varsin viattomia olivatkin. Mutta kun forumin säännöissä sanotaan, että "asiattomille sivuille" linkkien laittaminen on kielletty, niin tein sitten tällaisen ratkaisun...

Ps. Linkit tietty meni itselle bookmarkkeihin

Navigation

Up one level

Next page

Previous page